Home » today » Business » J&T MS 1 SICAV: Restructuring Plan for Venator Investment Approved by Texas Court

J&T MS 1 SICAV: Restructuring Plan for Venator Investment Approved by Texas Court

Investoři,⁣ kteří investovali do společnosti‍ Venator, ‍se ocitli v těžké situaci. Český fond soukromého⁣ kapitálu J&T MS 1 SICAV bojoval o záchranu své investice ve⁢ výši více ⁣než půl miliardy korun, ale jejich snaha byla ​neúspěšná. ⁢Texaský soudce David Jones ve čtvrtek ráno schválil restrukturalizační plán, který znamená, že stávající akcionáři ‌dostanou za jednu akcii pouze jeden cent, což je pouhých 21 haléřů. ​To je v ⁤ostrém kontrastu s průměrnou ⁤nákupní cenou akcií, která byla 1,55 dolaru.

Tento‍ plán však ovlivní i⁤ drobné české a slovenské akcionáře, kteří drží miliony‌ kusů cenných papírů. Vzhledem k této situaci se investoři pokusili situaci zvrátit ​prostřednictvím hlasování na páteční valné hromadě.⁤ Výsledky hlasování však zatím nebyly zveřejněny.

Investice do společnosti Venator se tak pro mnoho investorů stala černou můrou. Ztráta hodnoty akcií na jednu cent​ je pro ně velkým zklamáním a mnozí se snaží najít ‌způsob, jak minimalizovat své ztráty. Situace je pro ně velmi ​nepříznivá a budou muset přijmout⁤ tvrdou realitu.

“Kuinka voit kääntää englannin ⁣sanan ‘Sorry’ suomeksi?” (How can you translate the English⁤ word ‘Sorry’ into Finnish?)

“Sorry” in English to Finnish translation

1 thought on “J&T MS 1 SICAV: Restructuring Plan for Venator Investment Approved by Texas Court”

  1. It’s great to see that J&T MS 1 SICAV’s restructuring plan for Venator Investment has been approved by the Texas court. This decision will hopefully pave the way for a successful turnaround and a brighter future for both parties involved.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.