Home » today » Entertainment » Hugo Sigal’s Surprising Solo Debut and First Supertip in ‘Tien om te zien’

Hugo Sigal’s Surprising Solo Debut and First Supertip in ‘Tien om te zien’

Hugo Sigal ⁤maakt een verrassend dubbel debuut in de tweede aflevering van ‘Tien om te zien’.‍ Voor het eerst​ staat hij met een eigen solosingle ‍op het podium én hij is voor de allereerste keer Supertip. Op 75-jarige leeftijd⁢ is dit‌ opmerkelijk voor de artiest, die samen ‍met Nicole en Hugo‌ kan terugblikken op een⁣ carrière van meer ​dan⁣ vijftig jaar.

Hugo reageert enthousiast ⁢op zijn nieuwe titel als Supertip:⁣ “Het is⁢ een geschenk uit de hemel. Met Nicole en Hugo ​werden we dat ‍nooit, maar ‌we‍ misten dan ook de trein van Tien om ⁣te zien.‍ Toen zaten ‍we helemaal in de⁣ periode ⁤van de cruises. Dat ik ​met mijn eerste solosingle nu toch Supertip ‌ben, is een⁣ ongelooflijk gevoel”, zegt hij glunderend,​ maar‌ tegelijkertijd‍ ook nerveus.

Het is de eerste keer dat Hugo alleen ‌het⁤ podium⁢ op moet en dat​ maakt hem erg zenuwachtig. Na het​ overlijden van Nicole in november vorig⁢ jaar moet hij ook‌ professioneel ‌alleen verder. Hoewel het een nieuwe ⁢start ⁣is, blijft Nicole voortdurend ‌in zijn⁢ achterhoofd.

De titel van Hugo’s eerste single is “Het leven”, ‌waarvan goede vriend Miguel Wiels een van de componisten is. “Het staat voor een nieuw begin, maar‍ de tekst gaat ook over Nicole. ⁢Zij blijft er altijd​ bij. Ik zing⁢ over hoe hard het leven ⁢soms kan zijn,⁤ maar dat je ook de draad⁤ weer ⁣moet oppikken”, legt Hugo‌ uit. Hij‍ heeft ⁢besloten ‍om zijn achternaam Sigal te laten⁣ vallen en voortaan gewoon als Hugo door het ⁤leven te gaan, omdat‍ iedereen hem toch al meer dan een ⁣halve eeuw linkt⁤ aan ⁢Nicole.

De⁢ single “Het leven” is vanaf woensdag beschikbaar en zal volgende⁤ week voor het eerst op tv te horen zijn in ‘Tien om te zien’. Het belooft een spannende nieuwe⁤ fase te worden voor‌ Hugo Sigal, waarbij hij zijn ⁤solocarrière voortzet en tegelijkertijd de herinnering aan ⁤Nicole levend houdt.

1 thought on “Hugo Sigal’s Surprising Solo Debut and First Supertip in ‘Tien om te zien’”

  1. “Hugo Sigal’s solo debut in ‘Tien om te zien’ was nothing short of astonishing. His supertip performance showcased his remarkable talent and left the audience captivated. A star has definitely been born!”

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.