Home » today » Technology » Xiaomi 14 and 14 Ultra Filming Locations in Prague: A Closer Look at the New European Releases – Leica Camera Collaboration, Nighttime Action Scenes, and More!

Xiaomi 14 and 14 Ultra Filming Locations in Prague: A Closer Look at the New European Releases – Leica Camera Collaboration, Nighttime Action Scenes, and More!

Je zajímavé, že Xiaomi zvolilo⁢ pro svůj spot místa, která byla dříve využita v reklamách Applu.⁢ Tento⁤ krok může naznačovat snahu Xiaomi⁢ o větší expanzi ‌a ​konkurenci s Applou.⁣ Natáčení spotu v historickém prostředí Národního divadla a ⁤na Dvořákově ⁢nábřeží ⁤ukazuje, že ⁢Xiaomi si‍ zakládá na kvalitním⁤ zpracování‌ a prezentaci svých produktů. Zajímavé je také,⁢ že Samsung se do Prahy vrátil s dalším spotem, což naznačuje, že Praha je ⁤stále atraktivním ‍místem pro natáčení reklamních spotů​ pro velké technologické společnosti.amerických společností můžeme těšit na další natáčení ‌reklam v našem‌ hlavním městě? ​To se teprve uvidí. Každopádně je zajímavé sledovat, jak se Praha stává stále populárnějším místem pro natáčení reklam ⁢a filmů z celého světa.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.