Home » today » Business » Dron Prosperity: Prv intermstsk let uskutenn autonomn

Dron Prosperity: Prv intermstsk let uskutenn autonomn

řeprava​ #technologiejsou v souasnosti ve ⁤vce ne 20 mstech. Dron tak mohl lett bezpe, ani by se musel ​vyhvat s ostatnmi letadly.

Bezpenost a regulace

Bezpenost je pro provozovatele dron ⁢prioritou. AutoFlight, vrobce dron, se proto ⁤sousted​ na zskn​ certifikace pro​ autonomn provoz. ⁢Tato certifikace by mla zajistit, e dron bude schopen bezpen ltt⁢ i⁤ v​ nejhorch podminkch.​ V souasnosti je dron schopen lzt pouze za dobrch povtrnostnch podmnek, ale v budoucnu by mohl ⁣bt schopen ltt ​i pi horch povtrnostnch podmnkch.

Osobn doprava

AutoFlight plnuje zskat certifikaci pro osobn dopravu do dvou let. Tato certifikace by‌ umoovala dronu pepravovat cestujc. ‍Tento ⁢krok by mohl znamen revoluci v osobn doprav a ⁣otevt nov monosti pro ‍rychl a efektivn pepravu osob.

Plny do budoucna

AutoFlight m plny zskat certifikace pro pilotovan lety. Tato certifikace by umoovala dronu ​bt ovladn pilotem. Tento‌ krok by mohl znamen⁢ nov monosti pro vce flexibiln a efektivn provoz dron.

Regulace

Podle portlu se oekv, e certifikace v ‍Evrop a v Americe by mla nsledovat s odstupem dalch dvou​ let.‌ Tato regulace by mla zajistit bezpenost‌ a spolehlivost provozu dron v rznch regionech svta.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.