Home » today » Entertainment » Details of the relationship between LM Presley and Mr Jackson emerged after his death: the 35-year-old was still a virgin

Details of the relationship between LM Presley and Mr Jackson emerged after his death: the 35-year-old was still a virgin

Pirmą kartą susitikę jaunystėje, L.M.Presley ir M.Jacksonas romantiškai bendrauti pradėjo 1994 m. Prieš pradėdama oficialiai susitikinėti su dainininku, Lisa Marie buvo ištekėjusi už pirmojo vyro Danny Keougho, tačiau jie išsiskyrė po to, kai M.Jacksonas moteriai prisipažino meilėje jų kelionę į Las Vegasą metu.

[–>[–>

„Maiklas pasakė: „Nežinau, ar pastebėjai, bet aš tave visiškai įsimylėjau. Noriu, kad mes susituoktume ir kad tu turėtum mano vaikų“.

[–>

Iš karto nieko nesakiau, bet paskui pripažinau, kad jo žodžiai man malonūs. Tuo metu jau jaučiau, kad ir aš jį įsimylėjau“, – prisiminė E. Presley dukra.

[–>[–>

Po šio pokalbio Lisa Marie ir D.Keough draugiškai išsiskyrė, o ji pradėjo susitikinėti su M.Jacksonu, pridėjo portalas people.com.

[–>[–>

Tačiau užmezgus romantiškus santykius paaiškėjo netikėta tiesa.

[–>

„Jis man sakė, kad vis dar yra nekaltas“, – knygoje rašė L. M. Presley.

[–>

„Manau, kad jis bučiavosi su Tatum O’Neal ir turėjo romaną su Brooke Shields. Jis sakė, kad Madonna taip pat kartą bandė su juo permiegoti, bet nieko neįvyko. Buvau išsigandusi, nes nenorėjau žengti neteisingo žingsnio“, – prisiminė žinoma moteris.

[–>[–>

Pora susižadėjo 1994 m. gegužę, kai M.Jacksonui buvo 35-eri, o Lisai Marie – 25-eri. Pora buvo susituokę daugiau nei dvejus metus, kol 1996 m. rugpjūtį santykiai baigėsi skyrybomis.

[–>[–>

M.Jacksonas mirė 2009 m. sustojus širdžiai – jam buvo 50 metų. L.M.Presley mirė nuo plonosios žarnos nepraeinamumo – ilgalaikės prieš kelerius metus jai atliktos operacijos komplikacijos – 2023 m. sausį, būdama 54 metų.

[–>

Po jos mirties dukra, aktorė Riley Keough, baigė rašyti memuarus, klausydamasi motinos paliktų prisiminimų kasečių.

[–>

2024-10-12 13:25:00


#Details #relationship #Presley #Jackson #emerged #death #35yearold #virgin

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.