Home » today » Entertainment » Celebrity dazzle at the 6th annual Czech Ball in Obecni Dum

Celebrity dazzle at the 6th annual Czech Ball in Obecni Dum

⁣ ⁢‌ ‌ ‍ V Obecním domě to opět žilo, celebrity vyrazily na Český ples. Na takovou slávu se⁤ skoro nesluší přijít bez doprovodu, velká spousta žen⁤ přitom nechala manžele ⁢doma a vyrazila⁤ raději s ⁢kamarádkou. Mezi⁣ pár‍ výjimek patřila ⁤například Aneta Vignerová ‌(36), které ‌dělal garde Petr Kolečko ‍(39) anebo‍ Tereza Mátlová ‍(48), jež vyvedla do společnosti mladšího partnera.
‌ ‍ ⁣ ⁣ ⁤

Jen týden po Česko-Slovenském plese se tančilo v Obecním domě znovu. V sobotu se totiž pořádal šestý ročník Českého ‌plesu. Na místě nesměli chybět moderátoři Jan Čenský s Ivetou Vítovou Lutovskou, kteří událostí provází už pravidelně. Velkým překvapením bylo, že spolu do domu už⁤ přišli⁢ v ​rámě.

Iveta Vítová ‍Lutovská dorazila⁤ do prostor Obecního‍ domu ⁣už se svým moderátorským kolegou

Mezi⁣ hosty se objevil i epidemiolog Roman ⁤Prymula. ‍Letošní‍ ročník si nenechala ujít ani Aneta Vignerová s manželem Petrem Kolečkem. Modelka Expresu prozradila, ​že ​si zřejmě s manželem‌ i zatančí, šaty‍ tak ⁣zvolila praktické, žádné dlouhé vlečky, zřejmě i kvůli tomu, aby se⁣ mohla na parketu patřičně odvázat.

Aneta ⁢Vignerová dorazila s⁤ manželem Petrem Kolečkem

Jenže ‌ne všechny dámy volily šaty, které toho ​hodně zahalují, módní návrhářka Vanda Janda měla pod průhlednou ⁣sukní cyklistické šortky, namísto s partnerem⁣ pak ⁢dorazila ⁤po boku kamarádky Kristýny ⁢Schickové.

Sexy róbu⁢ vynesla i cvičitelka Hanka ‍Kynychová, která odhalila nožku anebo majitelka Petra Clinic Petra Řehořková, jejíž dekolt‌ byl nabušený pomalu až k prasknutí. Všechny snímky ostatně najdete v ⁣naší ⁤fotogalerii!

Kristýna Schicková dorazila s Vandou ⁣Jandou

Na ples dorazila i⁢ Lilia Khousnoutfinova, která nevyšem dorazila s mladším partnerem a ⁢vyvedla ho do společnosti. Tereza Mátlová⁤ (48) ‌se také objevila‍ na plesu ⁣s mladším partnerem a ukázala, že věk ‍není⁢ překážkou ‌pro zábavu a společenské‍ akce.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.