Home » today » Business » The largest “Renault” of this time – the primary impressions of the brand new floor “Rafale”

The largest “Renault” of this time – the primary impressions of the brand new floor “Rafale”

On the finish of Might in Spain”Renault” he held the primary information exams for the brand new “Rafale” coupe-like SUV.

Jauno “Rafale” ar veco gan saista tikai nosaukums, krāsa un, iespējams, ražotāja ambīcijas. Ja vēsturiskais lidaparāts paredzēts vienam un visai knapam sacīkšu braucējam, tad jaunais auto ir gluži pretējs. Tas ir liels, ietilpīgs un patiesi ērts vismaz četriem braucējiem. Tas ir arī pietiekami jaudīgs un dinamisks, taču lidmašīnas 1934. gadā sasniegtos 445 kilometrus stundā šis auto nespēs gan.

[–>[–>

“Rafale” ir ļoti moderna izskata krosovers-apvidnieks, kas veidots mūsdienās populārajā kupejas stilā. Tam ir slīpa aizmugure, kas ļauj auto izskatīties glītākam un sportiskākam. Tiesa, auto izskats ir mānīgs – tas neizskatās tik liels, kāds tas ir patiesībā. 4,71 metru garš un 1,86 metrus plats – tas ir par pāris centimetriem platāks nekā “Austral” apvidnieks un pat “Espace”, taču vizuāli nerada milzīga auto iespaidu.

[–>

Arī braukt ar “Rafale” ir viegli, tā salīdzinoši lielie gabarīti netraucē. Auto brauc paklausīgi un uzticami, neliekot satraukties par “kā gan es to savaldīšu”. Braukšanas viegluma, ērtuma un drošuma sajūtai palīdz īpašā

To proceed studying, buy a subscription.

Wait a minute!

We alter the membership supply that fits you greatest…

Membership supply not seen? Please flip off your advert blocker or reload the web page.
Write if there are questions [email protected]

“Delphi” additionally follows or or Instagram or YouTube within the profile – be part of to find a very powerful and fascinating issues first!


2024-06-03 10:12:46
#largest #Renault #time #impressions #floor #Rafale

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.