Home » today » News » Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη από Τσίπρα – Κοτζιά που έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον – 2024-05-19 03:20:10

Στέφανος Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης να ζητήσει συγγνώμη από Τσίπρα – Κοτζιά που έκαναν το πατριωτικό τους καθήκον – 2024-05-19 03:20:10

Να‌ ζητήσει “συγγνώμη” από τον ελληνικό λαό, τον Αλέξη Τσίπρα και⁣ τον⁢ Νίκο Κοτζιά, για τη στάση​ του απέναντι στη Συμφωνία​ των Πρεσπών, ζήτησε από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος ⁤τον κατηγόρησε ⁤για “ανελέητη ‍πατριδοκαπηλία” και εμπαιγμό”, γύρω​ από το Μακεδονικό.

Στην ⁢ομιλία‌ του που έκανε ⁣στην ‌πλατεία του ⁣Λευκού Πύργου ο κ. ⁣Κασσελάκης τόνισε ότι πρέπει η αναμέτρηση των ευρωεκλογών της⁢ 9ης Ιουνίου “να‍ γίνει η αρχή για μία βαθιά ανανέωση σε πρόσωπα, σε πολιτικές και σε θεσμούς”.

“Πολίτες ⁣της Μακεδονίας πριν ​από λίγα χρόνια⁢ η πόλη σας μετατράπηκε στο ⁣βασικό σκηνικό μιας ​ανελέητης ​πατριδοκαπηλίας και θέλω από δω να αναφερθώ στα ‍τελευταία γεγονότα. Και θα είμαι πολύ προσεκτικός χωρίς να ‌κάνω καμία κομματική σπέκουλα,⁤ αν και τα γεγονότα θα ⁣μου το επέτρεπαν”, είπε ο κ. Κασσελάκης και συνέχισε:”Θα στείλω ⁤ένα σαφές κινητό μήνυμα προς τον πρωθυπουργό. Η Συμφωνία των Πρεσπών ​είναι​ διμερής. Εάν‍ συνεχίζετε​ να⁣ τη θεωρείτε προδοτική έχετε μόνο έναν δρόμο. Να κάνετε αυτό που έλεγαν τα στελέχη σας και ​που ακόμα πολλά από ⁢τα στελέχη σας λένε. ‌Λένε αν το VMRO μας δώσει την ευκαιρία ⁢θα ακυρώσουμε τη Συμφωνία.‌ Το ίδιο επιθυμούν και οι δήθεν μακεδονομάχοι που ​κατεβάζατε κύριε πρωθυπουργέ⁤ στους ⁢δρόμους. Να την⁣ ακυρώσετε. Ε, λοιπόν, ιδού τα Σκόπια. Πηγαίνετε να δούμε. Όμως δεν‍ το κάνετε. Και ξέρετε γιατί δεν το κάνετε; Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή που επιθυμούσατε ⁢ως παράταξη όμως τότε ο Γκρουέφσκι ‍δεν δεχόταν με‍ τίποτα να ⁢κάνει τόσες παραχωρήσεις όπως έκανε στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ,‌ στον Αλέξη ⁢Τσίπρα και στον ‍Νίκο Κοτζιά. ⁣Αυτή είναι η αλήθεια. Κι αφού‌ σκοπεύετε να τηρήσετε τη Συμφωνία των Πρεσπών, ως εθνικά επωφελή, υπάρχουν δύο ηθικά προαπαιτούμενα: Πρώτο, να ‍ζητήσετε συγγνώμη από τΑυτό το κείμενο φαίνεται να είναι ‍πρόσκληση για έναν​ πολιτικό‍ αγώνα ή ‌εκδήλωση. Είναι σημαντικό‍ να συμμετέχουμε ενεργά στη δημοκρατική διαδικασία και να αγωνιζόμαστε για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας⁢ και τη βελτίωση ‍της ζωής μας. Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο αγώνας θα οδηγήσει σε θετικές αλλαγές για την ⁢κοινότητά μας.

Είναι στα‌ χέρια όλων μας. Το όνειρο ‍που⁣ θα ‍πετύχουμε μαζί. Σας προσκαλώ⁣ λοιπόν από εδώ, από τη Θεσσαλονίκη, σε αυτόν⁣ τον ωραίο ⁢αγώνα για την κάλπη της 9ης Ιουνίου. Για την ανάκτηση της αξιοπρέπειας‍ που χάσαμε. ‌Για την αναγέννηση της⁤ υπερηφάνειας μας. Για μια καλύτερη ζωή. Όχι «κάποτε». Τώρα! Καλό αγώνα! ‌Με δύναμη για την Ελλάδα ​μας! Για τις ⁣ζωές ⁤μας!

α ‌δεν υπάρχει.

Ο ⁢πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε μπροστά από το ⁢βαν ‌του κόμματος με το σύνθημα “ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΤΩΡΑ” και μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του τον λόγο πήραν υποψήφιοι ευρωβουλευτές.

Στη συνέχεια ο‌ κ. ​Κασσελάκης⁤ περπάτησε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ολόκληρη η ομιλία του⁢ προέδρου ‌του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ​ έχει ‌ως εξής:

“Φίλες και φίλοι, ποιος το περίμενε!

Είχαν προδιαγράψει το τέλος μας.

Είχαν διαλέξει‍ για αξιωματική αντιπολίτευση το κόμμα που τους βόλευε.

Είχαν σχεδιάσει πώς⁤ θα νέμονται τη χώρα για δεκαετίες.

Και ήρθατε και τους τα χαλάσατε όλα! ΟΛΑ!

Εδώ ⁢τρεις εβδομάδες πριν‍ από⁤ τις‍ Ευρωεκλογές το ‌βλέπετε.

Γι’ αυτό λέω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είστε ΕΣΕΙΣ.

Εσείς ​δείξατε ⁤τις ⁢βαθιές ​ρίζες ⁤που ‌έχει αυτή η παράταξη στην Ιστορία,​ στην κοινωνία και στην καρδιά μας.

Τώρα πρέπει να κάνουμε ως⁣ κοινωνία τη⁢ μεγάλη ‌στροφή. Από αυτή τη μεγάλη μιζέρια. Λέει ο κ. ‌Μητσοτάκης ότι ⁤του θυμίζει την⁣ πλατεία των αγανακτισμένων. Ξέρετε κάτι; Αν‍ μπορείτε κι εσείς να έρθετε να ακούσετε την​ κοινωνία, χωρίς ηθοποιούς, θα βλέπατε ότι η κοινωνία δεν ⁢ευημερεί.‍ Μια μικρή μερίδα ‌μπορεί ‌να περνάει καλύτερα. Ο κόσμος έχει ανάγκη να πιστέψει στην‌ πολιτική που μπορεί ‍να του‌ λύσει τα προβλήματα​ του. Δε ζητάει φιλανθρωπία ζητάει⁣ ευκαιρία. Ζητάει⁤ αξιοκρατία, ‌ισονομία, αυτό ζητάει. Αντ’ αυτού αντί για την αξιοπρέπεια έχει φόβο.

Και θέλει να κάνει⁤ την στροφή από‍ τον φόβο⁢ στην προοπτική. Από τη στασιμότητα στην πρόοδο.

Η ⁣αναμέτρηση ⁤των ευρωεκλογών πρέπει να γίνει το τέλος‌ της αλαζονείας και ⁢της στασιμότητας και η αρχή για μια βαθιά ανανέωση σε πρόσωπα, σε πολιτικές και σε θεσμούς.

Στην​ πρώτη γραμμή είστε πάλι εσείς.

Εσείς, με ένα ‍νέο ΣΥΡΙΖΑ ανοιχτό στην κοινωνία.

Εσείς, που σπάσατε τα κλισέ της συμβατικής πολιτικής, συμμετέχοντας σε⁣ μια νέα⁤ σχέση αδιαμεσολάβητης επικοινωνίας και εμπιστοσύνης ‍μεταξύ ⁤πολιτών και⁣ πολιτικής.

Εσείς‌ που συγκροτήσατε⁤ το πιο ισχυρό και το ‍πιο ⁤αξιοκρατικό ευρωψηφοδέλτιο ‍από όλα τα ‌πολιτικά κόμματα, μέσα⁤ από μία σύγχρονη, ψηφιακή⁣ διαδικασία άμεσης δημοκρατίας. Διότι εμείς πιστεύουμε την ⁣άμεση δημοκρατία.

Φίλες ‍και φίλοι,

Ήρθα για να ​σας μεταφέρω το μήνυμα‌ ενός ΣΥΡΙΖΑ που έχει τις μηχανές στο φουλ, που παράγει πολιτική, παρουσιάζει συγκεκριμένες ‍προτάσεις⁤ και ⁣προετοιμάζεται για την ώρα της‌ διακυβέρνησης.

Ανάμεσα‍ στις προτάσεις αυτές, η ‍πρόταση νόμου που καταθέσαμε και τους πείραξε ‌πολύ, για το φορολογικό.

Τους ⁣ενόχλησε γιατί ⁢προβλέπει: α)⁤ σημαντικές φοροελαφρύνσεις για​ το 99% των φυσικών ⁣προσώπων, αυτοαπασχολούμενων, ελεύθερων επαγγελματιών, αγροτών ⁣κλπ, β) σημαντική μείωση φόρου για το 97% των επιχειρήσεων στις οποίες πάμε⁤ τον συντελεστή ⁤από το 22%​ στο 17%, γ) κατάργηση της προκαταβολής φόρου και του τεκμαρτού υπολογισμού εισοδήματος/φόρου⁣ και δ) ‌σημαντική μείωση των‌ ασφαλιστικών εισφορών⁤ με κέρδος και για‍ τους εργοδότες και για τους εργαζόμενους.

Και τους ενόχλησε ⁤σφόδρα γιατί ‌γνωρίζουν⁤ καλά ότι ⁢αυτή η πρόταση μας είναι ⁢πλήρως κοστολογημένη και ‍απόλυτα εφαρμόσιμη από⁣ σήμερα⁢ κιόλας.⁢ Αλλά δεν‌ πρόκειται να το κάνουν αυτό.

Ο λογαριασμός βγαίνει. Αλλά μετά ‌δε θα βγαίνει ο λογαριασμός για την εξυπηρέτηση των ισχυρών φίλων της κυβέρνησης.

Ανάμεσα⁢ στα άρθρα της ⁣πρότασης νόμου που καταθέσαμε στη Βουλή ⁣είναι⁢ η σημαντική ⁣μείωση του ⁢ΕΝΦΙΑ ‍για 5,8 εκατομμύρια φορολογούμενους:

-30% μείωση σε περιουσίες‍ αξίας‍ έως ‍60 χιλιάδες ευρώ. Αυτό αφορά στο 59% των φορολογούμενων.

-20% μείωση σε περιουσίες αξίας 60-100 χιλιάδες ευρώ. ‌Αυτό αφορά στο 17,8%⁣ των φορολογούμενων.

-Και οι μειώσεις φτάνουν μέχρι και τις περιουσίες αξίας ως 500 χιλιάδες⁣ ευρώ.

Από εκεί και ‌πάνω: Επιβάρυνση.

Αυτοί που ⁢έχουν τα πολλά θα πληρώνουν τα ⁢πολλά.

Τέλος‌ η εποχή που οι πολλοί ​πληρώνουν⁢ το μερίδιο των λίγων‌ σε αυτή ⁣τη χώρα.

Αυτή είναι ⁣η μόνη επιλογή.

Ο μόνος⁢ δρόμος για ⁣την επιβίωση μίας κοινωνίας η οποία έφτασε στον πάτο ⁢της Ευρώπης,‍ με το πιο άδειο​ πορτοφόλι μετά τη Βουλγαρία, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία​ της Eurostat.

Κι είναι το κράτος που αδειάζει το πορτοφόλι.

Είναι η κυβέρνηση που επιλέγει να ⁤κρατά ψηλά​ τις τιμές⁣ στα‍ σουπερμάρκετ, ⁣για την ​εξυπηρέτηση ‍των ισχυρών φίλων‌ που λέγαμε προηγουμένως.

Κι αφού ο Πρωθυπουργός εξαπάτησε ‍όποιον μιλάει ελληνικά με το επιχείρημα για «εισαγόμενη ακρίβεια», τώρα που εξαντλήθηκε αυτό το παραμύθι, σκαρφίστηκε νέα απάτη:

Θα ⁢στείλει, δήλωσε, επιστολή στην Ε.Ε. για⁣ τη μείωση των τιμών.

Και τι ‍θα τους ‍λέει;

Σας ρωτάω, τι θα τους​ λέει;

Θα τους ρωτάει γιατί τα βασικά ⁢αγαθά⁢ στην Ελλάδα είναι πιο‌ ακριβά από τη Γερμανία και τη Γαλλία;

Ας στείλει την επιστολή ⁣εκεί που πρέπει: στον εαυτό του.

Ο Πρωθυπουργός ονειρεύεται Iron dome⁣ για την ασφάλεια της χώρας και ⁢το ⁤μόνο⁣ που‍ έχει καταφέρει είναι να ⁢φτιάξει ένα Iron dome ‌ακρίβειας πάνω ⁤από τη χώρα. Τίποτα δεν ⁣το διαπερνά.

Η κερδοσκοπία στο‍ απυρόβλητο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ‍ έχει ⁣καταθέσει ένα‌ ολοκληρωμένο σχέδιο για‍ την‌ αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Επιτρέψτε ​μου​ να ‍αναφέρω επιγραμματικά:

-0% ΦΠΑ στα βασικά​ αγαθά, για όσο χρόνο διαρκεί το κύμα ακρίβειας.

-Οι ⁣εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας / διύλισης ‌θα έχουν πλαφόν στο κέρδος. Ανώτατο⁤ όριο κέρδους το 5%.

-Ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα θα‍ μειωθεί στον χαμηλότερο συντελεστή που ‌προβλέπει‌ η ΕΕ.

-Ουσιαστικοί έλεγχοι. ⁤Όχι ⁢«για τα μάτια του κόσμου». Και πρόστιμα αυξημένα,‌ που θα λειτουργούν αποτρεπτικά για τους παραβάτες.

Και βέβαια, δημιουργία «Τειρεσία» ⁢για ‌όσες εταιρείες ‍αισχροκερδούν.

-Θέσπιση έκτακτης εισφοράς ύψους 90% για τα υπερκέρδη των τραπεζών το 2023 τα⁤ οποία προκύπτουν από τη διαφορά μεταξύ των επιτοκίων καταθέσεων και χορηγήσεων ​των ελληνικών τραπεζών σε σχέση με​ τον μέσο όρο της⁢ Ευρωπαϊκής⁢ Ένωσης.

Των​ υπερκερδών ‌-επαναλαμβάνω- όχι των κερδών που παριστάνει ότι άκουσε‍ ο πρωθυπουργός και είπε ότι‍ έτσι θα⁢ χρεοκοπήσει η χώρα. Τέτοια η έγνοια του για ⁢τα​ υπερκέρδη των τραπεζών. Οι χώρες δε χρεοκοπούν​ έτσι, ​αν αναρωτιέστε⁢ πως ⁢χρεοκοπούν δείτε πως το κάνατε ⁢και έφτασε ⁤η χώρα ‌στα μνημόνια,​ έχετε το ⁤Know the way.

Φίλες ⁢και φίλοι,

Πριν περάσω σε οτιδήποτε άλλο, θα ήθελα εδώ από τη Θεσσαλονίκη να αναφερθώ⁢ σε αυτό που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική μας ντροπή. Τον τρόπο που ⁤μία‍ κυβέρνηση‌ συγκαλύπτει ένα έγκλημα. Τον⁣ τρόπο ​που το ένα τζάκι‌ καλύπτει το άλλο τζάκι.

Οι ‌εξελίξεις στο έγκλημα των Τεμπών είναι ραγδαίες. Όμως περνούν πια στα μονόστηλα των εφημερίδων⁣ και στα ψιλά των ειδήσεων.Καλή τύχη σε όλους τους αθλητές⁤ και τις⁣ ομάδες που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα! Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει η αλληλεγγύη και η συνεργασία για το κοινό‍ καλό. Καλή επιτυχία ‍σε‍ όλους!

Είναι στα χέρια όλων μας.

Το όνειρο που θα πετύχουμε μαζί.

Σας προσκαλώ λοιπόν από​ εδώ, από⁢ τη​ Θεσσαλονίκη, σε αυτόν τον ωραίο αγώνα για την κάλπη της ​9ης Ιουνίου.

Για την ανάκτηση‍ της αξιοπρέπειας που χάσαμε.

Για την αναγέννηση της ​υπερηφάνειας μας

Για μια καλύτερη ζωή.

Όχι ⁢«κάποτε».⁤ Τώρα!

Καλό αγώνα! ⁤Με δύναμη ⁤για την Ελλάδα⁣ μας!⁢ Για⁤ τις ζωές μας!

Καλή τύχη σε όλους⁣ στον αγώνα για την ​κάλπη της 9ης Ιουνίου! Ας ελπίσουμε ότι θα φέρει την αναγέννηση και ‌την ⁣αλλαγή που χρειαζόμαστε. Ας ενωθούμε όλοι για μια καλύτερη Ελλάδα! ⁤Καλή‍ επιτυχία! 🇬🇷 #ΣSolidarityript>

ν ⁤στην Αστυνομία ύστερα από φοίτηση στην ανώτατη​ σχολή αστυφυλάκων.

Πρόσληψη «Ειδικών Φρουρών» από το⁤ παράθυρο, ​με εκπαίδευση μόλις δύο μηνών ΤΕΛΟΣ.

Μία βασική⁣ μας καινοτομία είναι ο θεσμός του «Αστυνομικού ‍στην υπηρεσία της‌ Γειτονιάς»‍ (Neighborhood⁤ Policing)

Ο αστυνομικός⁣ που εκπαιδεύεται και εξειδικεύεται στα‍ προβλήματα μιας συγκεκριμένης γειτονιάς, αποκτά εμπειρία και χτίζει ​σχέση εμπιστοσύνης‌ με τους κατοίκους της.

Πολίτες της ‌Μακεδονίας,

Πριν από λίγα χρόνια η πόλη σας μετατράπηκε στο ⁣βασικό σκηνικό μιας ανελέητης πατριδοκαπηλίας.

Θέλω από εδώ ​λοιπόν ‍να αναφερθώ στα τελευταία γεγονότα.

Και θα είμαι πολύ προσεκτικός, χωρίς να κάνω καμία ​πολιτική σπέκουλα, αν ‌και τα γεγονότα θα ‌μου⁣ το επέτρεπαν.

Στέλνω λοιπόν σαφές ‍και ⁢λιτό μήνυμα προς τον ⁢Πρωθυπουργό:

Η Συμφωνία⁣ των Πρεσπών είναι διμερής.

Αν ‌συνεχίζετε ⁣να τη⁣ θεωρείτε προδοτική, ⁣έχετε μόνο έναν​ δρόμο: Να κάνετε αυτό που έλεγαν ⁤τα στελέχη ⁤σας⁢ – και‌ πολλά το λένε ακόμη: «Αν το‍ VMRO μάς δώσει την ευκαιρία, θα ακυρώσουμε τη συνθήκη», έλεγαν.

Το ίδιο επιθυμούν οι ​δήθεν «Μακεδονομάχοι» που κατεβάζατε στους δρόμους και είναι‍ ψηφοφόροι σας:⁣ Να την ακυρώσετε.

Ιδού τα Σκόπια. ‌Πηγαίντε λοιπόν! Πηγαίντε!

Όμως δε​ θα το κάνετε.

Και ξέρετε​ γιατί δε θα‍ το κάνετε;

Γιατί η Συμφωνία των Πρεσπών είναι αυτή που επιθυμούσατε ως παράταξη, όμως τότε ο Γκρούεφσκι δεν δεχόταν με τίποτα να κάνει τόσες παραχωρήσεις.

Αφού λοιπόν σκοπεύετε να τηρήσετε τη⁤ Συμφωνία ⁢των Πρεσπών ως εθνικά επωφελή, ⁢υπάρχουν δύο⁢ ηθικά προαπαιτούμενα.

Πρώτον:

Θα ζητήσετε συγγνώμη από τον ‌ελληνικό λαό για το μίσος, τον διχασμό,⁤ τη μισαλλοδοξία που ‍εκθρέψατε προκειμένου να κερδίσετε την καρέκλα του πρωθυπουργού, φωνάζοντας κατά μίας συμφωνίας με την οποία συμφωνούσατε.

Δεύτερον: Θα ‍ζητήσετε ​συγγνώμη από δύο ανθρώπους που τους κολλήσατε τη ρετσινιά του «εθνικού μειοδότη», την ώρα που‌ έκαναν το πατριωτικό τους​ καθήκον:‍ Τον‍ Αλέξη‌ Τσίπρα⁤ και τον Νίκο Κοτζιά.

Είναι ηθικές ⁣προϋποθέσεις ‍αυτές, κύριε Πρωθυπουργέ. Δεν τρέφω‌ αυταπάτες ότι θα το⁢ κάνετε.

Θέλω να ⁤απευθυνθώ από ⁤καρδιάς σε όλους τους πολίτες της Μακεδονίας που διαφωνούν με την⁣ Συμφωνία των Πρεσπών. Σας ⁢σέβομαι, διαφωνούμε μεν αλλά ποτέ δεν ‌σας είπαμε ψέματα. Είμαστε έντιμοι απέναντι‍ σας. Αυτή ⁢είναι η θέση μας. Ξέρετε ποιοι είμαστε. Αυτοί όμως που ψηφίσατε σας είπαν ψέματα: σας χρησιμοποίησαν, πήρανε την⁤ ψήφο σας, σας ‌κατέβασαν στους δρόμους και τώρα ικετεύουν για την τήρηση της Συμφωνίας. Αυτό⁣ λέγεται απόλυτος⁤ εμπαιγμός. Και ‍πρέπει​ να γνωρίζεται ότι όταν​ ένας πολιτικός εμπαίζει έναν πολίτη σε ένα θέμα, τον εμπαίζει σε όλα: στην παιδεία, την υγεία, ‌την ακρίβεια,‌ την καθημερινότητα. Είναι στάση πολιτικής‌ ηθικής αυτή;

Είναι σημαντικό να συνεργαστούμε όλοι μαζί για το⁤ κοινό μας όνειρο και για μια καλύτερη ζωή. Ας στηρίξουμε αυτόν τον αγώνα‌ για την ανάκτηση ⁢της αξιοπρέπειας και ⁤την‌ αναγέννηση της υπερηφάνειας μας. Ας ‌παλέψουμε ​για την Ελλάδα μας​ και για τις ζωές μας.⁢ Καλό αγώνα σε όλους! Ας το κάνουμε τώρα!αρέχει υψηλής ποιότητας δημόσιες υπηρεσίες⁣ και θα ⁣λειτουργεί ‍με διαφάνεια και αξιοκρατία. Που θα υπηρετεί και δεν θα ταλαιπωρεί τον πολίτη.

Δημόσια‍ Υγεία και Δημόσια ⁣Παιδεία υψηλού επιπέδου.

Που να αξίζουν στον άνθρωπο του 2024⁢ και ⁣όχι σε ‌πολίτη “βήτα κατηγορίας” ​της Δεξιάς του 1960.

Εθνική κυριαρχία που‌ δεν κάνει υπόκλιση στον ⁢Ερντογάν.

Ούτε τον αφήνει να γκριζάρει‌ το Αιγαίο με «γαλάζιες πατρίδες».

Ούτε τον ‍αφήνει ‍να ⁤μετατρέπει σε τζαμιά ένα -ένα τα κορυφαία μνημεία της βυζαντινής πολιτιστικής μας κληρονομίας. Πρώτα η Αγία Σοφία.

Τώρα, η Μονή της χώρας, για να τον υποδεχτεί​ εξευτελίζοντάς τον στη συνάντησή‍ τους.

Και την‍ ίδια στιγμή, ⁣ο Ράμα να αλωνίζει στην Ελλάδα, ⁢υποδαυλίζοντας εχθροπάθειες

Συνεχίζω με τις⁢ προτεραιότητές μας:

Οικονομία υψηλής⁢ προστιθέμενης​ αξίας.

Φορολογική δικαιοσύνη.

Βιώσιμη ανάπτυξη.

Προτεραιότητα στο ‌περιβάλλον και προώθηση τεχνολογικών λύσεων για τη‍ μείωση ‍του οικολογικού αποτυπώματος.

Επένδυση⁢ στην καινοτομία και την έρευνα.

Η σταθερότητα που αποτελεί την⁣ «ιερή αγελάδα»‌ της‌ κυβέρνησης είναι τελικά κάτισχνη.

Σταθερότητα στο λίγο, στο ελάχιστο, στο τίποτα.

Δήθεν σταθερότητα που υποτιμά τη νοημοσύνη του Έλληνα.

Δήθεν σταθερότητα που‌ καταρρακώνει την αξιοπρέπεια και τα ​όνειρά του.

Απέναντι ⁤σε αυτό το ελάχιστο, εμείς θέλουμε ένα ​Κράτος που με ισότητα, δικαιοσύνη και ανάπτυξη θα παρέχει ευκαιρίες σε όλους πολίτες ώστε ‍να αξιοποιούν τα ταλέντα και τις ικανότητές τους.

Να⁣ μπορούν να βρίσκουν ‌ανοιχτό τον​ δρόμο προς⁢ τη δημιουργικότητα, την αναγνώριση, την επιτυχία.

Αυτό είναι το‍ Ελληνικό ⁤Όνειρο.

Είναι‍ στα⁣ χέρια‌ σας.

Είναι στα χέρια όλων μας.

Το⁢ όνειρο που θα⁣ πετύχουμε μαζί.

Σας προσκαλώ λοιπόν από εδώ, ⁤από τη⁢ Θεσσαλονίκη, σε ​αυτόν τον ωραίο αγώνα για ⁤την⁢ κάλπη της 9ης Ιουνίου.

Για​ την ανάκτηση της αξιοπρέπειας που χάσαμε.

Για την αναγέννηση ‌της υπερηφάνειας μας

Για μια‍ καλύτερη ‍ζωή.

Όχι «κάποτε». Τώρα!

Καλό αγώνα! ​Με δύναμη για την Ελλάδα μας! Για τις​ ζωές μας!

#Στέφανος #Κασσελάκης #Μητσοτάκης #να #ζητήσει #συγγνώμη #από #Τσίπρα #Κοτζιά #που‍ #έκαναν #το #πατριωτικό #τους‌ #καθήκον

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.