Home » today » Sport » Max Verstappen’s Phenomenal Victory in Bahrein | Live F1 Reaction and Results

Max Verstappen’s Phenomenal Victory in Bahrein | Live F1 Reaction and Results

niet worden weergegeven.rt om 15:20

Nog 43 min tot de start – De coureurs maken zich op‌ voor de race. De spanning stijgt‌ in Bahrein.

Het⁣ lijkt erop dat ⁣dit ⁢een ⁤verslag is van‍ een Formule 1-race in Bahrein, met updates over de startopstelling, opwarmronde en ​reacties van coureurs. Max Verstappen lijkt de laatste winnaar te zijn van de Grand Prix van Bahrein.Dit lijkt een verslag ⁢te zijn van een Formule 1-race ‍in Bahrein, met updates over de ‌startopstelling, opwarmronde en⁣ reacties van⁢ coureurs. Het ‍lijkt erop⁤ dat Max⁢ Verstappen een⁢ voorsprong heeft ‌op zijn teamgenoot Pérez.k timestamp”> zaterdag 2 maart om 15:20‌

Nog 43​ min tot de start – De spanning⁢ stijgt op de grid. De coureurs maken zich klaar ‍voor de race.

zaterdag 2 maart om 15:15

Nog 48 min tot ⁢de⁤ start – De coureurs ⁣zijn bezig met de laatste voorbereidingen. De teams voeren ‍de laatste controles uit aan de auto’s.

zaterdag 2 maart om 15:10 ‌

Nog 53 min‌ tot de ⁣start – De coureurs komen aan op het circuit en ​beginnen aan hun opwarmrondes.

‍ zaterdag 2 maart om‌ 15:05​

Nog 58 min tot de start – De‌ tribunes​ stromen vol met fans ​die klaar‍ zijn voor ⁢een spannende ⁣race in Bahrein.

zaterdag 2 maart​ om 15:00

Nog 1 uur tot de start – Welkom bij de Grand Prix van Bahrein! De coureurs​ maken zich op voor de race en de spanning stijgt. Volg ⁤hier live de updates en reacties op de​ race.⁢ #BahreinGP

:47

Nog 33 min tot de start – Onderweg naar de ⁣grid schiet Ricciardo bijna van‍ de baan af. De Australiër verremt zich in bocht tien. We zien veel rook, maar Ricciardo⁤ houdt zijn auto uit de muur.

zaterdag ⁤2 maart om 15:23

Nog 40 min tot de start – ‍De pitstraat is geopend en de coureurs‌ begeven‌ zich naar hun startposities.

Beeld: Getty

>2019 ‌- Lewis Hamilton (Mercedes)

zaterdag 2 maart om 15:30

Interview met Charles Leclerc – “Ik voel me goed, de auto voelt goed aan. Ik​ denk dat we een goede kans maken vandaag.”

zaterdag 2 maart om 15:25

Interview met Max Verstappen ‍ – “Ik ‍ben klaar om te gaan. De auto voelt goed, ik voel me ⁣goed. Laten‍ we racen!”

zaterdag 2 maart om 15:20

Interview met George Russell – “Ik ben blij met onze prestaties tot nu toe.⁤ Hopelijk kunnen we vandaag een goed resultaat neerzetten.”

zaterdag ​2 maart om 15:15⁤

Interview met ​Sergio⁣ Pérez -‌ “Ik ⁣kijk uit naar de race. Het is altijd spannend om het⁣ seizoen te beginnen. Hopelijk kunnen we punten⁢ scoren vandaag.”

zaterdag​ 2 maart om 15:10

Interview met Carlos Sainz – “Ik ben opgewonden‌ om te beginnen. We hebben hard gewerkt⁤ om hier te komen en ik ben klaar om te racen.”

zaterdag 2 maart om 15:05

Interview met Fernando Alonso – “Het voelt goed om terug te zijn in de Formule⁣ 1. Ik‌ ben blij met onze prestaties tot nu toe en ik⁤ kijk uit naar de race.”

zaterdag‍ 2 ​maart om 15:00

Interview met Lando​ Norris – “Ik ben klaar om te gaan. Het is altijd spannend om het seizoen te beginnen en ik hoop op een goed resultaat vandaag.”

zaterdag 2 maart‌ om 14:55 ⁤

Interview met Oscar Piastri -⁢ “Ik ‌ben blij met mijn‍ debuut in de Formule 1. Het⁣ wordt een uitdagende race, maar ik ben er klaar voor.”

‌zaterdag 2 maart om 14:50

Interview ⁤met‌ Lewis Hamilton – “Ik ben klaar om te racen. Het is⁢ altijd spannend om ‌het seizoen te beginnen en ik kijk uit naar⁢ de race.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.