Home » today » Sport » Spišská Nová Ves vs Nitra: Anthony Nellis scores winning goal as Nitra falls 1:3 at home

Spišská Nová Ves vs Nitra: Anthony Nellis scores winning goal as Nitra falls 1:3 at home

HK Spišská Nová Ves. Dnes sa môžeme​ tešiť na vzrušujúci zápas medzi dvoma silnými tímami. Obe mužstvá majú svojich produktívnych hráčov, ktorí sú schopní ⁤zmeniť⁢ priebeh zápasu jediným gólom. Dúfame, že sa nám dnes predvedie kvalitný a vyrovnaný hokej.⁤ Držíme⁣ palce obom tímom a ⁤tešíme ​sa na skvelý zápas!ečný online prenos zápasu medzi HK Nitra a HK Spišská Nová Ves začína! Obe​ mužstvá sa nachádzajú v strede‌ tabuľky⁤ a ‍budú bojovať o dôležité body. Očakáva sa vyrovnaný a ​napínavý zápas. Držíme palce obom tímom a tešíme sa na skvelý hokej!tnutie sa uskutoční v ​Nitre ⁢v hale Nitra Aréna. Oba tímy sa nachádzajú v ⁤strede⁣ tabuľky a budú ‌bojovať o dôležité body ‌pre svoje postavenie v extralige. Tešíme ⁢sa na vzrušujúci zápas plný akcie a gólov! Sledujte náš textový online prenos pre všetky dôležité udalosti a góly z tohto zaujímavého ⁤stretnutia.​ Buďte pripravení⁣ na vzrušujúce chvíle!á⁤ Ves. Oba tímy sa nachádzajú v horných priečkach tabuľky ⁢a očakáva sa, že tento zápas bude plný napätia a vzrušenia.⁢ Držíme palce obom tímom a tešíme ⁣sa na skvelý hokej!es. Dnes sa ‌stretnú na ​ľade v Nitre a my vám ⁢budeme prinášať aktuálne informácie a udalosti z tohto zaujímavého stretnutia. Obe mužstvá sú momentálne v boji o najlepšie pozície v tabuľke a očakáva sa, že ‌to bude veľmi vyrovnaný zápas. Držíme vám ‌palce a ‍tešíme sa na​ skvelý hokej!vá Ves. Dnes sa stretnú⁤ na⁢ ľade v Nitre a my vám budeme prinášať ‌aktuálne informácie a udalosti ‌z tohto zaujímavého zápasu. ⁣Obe mužstvá sú ⁢momentálne v boji o ⁤najlepšie pozície ​v tabuľke a očakáva sa, že to bude veľmi vyrovnaný a napínavý ⁣duel. Držíme palce obom tímom a‌ tešíme sa na skvelý hokej!Valach

Olivier Archambault – Anthony Nellis – Martin Bakoš
Juraj Majdan – Kale Kerbashian – Michael Drábek
Todd Burgess – Dalibor Bortňák⁣ – Branislav Rapáč
Michael Vandas – Žigmund Zöld – Róbert Džugan

Tréner: ⁢Vlastimil Wojnar
Hlavní rozhodcovia: Martin Jobbágy, Michal​ Klejna
Čiaroví rozhodcovia: Tomáš‌ Gegáň, ​Andrej Bogdaň
Videorozhodca:​ Daniel Konc st.

Spišská Nová Ves bola vo‍ výsledkovej kríze, trojbodový⁤ zápis nezažila od 7. januára. V Humennom vtedy vyhrala 3:1. Rovnaký súper bol potrebný aj na opätovný zisk všetkých bodov, v nedeľňajšom domácom dueli z toho bola výhra⁢ Spišiakov 6:3. Dva góly zapísali‍ Martin Bakoš a obranca ​Igor Merežko, po jednom zaznamenali Michael Vandas a Todd Burgess. Mužstvo, ktoré​ drvivú väčšinu sezóny viedlo extraligovú tabuľku, momentálne súperí s Michalovcami o 2. priečku. Bodový stav oboch celkov je v tejto chvíli tesne‌ rozdielny, tím zo Zemplína má o tri body viac. ‍Na 4. Košice majú východniari štvorbodový náskok. Aj⁣ tréner Vlastimil Wojnar disponuje mimoriadne produktívnym hokejistom, konkrétne tým druhým najlepším v súťaži. Olivier Archambault má na konte 56 kanadských bodov za 14 presných ‍zásahov a 42 gólových prihrávok, ‍ktoré zaknihoval v 40 dueloch.

Nitra zažila mimoriadne ⁤úspešný ​duel proti Slovanu Bratislava, následne prišlo schladenie v ⁣podobe ‌prehry ⁢po samostatných nájazdoch vo Zvolene. V riadnom hracom čase sa zápas⁣ skončil⁤ výsledkom ‌3:3, o presné zásahy „corgoňov”‍ sa ​postarali Patrick​ Newell, Samuel Buček a Jakub Lacka, ktorý v utorok podpísal s ‌klubom nový kontrakt do konca sezóny 2025/26. Nitrania sa v tabuľke ocitli na 5. priečke, ich strata na 4. Košice je momentálne trojbodová. Na ⁤6. ⁤Zvolen zasa disponujú trojbodovým náskokom. Celok má ‍v kádri naďalej najproduktívnejšieho hráča súťaže, Samuela Bučeka. Slovenský krídelník zapísal v 43 stretnutiach 57 kanadských ⁣bodov za 26 gólov a 31 asistencií.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.