Home » today » Entertainment » Exploring Karlovy Vary: Reflections, Friendship, and Parenthood

Exploring Karlovy Vary: Reflections, Friendship, and Parenthood

Title: Czech Actress Katerina Kacanova Talks About Her Vacation in Karlovy Vary and Personal Life

Date: July 6, 2023

Czech actress Katerina Kacanova recently shared her experience of enjoying a vacation in Karlovy Vary and discussed her personal life in an interview. Kacanova, known for her roles in various Czech films, revealed that she was able to take a break from her busy schedule thanks to her in-laws.

When asked about any significant changes she has noticed in Karlovy Vary, Kacanova admitted that she had just arrived and had not had the chance to explore the city yet. However, she appreciated the city’s stylish atmosphere and mentioned her excitement about the availability of alcohol.

The actress was also asked about her favorite looks from the opening ceremony of an event. Kacanova praised Anika Geislerova and Jana Plodkova for their impeccable style, stating that these actresses never disappoint.

Discussing the need for relaxation, Kacanova emphasized the importance of spending quality time with her family. She mentioned that they enjoy gardening and rarely attend social events. Kacanova expressed her gratitude for the opportunity to be in such a gathering, as it had been a while since they had attended a similar event.

When asked if the COVID-19 pandemic had turned her into an antisocial person, Kacanova denied it. She attributed her preference for staying at home to her personality and stated that she had always made an effort to socialize. However, she humorously mentioned that she had decided to swap her comfortable crocs for heels for the occasion.

The interview also touched upon Kacanova’s long-standing friendship with Veronika Arichteva and Martina Prtlova. The actress expressed her joy and gratitude for their twelve-year friendship, acknowledging that while they may have different parenting styles, they always find common ground.

Kacanova addressed the topic of online criticism and revealed that she has become accustomed to it. She acknowledged that sharing her personal life on Instagram invites comments and opinions from others. However, she mentioned that she does not hesitate to block negative individuals and emphasized the need to accept such criticism.

When asked about a film that changed her mindset, Kacanova mentioned “Butterfly Effect” as a thought-provoking movie. She explained the concept of the butterfly effect, where small actions can have significant consequences, and encouraged viewers to watch the film for a deeper understanding.

Regarding her idols, Kacanova stated that she does not have any specific icons or idols. However, she expressed her admiration for actors from the older generation, such as Jean Paul Belmondo and Brigitte Bardot.

In a lighthearted moment, Kacanova playfully responded to a comment about her resemblance to Bardot, dismissing it with laughter.

Katerina Kacanova’s vacation in Karlovy Vary and her insights into her personal life provide a glimpse into the life of a talented Czech actress who values her family and appreciates the support of her friends.Nikol Leitgeb prozradila: “Neplujeme na oblaku 3v1”

Karlovy Vary – Herečka Nikol Leitgebová nedávno udělala výjimku a vydala se na filmový festival do Karlových Varů. V rozhovoru pro iDNES.cz prozradila, že si s manželem Petr Leitgebem užívají společné chvíle a odpočinek po náročných letech.

Leitgebová přiznala, že mateství jí moc volna nedovoluje, ale díky pomoci tchyně a tchána si mohli dovolit vyjet na víkend do Portugalska a následně navštívit i Karlovy Vary. “Karlovy Vary jsou nádherné a moc rádi je oba pohladíme,” řekla herečka.

Na otázku, zda reflektuje nějaké zásadní změny, odpověděla, že ještě nestihla festival prozkoumat, ale že je plný vystajlovaných lidí. “A tamhle je alkohol, takže to bude dobré,” dodala s úsměvem.

Herečka také prozradila, že potřebuje odpočinek a čas strávený s rodinou. Poslední dobou si nejlépe užívají čas na zahradě, kde se starají o květiny a věnují se rodinným aktivitám. “Jsem ráda doma, ale dneska jsem po dlouhé době sundala crocsy a vzala si podpatky,” řekla Leitgebová.

Na otázku, zda jí covid ukradl dva roky života, odpověděla, že si myslí, že to není kvůli covidu, ale spíše její povaze. Přiznala, že je ráda doma, ale snaží se vyjít mezi lidi. “Ale vlastně jsem hodně introvertní člověk,” dodala herečka.

Leitgebová také zmínila své dlouholeté přátelství s Veronikou Arichtevou a Martinou Prtlovou. “Spolu to táhneme už dvanáct let. Někdy se neshodneme, ale umíme se potkat. Ale v podstatě nemáme žádné větší problémy,” řekla herečka.

Na závěr rozhovoru Leitgebová odpověděla na otázku, zda ji ovlivňují negativní komentáře na sociálních sítích. “Už jsem zvyklá. Sdílím tam svůj život, tak je jasné, že lidi budou komentovat. Pokud jsou na mě zlí, tak je blokuji. Ale jinak s tím se musím počítat,” uvedla herečka.

Herečka také zmínila film “Butterfly Effect” jako jeden z těch, které změnily její pohled na svět. Ačkoli nemá žádné ikony, má ráda herce Jean-Paula Belmonda a Brigitte Bardot.

Nikol Leitgebová tak na festivalu v Karlových Varech ukázala, že i přes náročné mateství si umí užít společné chvíle s rodinou a odpočinek.
detail photograph

Jaký film změnil myšlení Nikol Leitgebové a jaký koncept v něm považuje za pobuřující

Em nejen užívá dovolenou, ale také si plně užívá každodenního života s rodinou.

Ve svém rozhovoru Nikol Leitgebová také sdílela své postřehy ze svého pobytu v Karlových Varech. Vyjádřila svou vděčnost za možnost strávit kvalitní čas s rodinou a podělila se o to, že spolu tráví čas při zahradničení a zřídka chodí na společenské akce.

Na otázku, zda ji pandemie COVID-19 změnila ve zatrpklou osobu, Nikol odpověděla, že to není pravda. Uvedla, že její preference zůstávají vystavení se veřejnosti a že vždy ráda sociálně interaguje. Nicméně s humorem zmínila, že si na festival přišla v pohodlných Crocs a ne v podpatcích.

V rozhovoru Nikol Leitgebové byla také zmíněna její dlouholetá přátelství s Veronikou Arichtevovou a Martinou Prtlovou. Herečka vyjádřila svoji radost a vděčnost za jejich dvanáctileté přátelství a uznala, že i když mají různé styly výchovy, vždy najdou společnou řeč.

Nikol se také vyjádřila k otázce online kritiky a prozradila, že si na ni již zvykla. Uznala, že sdílení svého osobního života na Instagramu přináší komentáře a názory ostatních. Nicméně zmínila, že neváhá zablokovat negativně naladěné jednotlivce a zdůraznila důležitost přijmout takovou kritiku.

Na otázku, jaký film změnil její myšlení, Nikol Leitgebová zmínila “Efekt motýlího křídla” jako film, který pobuřuje k zamyšlení. Vysvětlila koncept efektu motýlího křídla, kde malé akce mohou mít velké důsledky, a povzbudila diváky, aby si film prohlédli a lépe porozuměli tomuto konceptu.

Co se týče jejích idolů, Nikol uvedla, že nemá konkrétní ikony nebo idoly. Nicméně vyjádřila svou obdiv k hercům starší generace, jako je Jean Paul Belmondo a Brigitte Bardot.

V lehce humorném okamžiku Nikol Leitgebová s úsměvem reagovala na poznámku o své podobnosti s Brigitte Bardot a s úsměvem na to odpověděla.

Dovolená Nikol Leitgebové v Karlových Varech a její vhled do jejího osobního života poskytují náhled do života talentované české herečky, která si váží své rodiny a oceňuje podporu svých přátel.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.