Home » today » Entertainment » Emma Stone oslavila vítězství na Oscarech – Lily Gladstone bez ceny, Robert Downey Jr. a DaVine Joy Randolph oceněni

Emma Stone oslavila vítězství na Oscarech – Lily Gladstone bez ceny, Robert Downey Jr. a DaVine Joy Randolph oceněni

Oscarový ceremoniál se konal v Los⁤ Angeles a byl ⁢plný zajímavých​ momentů. Mezi vítězi byli filmaři z‍ různých zemí a žánrů, což ukazuje bohatství a rozmanitost filmového průmyslu.

Jedním z⁢ nejvýraznějších okamžiků bylo vítězství japonského klasika Hajaa Mijazakiho za celovečerní animovaný film ⁣”Chlapec a volavka”, který byl inspirován hudbou Johna Lennona a Yoko Ono. Tento film získal ocenění za nejlepší animovaný film.

Dalšími vítězi byli tvůrci filmů jako “Anatomie pudu” a “Americká fikce”, kteří získali ceny za nejlepší původní a adaptovaný scénář. ‌Bizarní film “Chudci” získal ocenění za nejlepší masky a výpravu, zatímco japonský snímek “Godzilla Minus One” ‌získal cenu za nejlepší vizuální ‍efekty.

Mezi⁢ dokumentárními filmy zvítězil film “Poslední opravna” a v kategorii krátkých filmů byl oceněn⁣ “Podivuhodný příběh Henryho Sugara” od režiséra ‍Wese Andersona.

Oscarový ceremoniál nebyl ​bez⁣ kontroverze, když se‍ před‍ zahájením očekávaly protesty proti událostem ‌v Gaze. ⁣Demonstranti však pouze narušili dopravu poblíž uzavřeného místa konání události.

Celkově to byl večer plný emocí a oslav filmového průmyslu, který ukázal jeho rozmanitost a globální dosah.. Kimmel tak zavzpomnal na⁢ svou dceru, kterou⁢ si ⁣pamatuje, jak si s n se hrla, a dodal, e Barbie je dleitj ne ⁤kdykoli pedtm.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.