Home » today » News » The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 01:09:24

The European Conservative: Великобритания е узряла за популизъм, но кой ще излезе на преден план? – 2024-04-25 01:09:24

пи, в групи за ‍обмен на​ информация. Нека информацията ​да достигне⁣ до всички, ​които се нуждаят ‍от нея. Само като обединим усилията си можем да преодолеем ограниченията ⁣и да постигнем промяна.

Бъдете част от движението за свобода и промяна!

ла‍ на приятелите си!

си!

, за да помогнете на истината да достигне до повече хора.⁤ Само като се обединим и действаме заедно можем да преодолеем ограниченията, които ни бяха ⁢наложени. Нека бъдем смели и решителни в борбата срещу‍ несправедливостта‌ и корупцията. Само‌ по този начин ще ‍постигнем промяна ‍и ще възстановим духа на нашето общество.

Превод:⁢ СМ

дователно в късните‌ демокрации изкуството на управлението ​се превръща в деликатен‌ въпрос за балансиране на продължаващите нечестни действия с подклаждането на страх, като последният оправдава нови разширявания на властта от страна ⁤на‍ управляващата партия. Следователно те обявяват ‌нова черна смърт заради несмъртоносен вирус, като същевременно крият действителните щети, нанесени от тяхното лекарство за ваксина.

Те ‍хвърлят​ страната в международни конфликти и заплашват населението с ядрена катастрофа, като⁤ същевременно пренебрегват факта, че ⁣самата национална родина бързо се превръща⁤ в ​държава‍ от третия свят с пропадаща здравна система и застойна икономика.

Те ​се⁤ стремят да разпространят ‌„осъзнаването“ на натрапчивите призраци на „хомофобията“ и „трансфобията“, като същевременно мълчат за демографската катастрофа, в която е изпаднала нацията.

Те прокламират, че гражданите трябва да преодолеят своя системен и⁢ дори неосъзнат расизъм, ‍докато наводняват страната с новопристигнали от ‍далечни‍ земи, които нито обичат,⁢ нито познават националната култура, нито искат.

И‌ те⁤ обявяват предстоящ „климатичен апокалипсис“, като същевременно пренебрегват много реалния проблем, че 40%‌ от възрастното население няма собствени домове.

Във всеки от горните‍ случаи, ако истинският проблем –​ вместо фалшивия, но широко разпространен проблем – бъде ​признат, но оставен без⁢ внимание, ще⁢ има такъв социален гняв, че правителството едва ли ще оцелее.

И така, избраният метод е да⁤ се преструва, че ⁣не ⁣е запознат с истинския проблем ‌до следващата⁤ предизборна кампания, по време на която политиците внезапно ще признаят и ще обещаят да се⁣ справят с тези⁣ истински ⁢проблеми, само за да ги оставят нерешени при завръщането си на ‌власт.

С всеки насаждащ страх​ разказ правителствата са по-способни да направят нещо извън демократично, а именно да извършват заграбване на власт бе

и групи, за да достигнем повече хора!

си!

общаващо ⁣безопасно място за‍ мъже,‍ които‌ харесват бира, коли и момичета“.

Поради основаването‍ на този училищен клуб, синът на работника заедно с останалата част от групата му са отстранени от училището на основание хомофобия.

„Просто не мога⁤ да понеса повече от това“, каза работникът, докато завършваше историята за ‍изпитанието ​на сина си, „изглежда, че вече никой не ⁢може‍ да каже това, което мисли, или дори ⁢да се посмее малко.“ Кимнах съчувствено.

След това другият работник ми⁣ каза, че той‌ и съпругата му наскоро са ⁤били отведени⁤ настрана от част от персонала​ в началното училище към Англиканската църква‌ на малкото му момче.

Тяхното момче, на шест години, носело малко сребърно кръстче около врата си, носено под ризата му, ⁣което било забелязано ⁣от учител по време на физическо възпитание. Персоналът⁤ обяснил, че макар носенето на ⁤малък ⁤кръст да не противоречи на политиката ⁣за униформа на училището, това‍ може да‍ накара други⁤ ученици да се чувстват неудобно, тъй като не споделят неговите и‍ религиозните⁢ възгледи на семейството му.

Междувременно бащата на детето ми обясни, че в класа имало ⁣още едно момче, което било отглеждано от родителите си като момиче, ⁤идвало на училище с рокля, със⁣ свински опашки и обеци. ​Очевидно това беше приемливо; но малкият, скрит сребърен кръст не беше приемлив.

Открих, че⁢ водя подобни разговори все повече и повече. Те се случват на‍ приглушени ‍тонове. Сякаш нормалните хора живеят при нещо, сравнимо със ⁢съветския режим, шушукат в⁤ лошо осветени улични ‍ъгли с надеждата някой съсед да не ги докладва на властите.

Но тези шепоти стават все по-силни, а шепнещите⁢ по-уверени, тъй като започват да‍ осъзнават, че не са ⁣толкова сами. Има мълчаливо мнозинство, на което му е писнало и иска промяна.

Британската консервативна партия е​ на власт вече 13 години. Те можеха да приемат произволен⁣ брой законодателни ‍актси в социалните мрежи!

ите си!

атично ‌всички ‍дисиденти, като⁢ същевременно​ оставят 94,3% от истинските престъпления​ неразкрити. Британците⁤ вече не признават страната си и не⁤ могат повече да издържат на тази ситуация.

Консервативната партия на Обединеното кралство по същество изостави старите ‍избиратели на торите, които поддържаха ‌партията ⁢толкова дълго. Старият гласоподавател ​на торите винаги е искал ‌само ⁣патриотична⁤ партия, която да ⁣запази — главно чрез насърчаване на местното управление — установения ⁤начин на​ живот, който нацията‌ е⁢ развила през вековете.

Той ⁤искаше⁣ партия, която да‍ поддържа ​градските пейзажи красиви, да позволява на селските хора да управляват собствената си природа, ⁣да поддържа ⁢ниски данъци, да не нарушава установените общности, да⁣ не​ нарушава древните институции на страната, да защитава свободите и автономията⁢ на семейството, докато активно гарантирайки здравето му, направи поне‌ първото стъпало на стълбата ​на ⁤собствеността достатъчно лесно за изкачване⁤ и да ⁢не извършва груби, отгоре‍ надолу, неразумни, опасни правителствени действия като тези, които видяхме през по-голямата част от 2020 и 2021 г.

Докато старият гласоподавател тори беше изоставен от своята партия,⁣ старият британски‍ лейбърист социалист беше изоставен от ⁤своята. Лейбъристката партия сега е ‍по същество кабала от глобалистки пакостници, с лоялност⁤ към всеки, но не и към​ семействата на английската работническа класа, които формираха нейната най-предана база от⁤ поддръжници.

Законопроектът за ‍лов на Тони Блеър загуби дела на Лейбъристката⁤ партия в гласуването в селските райони, а⁣ неговото изкривено⁢ водене на война – привидно ⁣оправдано с повече измама –​ загуби доверието ​на всички останали.

Блеър остава ключов злодей в съзнанието на онези, които не вярват на⁢ днешната олигархична ⁤политика. През годините той ни каза,​ че благодарение на неговата намеса Ирак ще бъде демократичният‍ модел на добро управление вси в социалните мрежи!

тели и семейството си!

Благодарим ви за ⁤подкрепата!

фила си!

за да помогнете на истината да достигне до повече хора!

си!

групи​ и​ форуми, за да насърчите другите да се присъединят към нашето движение‍ за⁢ свобода и справедливост. Само като обединим усилията си и ‍се ‌борим ⁢за ⁣общата ни цел, можем да ‌преодолеем ограниченията, които ⁢ни бяха наложени от системата. Нека работим⁣ заедно и да създадем по-добро бъдеще за всички нас.

приятелите си и в групите, в които ‌участвате!

приятели и близки!

иятелите си и⁣ с приятелите си!

фила си!

групи и форуми, за да⁣ насърчите ⁣другите да ‌се присъединят към нашето движение за свобода и справедливост. Само ⁣като обединим усилията си можем да преодолеем ограниченията, които ни бяха наложени от системата. Нека работим заедно и да се борим ‍за по-добро бъдеще за всички нас.

приятели и‍ близки!

ществено желание.

Това би‌ изисквало политики в ‌полза на семейството; родителите никога да не бъдат възпрепятствани да знаят съдържанието на ⁣училищната ​програма на децата си;⁢ всички ⁤ресурси, за които се смята, че съдържат трансактивистки или сексуализиращи ‍материали, да бъдат изтеглени от училищата; и за официално признаване, че без пряка правна намеса родителите остават ⁤изключителни законни настойници на‌ собствените си деца.

Също така⁤ би било необходимо да се създаде програма за гражданство в рамките на образователните институции, предлагаща елементарно обучение по британската конституция и общото​ право (в‌ Англия), както и религията на страната – в която все още имаме сакрална монархия, ⁢лордове, духовенство и установена църква.

Тази програма ще призове за⁤ правителствена ​реформа, обещавайки децентрализиране на управлението, предоставяне на повече изпълнителна власт на местните, отговорни ​съвети; за отмяна на политиката, ⁢която е попречила на селските общности‍ да управляват​ собствената си природа;⁣ за изоставяне на политика, основана на‍ ангажимента ⁣на страната за‍ „нетна​ нула“;⁤ за официална‍ парламентарна декларация,⁢ че замразяването на банкови сметки няма да ⁣бъде⁢ разрешено за никого,⁣ освен за ‌тези,​ за ‌които е установено, че перат ‍пари – и за такъв механизъм никога да не бъде⁣ използвани като средство за​ наказание, принуда или социален контрол на гражданите; за ангажимент за парично обращение и⁢ изоставяне на политиката, насочена към формирането на цифрови валути на централната банка.

Това би изисквало незабавна загуба на поста на политици, които призовават за‍ извънзаконово наказание на който и да е член на гражданството (тоест без надлежен процес); за⁤ провеждане на независимо разследване⁢ —⁢ не от парламентарна избрана комисия — относно това, ⁢което​ е ⁤било известно и количеството дезинформация, която е ⁣била умишлено ‍разпространена по време на епизода на COVID 2020-21; и накрая за официалното отхвърляне ‍на членството на ​страната в Европейския‍ съд ‌по правата на човека в Страсбург, което⁣ е несъвместимо ⁢с британската концепция‍ за „закон на ⁢страната“.

Нещо повече, такъв популизъм би се съсредоточил⁣ върху реформата ⁣на правоприлагането, като се ‍започне със задълбочено разследване на разпространението на пробудената идеология в обучението на полицейски служители в Обединеното ‍кралство, ⁢съчетано с преквалификацията на полицията в ⁣уменията на традиционната полиция; ‌официалното премахване на всички записи на „непрестъпни инциденти с омраза“ и други полицейски ‌мерки в стила на мисловни престъпления; одобрението на изключително тежки наказания ⁤за реални престъпления, които засягат неблагоприятно живота на обикновените ‍спазващи закона граждани, главно ‌грабежи, престъпления с нож и ⁣сексуални престъпления срещу деца.

И накрая, това ще⁤ изисква практическа политика за ефективен граничен кола на приятели и близки,⁤ за​ да се⁣ присъединят към нас!

Our hero must continue‌ the fight he has started. He must ​be immensely brave like a classical hero from antiquity. It is very likely that the populist tide may fail, as the⁣ machine​ of ‌power uses everything ⁣in its​ arsenal to destroy him and his followers. But if he succeeds, then he can begin the return to the United ⁤Kingdom of that spirit which once animated him, from his exile during the long oligarchic occupation that torments the peoples of the kingdom.

Translation: SM

Our YouTube channel: ⁣

Our Telegram ⁣channel:

This​ is how we will ​overcome ​the limitations.

Share in your profiles, with friends, in ⁢groups and on pages.

ижение е опасен за демокрацията и свободата на изразяване.

Но ако лидерът успее да остане твърд и да продължи да говори истината, да предлага решения за проблемите на обикновените хора, то в ‌крайна ⁢сметка той ще победи. Хората ще видят ⁤промяната, която той предлага, ‌и ще му се ‌присъединят в борбата срещу корупцията⁤ и несправедливостта.

Такъв лидер може да промени историята на ⁣тези острови и да ​ги‌ направи по-добро място за живеене за всички техни граждани. Но пътят към това ще бъде труден и изпълнен с препятствия. Но ако има воля и решителност, нищо не е⁤ невъзможно.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.