Home » today » Entertainment » Modelka Natlie Jirskov at Beaty Rajsk Fashion Show in Karlovy Vary: Stunning Looks and a Minor Mishap

Modelka Natlie Jirskov at Beaty Rajsk Fashion Show in Karlovy Vary: Stunning Looks and a Minor Mishap

Modelka Natálie Jirsková (18) se včera ukázala v Karlových Varech v rámci přehlídky nové kolekce módní přehlídky Beaty Rajské, která se konala na Dřevěné kolonádě. Natálie tentokrát přijela pouze na otoku a sama, její přítel Adam Mik (25) měl koncert. Přehlídku si ale užila a zároveň důstojně ustála svůj pád, kdy na mole během přehlídky zakopla o šaty.

Natálie Jirsková (18) se loni v Karlových Varech ukázala již při slavnostním zahájení, na červeném koberci po boku svého partnera Adama Mika (25). Letos se slavnostního zahájení nezúčastnila, i tak se ale ve Varech ukázala. V sobotu se tu totiž v prostorách Dřevěné kolonády konala módní přehlídka Beaty Rajské.

“Já si přehlídky Betky vždycky moc užiju, je tam samozřejmě ten stres a ta tréma, ale ten komfort těch lidí tam.. ta společnost, to vždycky tak jako příjemně utlumí,” popisuje Natálie své pocity z přehlídek Beaty Rajské, pro kterou chodí na přehlídky i v minulosti.

Natálie tentokrát do Karlových Var přijela bez svého partnera a pouze na otoku. Adam Mik měl ve stejném termínu koncert, tudíž Jirskovou nemohl doprovázet. Oba si Karlovy Vary podáním užili loni, letos upřednostnili pracovní povinnosti.

“Je tu ale spousta společných letních dovolených, včetně Řecka a Itálie. Řecko mají ostatně velmi v oblibě, především u pobřeží Olympu, které nabízí široké možnosti,” dodává Natálie.

Při veřejné přehlídce však Natálku potkala nepříjemná situace, kvůli koberci se jí podvrkla noha, když ve vysokých podpatcích zakopla o šaty, nakonec to ale ustála.

“Šaty jsou a moc dlouhé a pokud je koberec položen na kachlíkách, tak to není stabilní na podpatky. Měla jsem takový pád, že jsem zakopla o šaty, ale to se prostě stává. Na tom není nic špatného,” smála se Natálie.

Natálie Jirsková na přehlídce v Karlových Varech

How can varying your workout routine help prevent a decline in workout motivation over time?

There are several reasons why workout motivation can decline over time:

1. Plateauing: When you first start working out, you may see significant improvements in your strength, endurance, and physical appearance. However, as you continue and reach a certain level of fitness, progress may slow down, making it harder to stay motivated.

2. Lack of variety: Doing the same workouts repeatedly can become monotonous and demotivating. Trying new exercises, switching up your routine, or participating in different fitness classes can help keep things interesting and prevent boredom.

3. Unrealistic expectations: If you set unrealistic goals or expect immediate results, you may become discouraged when you don’t see progress as quickly as you anticipated. It’s important to set achievable goals and understand that fitness is a long-term commitment.

4. Lack of support: Some individuals may feel demotivated if they don’t have a workout buddy or a supportive community to keep them accountable and motivated. Having someone to exercise with, share progress with, and provide encouragement can make a significant difference.

5. Burnout: Overtraining, pushing yourself too hard, or not allowing yourself enough rest and recovery time can lead to burnout. Feeling physically and mentally exhausted can make it difficult to find the motivation to continue exercising.

6. Life events: Significant life events like changes in routine, stress, illness, or injury can disrupt your exercise routine and decrease motivation. During these times, it’s important to be kind to yourself and find ways to adapt your workouts or take a break if needed.

To maintain workout motivation, it can be helpful to set realistic goals, track progress, find enjoyable activities, vary your routine, seek support from others, and take care of your mental and physical well-being.

2 thoughts on “Modelka Natlie Jirskov at Beaty Rajsk Fashion Show in Karlovy Vary: Stunning Looks and a Minor Mishap”

  1. “Natalie Jirskov looked absolutely stunning at the Beaty Rajsk Fashion Show in Karlovy Vary. Despite a minor mishap, her grace and beauty remained unrivaled throughout the event. A true model professional!”

    Reply
  2. “Natalie Jirskov definitely stole the show at the Beaty Rajsk Fashion Show in Karlovy Vary with her stunning looks. Despite a minor mishap, she handled it with grace, proving why she’s a top model.”

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.