Home » today » Entertainment » Petra Friedlová: Boj o život po závažných zdravotních problémech – Novinky a prognózy

Petra Friedlová: Boj o život po závažných zdravotních problémech – Novinky a prognózy

O vážných zdravotních problémech Petry Friedlové, které začaly koncem loňského roku, redakce Expresu informovala jako ‌první. Začátkem roku ještě⁢ s námi ​Petra skrz sociální sítě komunikovala a popsala, co se jí přesně stalo.

„Vše se⁣ stalo téměř ze dne na den. Po návratu ze zahraničí jsem pociťovala mírnou bolest zad, ale nějak⁣ jsem to ⁢neřešila. Postupem času⁤ se však můj stav‌ začínal rapidně ⁢zhoršovat,“ řekla na ⁣úvod Petra Friedlová, které pak její tatínek⁢ zavolal sanitku.

„Diagnóza byla akutní ‍zánět ⁣ledvin, jak se později ukázalo‍ spojený se zápalem plic. Nemohla jsem dýchat. Měla jsem extrémní bolesti a horečky přes 40°C. To už ​můj organismus nevydržel a následoval kolaps. Doslova jsem musela bojovat⁣ o⁢ život,“ popsala‍ Petra.

Petřin Instagram pak začala spravovat její kamarádka a manažerka, ⁤která se Expresu například svěřila, že Friedlová prodělala zástavu srdce a lékaři jí dávali zhruba 20procentní šanci na přežití.

„Jestli přežije, bude to⁢ zázrak. Doktoři jí dávají maximálně 20 procent šanci​ na přežití. Více se ale bude vědět, až se jim Peťu podaří probudit. A jestli se jim to ⁣vůbec podaří,“ uvedla nedávno žena, která aktuálně k Instagramu Petry Friedlové už⁣ nemá ‌přístup.

Martin Pouva s Petrou⁣ v době, kdy ještě tvořili pár.

Otce naštvala kamarádka, co vynášela citlivé‌ informace. Jak ⁤na tom ⁤Petra⁢ nyní je?

Petřin tatínek se Expresu totiž nyní svěřil, že se mu vůbec nelíbilo, jak kamarádka dávala do médií citlivé informace o zdravotním stavu Petry ⁣Friedlové.

„Ta její kamarádka mi odevzdala telefon. Slušně jsem se s ní rozloučil, protože ‍říkala věci, co neměla, ​a já​ nechci, aby se některé soukromé věci mojí dcerky řešily veřejně, když jsem k tomu nedal souhlas,“ vysou ještě ​nevíme, jak to dopadne. Petra je stále v kritickém stavu, ale lékaři se snaží udělat vše pro to, aby se uzdravila,“ uvedl tatínek Petry‍ Friedlové ‌pro Expres.

„Momentálně je Petra stále v umělém spánku a je připojená na přístroje. Je to boj o každý dech, ale věříme, že to zvládne. Máme ⁤k ní velkou důvěru a věříme, že se⁣ brzy ⁢probudí,“ dodal.

Petra Friedlová je česká zpěvačka a herečka, která ‌se proslavila díky účasti v soutěži Česko Slovenská ‌SuperStar. Její zdravotní stav je‍ momentálně stále kritický, ale rodina a přátelé věří, že se uzdraví.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.