Home » today » News » The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 09:42:25

The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 09:42:25

пи или в семейството си. Нека ‍информацията⁢ да достигне до всички, които се ⁤нуждаят ⁣от нея.‌ Заедно можем да‌ преодолеем⁤ всякакви ограничения и да постигнем истинска промяна.

Благодарим ви, че сте част от ‍нашето общество!

ла ‍на приятелите си!

и си и с приятели, за да ‍научат повече хора за ⁣нас!

в социалните мрежи!

дователно в късните демокрации ‌изкуството на управлението се превръща в деликатен въпрос ⁤за балансиране ‍на ⁤продължаващите‍ нечестни⁣ действия с подклаждането на⁤ страх,⁢ като последният оправдава​ нови разширявания⁣ на ⁢властта от ⁤страна на управляващата партия. Следователно те обявяват нова черна⁣ смърт ⁣заради несмъртоносен вирус, като същевременно крият​ действителните ⁤щети, нанесени от ‍тяхното ‌лекарство ⁤за ваксина.

Те хвърлят​ страната в международни конфликти и заплашват населението ‍с ядрена катастрофа, като същевременно пренебрегват факта, че самата национална родина бързо се ​превръща в държава ⁢от третия свят с пропадаща здравна система ⁤и застойна ​икономика.

Те се стремят да разпространят „осъзнаването“ на натрапчивите⁣ призраци на „хомофобията“ и „трансфобията“, като същевременно мълчат ​за демографската катастрофа, в ​която е⁢ изпаднала нацията.

Те прокламират, че гражданите трябва да преодолеят своя ​системен и дори неосъзнат ⁤расизъм, докато наводняват страната с ‌новопристигнали от‍ далечни земи, които нито обичат, нито познават националната култура, ‌нито искат.

И те обявяват предстоящ​ „климатичен ‌апокалипсис“,⁤ като ‍същевременно пренебрегват много реалния проблем, че 40% от възрастното население няма собствени домове.

Във всеки от‌ горните случаи, ако истинският проблем – вместо фалшивия, ⁤но широко разпространен проблем – бъде признат, но ‌оставен без внимание, ‍ще има такъв социален гняв, че правителството едва ли‌ ще оцелее.

И така, избраният метод ​е да се преструва, че не⁤ е запознат с⁣ истинския⁤ проблем до следващата предизборна кампания, по⁢ време на която политиците⁣ внезапно ще признаят и ще обещаят да се справят с тези​ истински проблеми, само за ‍да ги оставят нерешени ⁢при завръщането си ⁤на ​власт.

С⁤ всеки насаждащ страх разказ​ правителствата са по-способни​ да направят ⁤нещо извън демократично, а именно да извършват заграбване на власт бе

и групи, за да достигнем повече хора!

си!

общаващо безопасно​ място за мъже,‍ които харесват бира, коли и момичета“.

Поради основаването на този училищен клуб, синът на работника заедно с останалата част от‌ групата му са отстранени от училището на основание хомофобия.

„Просто не мога да понеса повече ‌от това“,⁢ каза работникът, докато завършваше историята ​за‌ изпитанието на сина си,​ „изглежда, че вече никой не може да каже това, което мисли, или дори да се‍ посмее малко.“ Кимнах​ съчувствено.

След това⁤ другият работник⁣ ми ​каза, че той и съпругата му наскоро са ⁤били отведени настрана от част от персонала в началното ⁤училище към Англиканската църква на малкото му момче.

Тяхното момче, на шест ⁣години, носело малко сребърно кръстче около врата си, носено под ризата му, което било забелязано от учител по ‍време на ‍физическо възпитание. Персоналът‌ обяснил,⁢ че макар носенето на малък кръст да‍ не противоречи на политиката за униформа на училището, това ⁢може да накара други ⁣ученици да се‍ чувстват неудобно, тъй като‍ не споделят неговите и религиозните възгледи на семейството му.

Междувременно бащата на детето ми обясни, че ‍в класа ⁢имало още едно‌ момче, което било отглеждано от родителите си като ⁣момиче, ⁤идвало на ‍училище с рокля, със свински опашки‌ и обеци. ‍Очевидно това беше​ приемливо; но ⁣малкият, скрит сребърен‍ кръст не беше приемлив.

Открих, че водя подобни разговори⁢ все повече и повече. Те се случват ‌на приглушени тонове. Сякаш нормалните хора‌ живеят при‌ нещо, сравнимо със ‌съветския режим,⁣ шушукат в лошо осветени ‌улични ъгли с надеждата ‍някой съсед да не⁢ ги докладва ‍на властите.

Но тези шепоти ⁤стават все по-силни, а шепнещите ⁣по-уверени, тъй като започват да осъзнават, че не са толкова сами. Има ⁤мълчаливо ​мнозинство, на което​ му е писнало и иска⁢ промяна.

Британската консервативна ‌партия ⁣е на власт вече 13 години. ⁤Те можеха да приемат произволен брой законодателни актси в социалните ​мрежи!

а ‍си!

атично всички дисиденти, като същевременно оставят 94,3% ⁢от истинските⁣ престъпления‌ неразкрити. Британците⁤ вече не признават ⁣страната си⁣ и не могат повече да издържат ‌на⁣ тази ситуация.

Консервативната партия на Обединеното ⁤кралство по същество изостави старите ⁢избиратели на торите, които⁤ поддържаха ‍партията толкова‌ дълго. Старият гласоподавател на ⁤торите винаги е искал само ⁤патриотична партия, която да запази — главно ⁣чрез насърчаване на местното управление — установения начин на живот, който нацията е развила през вековете.

Той искаше ⁣партия, която⁤ да⁢ поддържа‌ градските пейзажи красиви, да‍ позволява на селските‍ хора да⁣ управляват собствената си природа, да поддържа ниски данъци, да не нарушава ‍установените общности, ​да не нарушава древните институции на страната, да защитава свободите и автономията на ⁢семейството, докато активно ‍гарантирайки здравето ⁤му, направи поне първото‌ стъпало на стълбата на собствеността достатъчно лесно за ⁢изкачване и да не извършва груби, отгоре ⁤надолу, неразумни, ⁣опасни правителствени действия като тези,⁢ които видяхме през по-голямата част от 2020 ⁢и 2021 г.

Докато старият гласоподавател ​тори‍ беше изоставен от своята партия, старият ‍британски лейбърист‍ социалист беше ‍изоставен от ‌своята. ⁣Лейбъристката партия сега е по същество кабала от глобалистки пакостници, с лоялност ‍към всеки, но⁣ не и към семействата на английската работническа​ класа, които формираха нейната най-предана база ‌от поддръжници.

Законопроектът за ⁤лов на Тони Блеър⁤ загуби⁤ дела​ на Лейбъристката партия в гласуването в селските райони, а ‍неговото изкривено водене на война – привидно ⁣оправдано с повече⁢ измама ⁣–⁣ загуби доверието‍ на всички останали.

Блеър остава ключов злодей ‍в ​съзнанието на онези, които не‍ вярват на днешната ⁤олигархична политика. През годините той ни каза, че⁣ благодарение на неговата намеса Ирак ще бъде демократичният модел на добро управление ⁣вси в социалните ⁣мрежи!

тели⁣ и ⁢семейството си!

фила ‌си!

за да помогнете на другите да⁣ се вдъхновят!

и⁢ си и‍ с ‍приятели, за⁢ да ‍научите повече!

групи и страниците, които следите. Благодарим ви!

приятели и​ семейство!

и приятели!

иятелите си и с приятелите си!

фила си!

групи и страниците, които​ следите. Благодарим ви!

и приятели!

ществено желание.

Това би изисквало политики‍ в​ полза на семейството; родителите никога да не бъдат възпрепятствани⁤ да знаят съдържанието на училищната програма на децата си; всички ресурси, за които се смята, че съдържат трансактивистки или‍ сексуализиращи материали, да бъдат изтеглени‍ от училищата; и за официално признаване, че без​ пряка правна намеса ‍родителите остават изключителни‍ законни настойници‌ на собствените си деца.

Също⁤ така ‌би било необходимо да се създаде програма за гражданство в рамките на образователните институции, ‍предлагаща елементарно обучение по британската конституция и общото⁢ право (в Англия), както и религията на страната – ‍в която все ‌още имаме ​сакрална монархия, лордове,‍ духовенство и установена църква.

Тази ⁤програма ще призове за правителствена‍ реформа, ​обещавайки децентрализиране на ⁤управлението, предоставяне⁤ на повече изпълнителна власт на местните, отговорни съвети; за отмяна на политиката, която е ‍попречила​ на‌ селските ​общности да управляват ⁢собствената си природа; за изоставяне на политика, основана на ангажимента на страната за „нетна нула“; за официална парламентарна декларация,‍ че замразяването на банкови сметки няма да бъде ⁢разрешено за никого, освен за тези, за които е установено, че перат пари – и ‍за такъв механизъм⁢ никога да не бъде използвани като⁢ средство за наказание, принуда или⁤ социален контрол на гражданите; за ангажимент‌ за парично ‌обращение и изоставяне на политиката, насочена към формирането на цифрови валути на централната банка.

Това би изисквало незабавна загуба на поста ​на политици, които призовават за извънзаконово наказание⁣ на който и да е член на гражданството⁢ (тоест без надлежен процес); за провеждане⁢ на независимо разследване — не от парламентарна избрана комисия‌ — относно това,‍ което е било известно⁢ и количеството дезинформация, която е била умишлено разпространена по‍ време на епизода на COVID⁣ 2020-21; и накрая⁣ за официалното отхвърляне на членството на⁤ страната в Европейския съд по правата на човека в Страсбург,⁢ което е несъвместимо с британската концепция за „закон на⁣ страната“.

Нещо повече, такъв популизъм би се съсредоточил върху реформата на правоприлагането, като се започне със задълбочено разследване на разпространението на пробудената идеология в обучението на полицейски служители ⁤в Обединеното кралство, съчетано с преквалификацията на полицията ⁢в уменията на традиционната полиция; ⁢официалното премахване на всички ‍записи на „непрестъпни инциденти ⁣с‌ омраза“ и други полицейски мерки ⁢в стила на мисловни‍ престъпления; одобрението​ на⁢ изключително тежки наказания за реални престъпления, които засягат неблагоприятно живота на обикновените⁤ спазващи ⁤закона ‍граждани, главно ⁤грабежи, престъпления с⁢ нож и ⁢сексуални ⁤престъпления срещу⁢ деца.

И ⁣накрая, това ще изисква практическа политика за ефективен граничен кола ⁤на приятелите си!

Our hero must ‌continue the fight⁣ he has started. ‍He ⁢must be immensely brave like a classical hero ⁢from antiquity. It is very likely that the ⁣populist ‌tide‍ may fail, as the machine ‌of power uses everything in its arsenal to destroy him ⁣and his followers. ⁣But if he succeeds, then ‍he can begin​ the return to the United Kingdom​ of that spirit which once animated him,⁢ from ‍his exile during the long oligarchic occupation that torments the peoples of the kingdom.

Translation: SM

Our YouTube channel:‌

Our Telegram channel: ‍

This is how we will overcome the limitations.

Share in your profiles, with friends, in groups and on pages.

ижение е опасен за ​демокрацията и‍ свободата на изразяване.

Но ако ‌лидерът успее да​ остане ‌твърд и да продължи да говори истината, ⁢да предлага ​решения за‍ проблемите на обикновените хора, и да показва истинската си грижа​ за благосъстоянието на страната, то‍ в крайна сметка той ще победи. Хората ще ⁤видят промяната, която той предлага, и​ ще му се присъединят в борбата срещу корупцията‌ и несправедливостта.

Такъв лидер може да промени историята⁣ на тези острови ​и да ги върне към светлината и просперитета, който заслужават. Той ⁢може да бъде ‌гласът на разума и справедливостта, който‍ ще възроди нацията‍ и​ ще я​ направи по-силна и по-единна ⁣от всякога.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.