Home » today » Sport » The Hidden Cow Level Easter Egg in Diablo II: A Tribute to the Devs and a Mysterious Discovery in Diablo 4

The Hidden Cow Level Easter Egg in Diablo II: A Tribute to the Devs and a Mysterious Discovery in Diablo 4

Tajný level z Diabla II, zabydlený agresivními krávami, je jedním z nejslavnějších herních easter eggů vůbec. Málokdo ví, že byl vytvořený hrou prakticky na zakázku. Krávový level v Diablu 2 je poctou zemřelému členu studia.

O jeho existenci se spekulovalo již v prvním díle a mnozí trávili hodiny marnou snahou přijít na to, jak se otevřít. Tato pověst se však natolik rozšířila, že ji autoři raději skutečně dodali ve druhém díle. Objevil se i ve třetím díle, ačkoliv jen ve formě časově omezeného eventu.

Není divu, že ho lidé hledají i v nedávno vydaném čtvrtém díle, i přesto, že producent hry Rod Fergusson uvedl, že tam není, protože chtěli udržet atmosféru hry vážnou a neji editovat nějakými vtipy.

Ani to však některé hráče neodradilo a hledání krávového levelu trvá stále. Na Discordu si dokonce založili skupinu, kde se navzájem dělí o své nejnovější poznatky. Hledání tajných levelů už ale dávno nemá podobu pečlivého prohledávání každého kousku mapy, dnes se k tomu používají nástroje pro vytváření dat. Díky nim teď hráči analýzou herního kódu objevili dosud utajený sklep ukrytý v stínu mapy, který dávně připomíná kravskou hlavu.

Problém je, že samotný sklep je nepřístupný a nedá se do něj dostat. V jeho okolí však podezřele postávají dvě krávy. Je to jasný důkaz, nebo jen další konspirační teorie virtuálních detektivů? Situaci ještě více zamotal i Mike Ybarra z Blizzardu, když tento objev komentoval těžko interpretovatelným gifem. Může to být ironické pousmání nad tím, jak kraviny dnes lidé hledají, nebo naopak spiklenecké pokývnutí? Otázky, samé otázky.

Příspěvek byl archivován dne 18. června 2023 v 0:33 a poslední aktualizace byla provedena dne 4. července 2023 v 11:03.
detail photograph

2) What is the significance of the intentionally difficult process of amending the Constitution, and how does it contribute to ensuring careful consideration and widespread agreement for any changes made

The Constitution is considered the supreme law of the United States. It establishes the framework for the federal government and outlines the powers and limitations of each branch. It also guarantees certain fundamental rights and protections to individuals. The Constitution can be amended, but this process is intentionally difficult to ensure that changes are only made with careful consideration and widespread agreement. The document has been amended 27 times since its ratification in 1788.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.