Home » today » Entertainment » Ondřej Vlček and Katarína Vlčková: Their Journey, Philanthropy, and Parenting

Ondřej Vlček and Katarína Vlčková: Their Journey, Philanthropy, and Parenting

, že jsme si velmi podobní. Máme podobné hodnoty a zájmy, což nám umožňuje mít společný cíl a pracovat na něm společně. Ondřej je velmi pracovitý a ambiciózní, zatímco já jsem spíše klidnější a více se zaměřuji na péči o druhé. Ale právě tato kombinace nám umožňuje být silným týmem a pomáhat druhým.

NAŠE PLÁNY DO BUDOUCNA
Jedním z našich hlavních plánů je vybudovat dětský hospic v pražské usedlosti Cibulka. Chceme poskytnout dětem s vážným onemocněním a jejich rodinám místo, kde se budou cítit bezpečně a podporováni. Tento projekt je pro nás velmi důležitý a věříme, že dokážeme změnit životy mnoha rodin. Dále se chceme nadále věnovat naší organizaci Zlatá rybka a plnit přání vážně nemocným dětem. Máme mnoho plánů a věříme, že se nám podaří je všechny uskutečnit.

CELÝ ROZHOVOR SI PŘEČTETE V ČASOPISU TÝDEN

Ondřej Vlček o výchově, penězích i pomoci

Ondřej Vlček, generální ředitel společnosti Avast, nedávno poskytl rozhovor, ve kterém hovořil o svém vztahu s manželkou Katarínou, jejich výchově synů a jejich dobročinné činnosti.

Vlček popsal svou manželku Katarínu jako inteligentní a krásnou ženu, se kterou se mu vždy mělo o čem povídat. Řekl, že se do ní okamžitě zamiloval.

Jednou z věcí, která Vlčka překvapila, byl čas, který jeho manželka tráví sepisováním zpráv v hospici, kde pracuje jako lékařka. Vlček řekl, že večery v jejich domě jsou plné práce na počítači, ale že to jim to nevadí, protože to přispívá k jejich úspěšnému vztahu.

Vlček se vypracoval z brigádníka v Avastu na generálního ředitele a nyní je prezidentem společnosti Gen po spojení s NortonLifeLock. Spolu s manželkou Katarínou věnovali miliardy korun na dobročinné účely. Pár je spolu již 26 let a mají tři syny. Vlček je synem herce Oldřicha Vlčka a herečky Zdeny Vařechové.

Když se Vlček a jeho manželka bavili o výchově svých synů, řekli, že se snaží vést je stylem “respektuj a budeš respektován”. Důležitým faktorem pro ně je také prostředí, ve kterém se jejich synové pohybují a hodnoty, které jim předávají.

Vlček také hovořil o jejich dobročinné činnosti a řekl, že nemají pocit, že by dělali něco ušlechtilého. Místo toho, aby nechali peníze ležet na účtu nebo je investovali, se rozhodli je utratit smysluplně. Pokud tím pomáhají někomu, je to pro ně skvělé.

Katarína Vlčková, manželka Ondřeje Vlčka, je primářkou v mobilním hospici Cesta domů. Spolu s manželem založili organizaci Zlatá rybka, která plní přání vážně nemocným dětem, a Nadaci rodiny Vlčkových, která pomáhá dětem s vážným onemocněním a jejich rodinám. Plánují také vybudovat dětský hospic v pražské usedlosti Cibulka.

Katarína Vlčková se přestěhovala do Česka, když jí bylo dvanáct let. Její rodiče se rozhodli přestěhovat do české části federace, která se jim jevila jako lepší. Vlčková řekla, že nějakou dobu poslouchala, že je emigrantka, ale každý si mohl rozhodnout, kde bude žít.

Celý rozhovor s Ondřejem a Katarínou Vlčkovými nabízí zajímavý pohled do jejich života, výchovy jejich synů a jejich dobročinné činnosti.
detail photograph

Jaký je jejich plán a jak se chtějí podílet na změně životů mnoha rodin

Má mnoho společných hodnot a zájmů. Jejich podobnosti jim umožňují mít společný cíl a pracovat na něm jako tým. Ondřej je známý svojí pracovitostí a ambicemi, zatímco Katarína se zaměřuje na péči o druhé a klidný přístup. Tato kombinace vlastností jim umožňuje vytvořit silný tým a efektivně pomáhat druhým.

Jeden z jejich hlavních plánů je vybudovat dětský hospic v pražské usedlosti Cibulka. Chtějí vytvořit bezpečné a podpůrné prostředí pro děti s vážnými onemocněními a jejich rodiny. Tento projekt má pro ně velký význam a věří, že dokážou změnit životy mnoha rodin. Kromě toho se nadále chtějí věnovat své organizaci Zlatá rybka a plnit přání vážně nemocným dětem. Mají mnoho plánů a doufají, že se jim podaří je všechny realizovat.

Celý rozhovor s Ondřejem Vlčkem, kde hovoří o výchově, penězích a pomoci, si můžete přečíst v časopise Týden.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.