Home » today » Technology » Dune: Awakening – New Game Inspired by Sci-Fi Classic Dune Series Set to Revolutionize Gaming Industry

Dune: Awakening – New Game Inspired by Sci-Fi Classic Dune Series Set to Revolutionize Gaming Industry

Dune: Awakening je ‌nová hra založená na populárním sci-fi světě Duny. ​Bude kombinovat ‌prvky real-time strategie, MMO a survival hry. Hráči budou moci prozkoumat nehostinný svět planety Arrakis a bojovat o vzácné zdroje s ostatními hráči. Hra bude⁣ mít live service model, což znamená pravidelné​ aktualizace⁢ a rozšíření obsahu po‌ vydání.

Vývojáři z studia Funcom se snaží respektovat původní svět Duny, ale zároveň se odchylují od událostí známých z knih a filmů. Cílem je vytvořit alternativní časovou osu, která bude ​zajímavá pro fanoušky ⁣i nové hráče. Hra bude obsahovat možnost stavět základny a spolupracovat s ostatními hráči.

Grafický design hry bude inspirován původními⁤ kulisami, i když hra nemá filmovou licenci. Datum ‍vydání zatím není známo, ale brzy by měla ⁤být dostupná veřejná beta verze. Fanoušci se tedy mohou těšit na možnost prozkoumat svět Duny po ⁢dlouhé době čekání.jako “alternativn realitu”.

Na⁢ hru se mete tit u v prbhu letonho roku, ⁣kdy by mla vyjt v ⁢early ⁣access verzi. Pln vydnn je plnovno na rok 2023.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.