Home » today » Sport » Jürgen Klopp Talks Liverpool Victory Over Sparta – Quotes, Player Performances, and European Trophy Aspirations

Jürgen Klopp Talks Liverpool Victory Over Sparta – Quotes, Player Performances, and European Trophy Aspirations

Tým si uvědomuje,‌ že jejich výkon ⁢nebyl úplně ‍perfektní, ale přesto jsou spokojeni s výsledkem. Podle ‌nich ⁤byl jejich soupeř velmi ⁤riskantní a vytvářel si šance, ale jejich tým byl schopen kontrolovat​ zápas a trestat soupeřovy chyby. ‌Oceňují také výkon útočníka Núňeze a vyjadřují odhodlání ‌vyhrát evropskou trofej. Celkově jsou spokojeni s tím, jak ​zápas dopadl a s jejich vlastním výkonem.Núñez je skvělý hráč, ‌máme ​v něm ‍velkou důvěru ⁤a věříme, že nám ještě‌ hodně pomůže. Je to pro něj velký zážitek, že mohl ⁣hrát proti takovému⁣ týmu jako je‌ Liverpool. Je to pro něj velká motivace a já jsem rád, že se mu daří.

Jak hodnotíte atmosféru na stadionu? Bylo to ⁢pro vás překvapení?
Atmosféra byla fantastická, ale nebylo to pro mě překvapení. ‍Věděli jsme, že tady mají skvělé fanoušky, kteří ‌svůj tým skvěle podporují. Bylo‌ to pro nás náročné, ale zvládli jsme to a jsem na tým pyšný.

Co říkáte⁣ na výkon svého ⁤týmu?
Jsme ⁣spokojení,⁤ ale je to teprve poločas. Musíme se připravit na odvetu ⁤a udělat vše pro ⁢to, abychom postoupili dál. Ale výkon ⁣týmu byl skvělý a jsem na hráče hrdý.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.