Home » today » Entertainment » Scandalous Fight Erupts Next to Bar Where Stars of StarDance Partied!

Scandalous Fight Erupts Next to Bar Where Stars of StarDance Partied!

Drsná rvačka hned vedle baru, ⁤kde pářily hvězdy ze StarDance!

Po ⁣premiérovém tanečním večeru letošní ady StarDance se hvězdy‌ a jejich taneční partneři zapít své výkony do centra Prahy. ⁢V nejmenovaném baru, ​který se stal tótem účastníků‌ oblíbené soutěže⁤ v minulých letech, někteří vydrželi až do ranních hodin.

Na ⁤večírek nechyběl například cukrář Josef Marlek, který dorazil se svým partnerem Petrem Tejmelem, s nímž se nedávno oženil.

David Pracha a ⁢jeho⁤ krásná taneční partnerka Zuzana Dvořáková spolu‌ nějakou dobu klábosili na ulici před podnikem a bylo vidět, že si rozumí velmi dobře i mimo parket.​ Herec ‌poté odjel taxíkem⁣ domů.

V⁤ oblečení přátel byla ‌celou ⁢dobu ‌sympatická zpěvačka Tereza Mašková, která v sobotu večer na parketu ukázala, že je velmi talentovanou tanečnicí.

Mezi prvními, ‌kdo večer opustili, byla herečka Ivana Chýlková, která je možná mnohými považována za ⁣jednu​ z favoritk, ale první taneční večer se jí⁢ příliš nevyvedl.

Z pořízených‌ snímků⁤ je zřejmé, že ji dělal doprovod taneček Marek Zelinka, partner herečky⁣ Marie Doležalové.

Ve velmi dobré náladě byla modelka Iva Kubelková, která ⁣na večírek ⁢dorazila ⁢se svým přítelem⁤ Georgem Jiráskem. Dlouhonohá kráska, kterou za její​ tanec⁢ vychválil⁢ do nebes​ i obyvatel kat poroty Zdeněk Chlopčík, ⁤vydržela v baru až do ranních hodin.

Když zhruba před třetí hodinou ráno odcházela,‌ spokojeně mávala fotografům. Pak‍ jí ale spadl telefon, ⁢který modelka zvedala ze země.

Zatímco na parketu ​žil Richard Krajčo s ​rozepnutou košilí a diváci tak mohli​ ocenit jeho muzikální hru, po⁤ večírku už byla známému zpěvákovi podně zima a choulil se ⁣do huňaté bundy.

Krajčo ⁣tak patřil⁣ k těm, co na mejdanu vydrželi nejdéle a cestou​ z centra se ⁢ještě tulil ke své manželce Karin, která ho jistě zahřála.

Drsná rvačka hned vedle baru, kde pářily hvězdy ze StarDance!

Zatímco hvězdy StarDance se na večírku i po něm chovaly spodán, ve vedlejším baru došlo k ‌velmi vyhrocenému konfliktu. Fotografové Expresu zachytili rvačku, do níž se zapletlo hned několik lidí.

Na snímcích je zachycen neznámý muž, který se nejprve pletkaří s několika ženami, a pak ⁤inkasoval pěst‍ od urostlého vrstevníka v černé mikině.

Mlátila ‍ho jedna holka,‌ dostal pěst do⁤ tváře a kopala do něj na zemi.‍ Pak se do toho přidal ten ‌druhý kluk a bitku ukonili až policisté, uvedl pro Expres.cz svědek incidentu, který ⁢ale nemá ponětí, proč k bitce došlo.

Na všechny fotky se podívejte do galerie.
detail photograph

Jaká událost na večírku mimo taneční parket nejvíce ovlivnila atmosféru⁢ a bezpečnost účastníků StarDance a jak byla řešena

Mimo taneční parket. ⁤Oba se pohybovali v dobře naladěné skupině, která si​ užívala ​​pozornost fanoušků a obdivovala jejich ​taneční dovednosti.

Dalším přítomným párem byli herec Matěj Hádek ⁢a jeho ⁣taneční partnerka ⁣Gabriela Kubátová. Dvojice se zdála být velmi spokojená s jejich vystoupením a bezprostředně poté, co opustili tančírnu, se⁤ připojili k‌ večírku ⁤ve⁢ stylovém baru. Bylo vidět, že si užívali atmosféru a relaxovali po náročném ⁢večeru.

Podobně se choval i ⁣Lukáš Latinák s ​​jeho partnerkou Janou Kocianovou. Oba při ⁣svém vystoupení zaujali⁤ publikum svými tanečními kousky, a tak si zasloužili malou oslavu. Spolu se dalšími účastníky si užívali přátelskou atmosféru a vytvářeli vzájemnou podporu.

Večírek byl plný⁢ tance, smíchu a radosti, což je jasný důkaz přátelského prostředí mezi soutěžícími. Hned vedle baru byla dokonce vyhlášena rvačka,‌ kterou se​ podařilo včas ukončit bez zranění. Přítomnost policie byla nutná k uklidnění situace a zajistění bezpečí všech přítomných.

I přesto, že ‌večer skončil⁣ trochou vzrušení, hvězdy ​StarDance si užily‌ skvělou noc plnou zábavy a radosti z úspěšných vystoupení. Tato událost nedokázala narušit jejich pozitivní náladu ⁣a vášeň pro tanec. Jejich odhodlání a talent je zjevné a fanoušci si nemohou být jisti, co ještě v této soutěži předvedou.

Celkově tedy večer ve společnosti​ účastníků StarDance nabízel nejen ⁢krásné taneční​ vystoupení, ale také přátelskou atmosféru a zábavu mimo ⁢parket. Hvězdy si zaslouží pochvalu za své úsilí a zapálení pro tuto soutěž.‌ Budeme se‍ těšit na další taneční večery a sledovat, jak se bude jejich dovednost a výkon dále rozvíjet.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.