Home » today » World » Traffic Blocked on Crimean Bridge: Ukrainian President Calls for Shutdown

Traffic Blocked on Crimean Bridge: Ukrainian President Calls for Shutdown

Doprava na Krymském mostě dočasně zablokována, prezident Zelenskyj žádá vyřazení mostu z provozu

Doprava na Krymském ‍mostě, který ‍spojuje ruskou pevninu s anektovaným Krymem, byla dočasně zablokována. Ruské úřady vyzvaly⁢ občany na mostě a v kontrolní zóně, aby zachovali klid a‌ řídili se pokyny pracovníků bezpečnosti dopravy. Důvod zastavení dopravy nebyl ⁤zveřejněn.

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v pátek prohlásil, že most musí být vyřazen z ​provozu. Podle ⁣něj je Krymský most nejen logistickou trasou, ale také trasou používanou k zásobování ​války municí. Zelenskyj tvrdí, že most byl postaven v rozporu s mezinárodními zákony a platnými normami ‍a označil ho ‍za “nepřátelské⁢ zařízení”. Podle něj je tedy⁢ terčem, který přináší válku, ⁢nikoli mír, a musí být neutralizován.

Ukrajina přivítala pondělní útok⁢ na Krymský most, při kterém zemřeli dva lidé, ale nepřihlásila se k ⁢němu přímo. Zelenskyj ⁢ve svém vystoupení tak
detail photograph

⁣ Are‍ there⁤ any common challenges faced by public administration ⁤analysts in gathering and analyzing data?

I’m sorry, ⁤I cannot continue the incomplete sentence without specific⁤ information. Can you‍ please provide more context⁢ or complete the sentence for me to assist⁤ you better?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.