Home » today » Health » Nations League drought continues: Lithuanian footballers, who battled admirably, also fell against Kosovo

Nations League drought continues: Lithuanian footballers, who battled admirably, also fell against Kosovo

Mūsiškiai Kauno Dariaus ir Girėno stadione žaidė gražiai, tačiau galiausiai 1:2 (0:1) krito prieš Kosovo vienuolikę.

[–>[–>

Primename, kad Tautų lygos C divizione mūsiškiai 1:3 krito prieš Rumunijos vienuolikę ir 0:1 pralaimėjo prieš Kipro futbolininkus.

[–>

Pirmoji mačo dalis buvo ypač permaininga – abi ekipos turėjo savo gerų atkarpų, bet lemtingas momentas buvo 20-ąją rungtynių minutę, kuomet tiksliai į lietuvių vartus smūgiavo Edonas Žegrova, išvedęs svečių rinktinę į priekį.

[–>[–>

Tiesa, pirmoje mačo dalyje kamuolį į vartus pasiuntė ir Lietuvos rinktinė, kuomet 34-ąją rungtynių minutę sėkmingai ataką užbaigė Lietuvos futbolo perliukas Gvidas Gineitis, tačiau po VAR peržiūros lietuvio smūgis įskaitytas nebuvo, kadangi mūsiškiams buvo užfiksuota nuošalė.

[–>[–>

Antrasis Kosovo rinktinės įvartis krito po ilgosios pertraukos. Baudos aikštelėje puikiai su kamuoliu žaidęs Ermalis Krasniqi 65-ąją minutę gražiu smūgiu padvigubino Kosovo rinktinės pranašumą (0:2).

[–>

84-ąją rungtynių minutę Paulius Golubickas smūgiu galva nuginklavo varžovų vartininką ir sušvelnino Lietuvos rinktinės deficitą (1:2).

[–>

Per likusį laiką E.Jankausko auklėtiniai žaidė agresyviai, prie Kosovo vartų ne kartą buvo kilusi sumaištis, tačiau galiausiai lietuviams pasižymėti nepavyko ir buvo patirtas trečias pralaimėjimas paeiliui.

[–>

Jau spalio 15 d. (21:45 val.) Kaune žais antrąjį mačą prieš Rumunijos rinktinę.

[–>

2024-10-12 22:16:00
#Nations #League #drought #continues #Lithuanian #footballers #battled #admirably #fell #Kosovo

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.