Home » today » Entertainment » Interview with Czech Actress: Her Life, Career, and Balancing Act as a Mother and Grandmother

Interview with Czech Actress: Her Life, Career, and Balancing Act as a Mother and Grandmother

Herečka Jiřina Bohdalová se těší na letní festival Pro Art Festival, který se koná v Jičíně. Festival, který již dvacet pět let přináší setkání lidí, kteří mají rádi umění a krásu, je veden choreografem Martinem Dvořákem. Na festivalu se setkávají amatéři, kteří mají umění jako své hobby, a také profesionálové z různých oborů. Jiřina Bohdalová bude na festivalu učit po dobu čtyř dnů.

Herečka také sdílela svou radost získání Zlaté ceny na mezinárodním festivalu LFA 2023 v Londýně. Cenu získal film “Spolu”, ve kterém Jiřina Bohdalová hrála a také ji získala za svůj herecký výkon.

Jiřina Bohdalová se také vyjádřila k tomu, jak se snaží vybalancovat svůj život. Jako herečka musí odvádět stoprocentní výkon, ale zároveň je také maminkou a babičkou. Snaží se své emoce ovládat a být v osobním volnu méně citlivá.

Herečka také přiznala, že herci mají tendenci své emoce rychleji vyjadřovat. Její zesnulý manžel ji dokonce nazýval “motorovou pilou”. Jiřina Bohdalová se však snaží na sobě pracovat a filtrovat své emoce, aby neovlivňovaly její civilní život.

Na otázku, zda je schopna lépe zvládat hořké pilulky, které život přináší, díky svému povolání, Jiřina Bohdalová odpověděla, že jí bulvár vůbec nevadí. Její kolegové, kteří nejsou tak zvyklí na veřejné zájmy, se s tím často potýkají. Jiřina Bohdalová však už je tak zvyklá na veřejné zájmy, že jí je úplně jedno, co o ní napíší.

Herečka také hovořila o své dceři Agátě Hanychové, která se díky svému vztahu s Jaromírem Soukupem a jejich společnému dítěti často objevuje na titulních stránkách bulváru. Jiřina Bohdalová však tvrdí, že Agáta ji spíše učila, než aby ji musela ona učit.Veronika Kánská: Učím na mezinárodním festivalu Pro Art Festival

Letos v létě se herečka Veronika Kánská připojí k mezinárodnímu festivalu Pro Art Festival, který se koná již dvacet pět let. Festival je setkáním lidí, kteří mají rádi umění a krásu a věnují se zpěvu, malování, psaní nebo tanci. Festival vede choreograf Martin Dvořák, který působí v Burgtheater ve Vídni. Na festivalu se setkávají amatéři, lidé s uměním jako svým koníčkem, a také profesionálové z různých oborů, jako je fyzika, matematika nebo pedagogika. Veronika Kánská se na festivalu bude věnovat výuce a těší se na čtyři dny plné umění a krásy.

Veronika Kánská získala významnou zahraniční cenu za film Spolu

Veronika Kánská a její tým získali v Londýně na LFA 2023 Zlatou cenu za film Spolu. Tuto cenu obdržel nejen samotný film, ale také režisér Štěpán Kozub a Veronika Kánská za svůj herecký výkon. Veronika Kánská je za tuto ocenění velmi šťastná a pyšná.

Veronika Kánská: Jak udržuji vyvážený život

Veronika Kánská je nejen herečkou, ale také mámou a babičkou. Udržovat vyvážený život je pro ni výzvou, protože herečka musí v práci odvádět stoprocentní výkon, zatímco jako matka a babička musí být citlivá a starostlivá. Veronika se snaží oddělit svou hereckou emocionalitu od svého osobního života a být v rodině a ve volném čase méně citlivá. Její citlivost je však daná povoláním a je někdy obtížné ji ovládat.

Veronika Kánská: Krotím své vášně před lidmi

Herečky mají tendenci své emoce vyjadřovat rychleji než ostatní lidé. Veronika Kánská se snaží ovládat své emoce a filtrovat je, aby nedocházelo k nežádoucím situacím. Její zesnulý manžel ji přirovnával k motorové pile, která rychle chytá. Veronika však vědomě pracuje na tom, aby své emoce kontrolovala a nevyjadřovala je před ostatními lidmi.

Veronika Kánská: Filtrace emocí je důležitá

Filtrace emocí je pro Veroniku Kánskou důležitá, protože jí umožňuje lépe zvládat nelehké situace, které jí život přináší. Například bulvár ji vůbec neovlivňuje, protože si říká “aha” a nechává to za sebou. Její kolegové, kteří nejsou tak zkušení, se s bulvárem často potýkají a řeší ho. Veronika je však již zvyklá na veřejné mínění a nechává si to projít kolem.

Veronika Kánská: Učím se od své dcery Agáty

Veronika Kánská se učí od své dcery Agáty, která je mediálně aktivnější než ona. Veronika se snaží Agátu naučit, aby ve svých ž
detail photograph

Jak Veronika Kánská hledá rovnováhu mezi osobním a profesionálním životem, zatímco se věnuje svému povolání a uměleckému úspěchu

Matematika nebo architektura.

Veronika Kánská se na festival opravdu těší a je nadšená, že se může připojit k tak znamenité události. Bude zde mít možnost vyučovat po dobu čtyř dnů a sdílet své znalosti a zkušenosti s ostatními účastníky. Festival je pro ni také skvělou příležitostí poznat nové lidi s podobnými zájmy a navázat nová přátelství v uměleckém světě.

Veronika Kánská je známá česká herečka, která má bohaté zkušenosti ze světa divadla, filmu i televize. Její talent a herecký výkon ji přinesly mnoho ocenění a uznání. Na festivalu pak bude mít možnost své dovednosti předat dál a pomoci ostatním rozvíjet svůj umělecký potenciál.

Herečka se také vyjádřila k tomu, jak se snaží najít rovnováhu mezi svým osobním a profesionálním životem. Má vlastní rodinu a zároveň se věnuje svému povolání a uměleckému úspěchu. Jejím cílem je najít harmonii mezi těmito dvěma světy a být spokojená jak v osobním, tak pracovním životě.

Veronika Kánská také sdílela své pocity ohledně veřejného zájmu o její osobní život. Řekla, že je to součástí jejího povolání a musí s tím žít. Bulvár a zprávy o celebritách ji proto příliš neovlivňují. Má plnění odpovědnosti vůči svým fanouškům a snaží se předvádět svoje nejlepší výkony jak na jevišti, tak i před kamerou.

Pro Art Festival je pro Veroniku Kánskou významnou událostí, která ji naplňuje radostí a energií. Její účast na festivalu představuje další důkaz jejího závazku a oddanosti umění. Její talent a nadšení pro umění ji dělají vynikající učitelkou a inspirací pro ostatní.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.