Home » today » Entertainment » Finding Meaning and Values in Men: An Interview with Dagmar Patrasova

Finding Meaning and Values in Men: An Interview with Dagmar Patrasova

“Detox od sociálních sítí? Zkoušela jste ho?”⁤ – Tato otázka ⁤se‍ objevila v nedávném rozhovoru s populární českou zpěvačkou Dagmar Patrasovou. V rozhovoru prozradila, že se ⁣snaží najít ⁤rovnováhu mezi svým soukromým ‌životem a online ‌světem.

Dagmar ‌Patrasová, finalistka soutěže Muž roku, sdílela své názory na hodnoty, které jsou ‌pro ni u muže důležité. “Stoprocentní smysl pro humor, dobrosrdečnost a schopnost​ postarat ⁢se o sebe i o mě jsou⁤ pro mě klíčové hodnoty,” řekla‌ zpěvačka.

Když se ‌jí ⁣zeptali, jak se‍ dostat do správného rytmu, ‌odpověděla: “Nemám ráda,⁣ když se cítím jako matka toho chlapa. Nemám ráda lenost. Mám ráda, když ‌je někdo ambiciózní. Jsou to vlastně všechny vlastnosti.⁣ Vzhled mi nikdy moc nezáležel, ale ​spíš to, jak se s ​tím člověkem cítím, jakou⁣ máme chemii a jak nám to prostě klape, že vedle​ sebe stojíme.”

Rozhovor se⁢ také dotkl letního období a jak Dagmar Patrasová ‌vnímá léto. “Jsem strašně rozjetá v⁣ létě. Mám pocit, že celý rok‍ spím a ⁢najednou přijde léto, probudím se a rozkvetu.‌ I když mě vyčerpává poslední dobou to vedro, které⁣ nechápu, protože jsem vždycky měla vedro ráda.⁣ Byla jsem ‍takový plaz, co se vyhřívá‍ ještě na kameni, když bylo třicet stupňů. A teď jsem plně vyčerpaná z toho. ⁢Každopádně léto si stejně užívám. Může chodit, ​kam chce. Je plné krásných akcí a potkávám spoustu lidí, kteří jsou nabiti pozitivní energií a usměvaví, ‍protože jim to slunce dodává⁤ tu pozitivitu,” sdělila Dagmar Patrasová.

Rozhovor ‍se také dotkl vztahu zpěvačky ke zvířatům. “Jsou ​to zvířata a je to⁤ pro mě prodej. Lidé to určitě ⁢nejsou. Jsem spíš introvertní. Kdybych si měla vybrat lidi, se kterými dojdu na jednu ‍vlnu, byli by to spíše blízcí přátelé. Ale ⁤ráda ‌si sama‍ dobiju baterky třeba u vody,” řekla⁤ Dagmar Patrasová.

Na otázku, zda její empatie ke zvířatům vychází ze zklamání v lidech, odpověděla: “Možná by ⁢mi moje terapeutka řekla, že to tak‌ určitě je, ale⁣ nemyslím ⁣si‍ to. Vždycky jsem⁢ měla ráda zvířata, i když ⁣jsem ještě žádné zklamání v lidech neměla. Vždycky jsem k nim⁤ táhla asi víc než k lidem. ‍Takže si nemyslím,‍ že by to bylo nějaké zklamání, zklamání z lidí. Spíš‍ opravdu jen ta ​láska k těmto⁢ tvorům.”

Rozhovor ‍se také dotkl vztahu Dagmar Patrasové ke svým rodičům. Když se jí ⁣zeptali, s kým si⁤ momentálně lépe popovídá, odpověděla: “To bych nerada takhle veřejně hodnotila. Když na to dojde,⁢ tak víte, že ⁣si dokážu popovídat s oběma.”

Na otázku, jakou roli hraje její bratr v jejím​ životě, Dagmar Patrasová ⁤odpověděla: “Brácha je strašně milý. Zaprvé je to hrozně talentovaný hudebník a zadruhé je přesně ten člověk, který v mém životě určuje kvalitu muže. Je to prostě jen starší bratr a ‍já k němu nějakým způsobem vzhlížím.⁢ A jeho smysl‍ pro humor naprosto miluju. Takže potřebuju, aby můj partner měl ⁣podobný humor, že⁢ si‍ v něm‌ s ním moc nebere servítky.”

Rozhovor‌ se ​také​ dotkl vztahu ⁤Dagmar Patrasové ke svým fanouškům. Když se jí zeptali, ⁢jak reflektuje svou⁣ cílovou skupinu a jak​ na ni působí, odpověděla: ‌”Strašně těžko​ se⁤ mi to hodnotí, protože jsem v ⁣nějaké své bublině.‌ Mrzí⁣ mě, jak se k ⁣sobě lidi chovají na sociálních sítích, jak se ⁣k sobě vyjadřují, mají furt potřebu katit svůj názor, i když⁢ nikoho nezajímá. ⁤Ale chápu, že o to ty⁤ sociální sítě jsou. Víc mě mrzí, že se to překládá i ‍do ‍reálného života,⁤ kdy se na sebe všichni jenom ⁢mrzíme. Přitom⁣ mám trochu pocit, ⁤že to je ‍nějak zakořeněné jenom tady v České republice. Když jedu za hranice, tak tam jsem snad v životě ⁤nezažila, že ‌by se někdo na někoho mrzel, že by byl nějakým způsobTitle: Czech Singer Reflects on the Importance of⁤ Values and Taking Breaks from Social Media

Date: August 1, 2023

In a recent interview, Czech singer Dagmar Patrasová opened up about her views on essential values in a man, the impact of summer on her⁢ personal life, and her relationship with social ​media. Patrasová,‍ a ‍finalist in the Man ​of the Year competition, ⁢emphasized the significance of a good sense‍ of humor, kindness, and ambition in a man.

When asked about her ideal partner, Patrasová‌ highlighted the importance​ of someone ​who can‍ make her laugh and take care of himself. She expressed her ⁢dislike for laziness‌ and ⁢emphasized the value of ambition. While⁣ physical appearance is not a⁢ priority for her, she values the chemistry and connection she shares with her partner.

Reflecting on the summer season, Patrasová admitted to feeling energized during this‌ time. She described herself as a beach lover who ⁣enjoys the positive energy that​ the‌ sun brings. However, she also acknowledged feeling ‌exhausted‍ due to the recent ⁣heatwaves. Despite this, she expressed her love for summer and the opportunities it brings to meet positive and smiling people.

When it comes to finding‍ solace and recharging, Patrasová revealed that animals are ⁣her source of comfort. ⁣She admitted to
detail photograph

Jak fanoušci PAA přispívají ‌k úspěchu‍ zpěvačky?

: “Mám úžasné fanoušky. Jsou to hlavně mladí lidé, kteří jsou plni energie ⁢a nadšení pro hudbu. Baví mě sledovat, jak‍ se na mé‌ písničky těší a ⁢jak‍ se⁢ s nimi ztotožňují. Vždycky jsem chtěla dělat ‌hudbu, která osloví lidi a přinese⁣ jim radost. A díky svým fanouškům se⁤ mi⁣ to daří.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.