Home » today » World » Olena Zelenska didn’t purchase a Bugatti price hundreds of thousands

Olena Zelenska didn’t purchase a Bugatti price hundreds of thousands

Firstly of July, data was broadly unfold on social networks that the primary girl of Ukraine, Olena Zelenska, purchased a “Bugatti” price 4.5 million euros when she visited Paris at first of June. The supply of the cash is claimed to be American army help cash. In keeping with the BBC, this declare is a primitive distortion unfold by Kremlin-connected sources; this information was particularly denied by the “Bugatti” firm itself.

Stāsta sākotnējais avots ir kāda apšaubāmā franču tīmekļa vietne, kas to publicējusi pirms dažām dienām, un tas tika ātri atmaskots.

[–>

Eksperti norādīja, ka internetā publicētajā rēķinā, kas it kā apliecina darījumu, ir vairākas dīvainības, piemēram, tajā ir vairākas pareizrakstības kļūdas, nepareizas pieturzīmes un angļu valodas lietojums. Savukārt stāstā pieminētais it kā “Bugatti” salona darbinieks, kurš stāsta, ka Zelenska kļuvusi par pirmo ekskluzīvā “Bugatti Turbillon” īpašnieci, parādījies tikai dīvaini rediģētā videoklipā, kas ir mākslīgi veidots dziļviltojums.

[–>

“Bugatti” kategoriski noliedz, ka šāds darījums būtu noticis, un uzsver, ka tās ir viltus ziņām. “Bugatti” izplatītājs Parīzē arī apņēmies pret vainīgajiem, kas slēpjas aiz šī viltus stāsta, vērsties tiesā.

[–>

[–>

Video un “rēķinu”, kas it kā pierāda šo apgalvojumu, publicējuši virkne sociālo tīklu platformu lietotāju, tajā skaitā, piemēram, prokrieviskais Donalda Trampa atbalstītājs Džeksons Hinkls, ar kura palīdzību šī informācija vietnē “X” sasniedza 6,5 miljonus cilvēku.

[–>

[–>

Vairāki citi konti šo stāstu izplatīja vēl miljoniem “X” lietotāju — kopumā vismaz 12 miljoniem. Kaut arī šī viltus ziņa ir atspēkota, tā joprojām ir plaši izplatīta tiešsaistē un to turpina tiražēt arī neskaitāmi konti “Facebook” vietnē.

[–>

“BBC Verify” norāda, ka viltus ziņa izplatīta viltus ziņu vietnē, kas izstrādāta ar mērķi, lai šo vēsti plaši izplatītu tiešsaistē. Tās izcelsme ir Krievijā bāzēta dezinformācijas operācija, kuras mērķis ir iedragāt uzticību Ukrainas valdībai. Šajā gadījumā operācijas mērķis ir arī ietekmēt amerikāņu vēlētājus pirms novembrī gaidāmajām vēlēšanām.

[–>

Viltots rēķins un digitāli manipulēts video nepierāda, ka Zelenska par amerikāņu naudu būtu iegādājusies “Bugatti”, uzsver medijs.

[–>

“Delphi” additionally follows or or Instagram or YouTube within the profile – be part of to find crucial and fascinating issues first!


2024-07-03 19:20:28
#Olena #Zelenska #purchase #Bugatti #price #hundreds of thousands

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.