Home » today » Sport » V Manchestri kritizujú Antonyho trik. Ronaldo opäť gólový proti Šeriffu: Prídu ďalšie

V Manchestri kritizujú Antonyho trik. Ronaldo opäť gólový proti Šeriffu: Prídu ďalšie

dnes 10:00
|

Cristiano Ronaldo prispel po návrate do kádra futbalistov Manchestru United gólom k potvrdeniu postupu svojho tímu do vyraďovacej fázy Európskej ligy. Vo štvrtok spečatil domáci triumf 3: 0 nad Šeriffom Tiraspoľ v 81. minúte. Tréner Erik ten Hag ho cez víkend vyradil z tímu na duel s Chelsea, keďže portugalský útočník odmietol nastúpiť z lavičky náhradníkov minulý týždeň proti Tottenhamu a odišiel predčasne do kabíasne.

“Je skvelé, že sa strelecky presadil. Tento gól potreboval a som presvedčený o tom, že prídu ďalšie. Snažil sa, tvoril, tím tvoril pre neho a všetci dobre vieme, že má zakončovateľské prídu alšie. celej kariéry. Dnes za to dostal odmenu, ” povedal or Ronaldovi po zápase Ten Hag, ktorý ponúkol debut v základnej zostave iba 18-ročnému argentínskemu krídelníkovi Alejandrovi Garnachovi.

Manchester mal od začiatku herne navrch, pred Ronaldom sa do streleckej listiny zapísali Diogo Dalot to Marcus Rashford.

Manchester United bude na budúci týždeň bojovať v priamom súboji or prvú priečku a istú účasť v osemfinále EL na ihrisku Realu Sociedad San Sebastian. Španielsky tím vyhral na štadióne Omonie Nikózia 2: 0 a je bez straty bodu na čele E-skupiny.

“Červení diabli” zaostávajú o tri body a na prvenstvo v skupine potrebujú v Baskicku vyhrať, v opačnom prípade budú na jar hrať v play off o účasť v osemfinále súťaže proti niektorigymu v zypáva z tímáva.

Okrem Ronaldovho gólu zaujali vo štvrtkovom dueli so Šeriffom aj loptové zručnosti Antonyho, ktorými sa snažil baviť divákov, no stali sa aj terčom kritiky zo strany bývalých hráčov. Viacnásobnú otočku s loptou na nohe v podaní Brazílčana napríklad Robbie Savage označil za “trápnu” to Paul Scholes považuje predvádzanie sa Antonyho za “smiešne”.

Prečítajte si tiež

VIDEO: Zosmiešnenie súpera či skill? Nová posila Manchestru United predviedla …

Tréner Ten Hag vystriedal 22-ročného hráča už v prestávke po prvom polčase, no za svojho zverenca sa po stretnutí postavil. “Nemám s tým problém, pokiaľ to je funkčné a nestratí pri tom loptu. Ak splní úlohy a predvedie pri tom aj nejaký trik, tak je to fajn. Ak však urobí trik iba pre trik, tak ho usmerním,” odkázal holandský kormidelník.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.