Home » today » Technology » Apple Watch Series 8 vs Series 7: What’s New and Worth the Upgrade?

Apple Watch Series 8 vs Series 7: What’s New and Worth the Upgrade?

Apple Watch‌ Series 8: Malé změny, které neoslní fanoušky

Ačkoli se mnoho lidí ⁢posmívá Applu především za malé mezigenerační změny mezi iPhony,​ situace v oblasti chytrých hodinek Apple⁤ Watch tomu odpovídá víc. Loni se ještě celkem dalo chápat, že Apple u modelu Series​ 8 ⁢podnikl⁢ jen​ pár drobných změn, jenže letos se situace opakuje. Apple sice nyní nabízí také druhou generaci odolného modelu Ultra, ovšem ten velkou část ‍fanoušků klasických hodinek nemusí zajímat.

Změna ⁢u‌ modelu Series 8 oproti Series 7 byla spíš v detailech. Majitele „sedmiček“ nijak nepřekvapil design, ⁢který je totiž zcela identický (stejně jako materiálová provedení a velikosti), rozdíly pak byly především v senzorové výbavě. Series 8 ⁣zvládají detekovat pád a také sledují ženský cyklus díky⁣ senzoru tělesné teploty. To bylo prakticky vše, takže kdo nakoupil model z​ roku 2021, mohl být ​loni docela klidný.

Apple ⁣Watch Series 8​ se tak zdá být⁢ spíše menším vylepšením předchozího modelu než opravdovou inovací. Fanoušci se⁢ tak mohou‍ cítit zklamaní, že Apple nepřišel s ‌ničím revolučním. Na druhou stranu, ​pro ty, kteří ještě⁢ nemají ⁤chytré hodinky od Applu, může být Series‍ 8 stále zajímavou volbou.

Pokud vás⁣ zajímá více ‌o novinkách v ‌oblasti technologií a⁢ chytrých hodinek, můžete si přečíst ⁣exkluzivní článek na iDNES Premium. Předplatitelé⁤ mají neomezený přístup k obsahu ⁣iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz, a také k více než ⁣30 000 prémiovým článkům od renomovaných autorů. Připojte se ještě dnes a získejte výhody předplatného iDNES Premium.Apple Watch‌ Series 8: Malé​ změny, které motivují

Ačkoli se ‌mnoho lidí posmívá Applu především za malé mezigenerační změny mezi iPhony, situace v oblasti chytrých hodinek Apple‍ Watch tomu odpovídá víc. Loni se ještě celkem dalo chápat, že Apple u modelu Series 8 podnikl jen pár drobných změn,⁤ jenže​ letos se ‍situace opakuje. ‍Apple sice nyní nabízí také ‌druhou generaci⁢ odolného modelu Ultra, ovšem ten velkou část fanoušků klasických hodinek nemusí zajímat.

Změna ⁣u modelu Series 8 oproti Series ‌7 byla spíš v detailech. Majitele „sedmiček“ nijak nepřekvapil design,⁤ který je​ totiž ​zcela identický (stejně‍ jako materiálová provedení a velikosti), rozdíly​ pak byly především ​v senzorové ⁣výbavě. Series 8 zvládají detekovat pád a také sledují ženský cyklus díky ​senzoru tělesné​ teploty. To bylo prakticky vše, takže kdo nakoupil model z roku 2021, mohl být loni docela klidný.

Apple se snaží motivovat ‌majitele‌ svých hodinek k upgradu na novější modely. ‍Nabízí exkluzivní články a obsah prostřednictvím předplatného iDNES Premium. S předplatným mají uživatelé⁣ neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a⁣ Expres.cz, více než ‌30 000 prémiových článků‌ od renomovaných​ autorů a také přístup k novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce. Předplatné je dostupné za měsíční poplatek 49 Kč nebo⁤ za dvouleté‍ předplatné za 990 Kč.

Apple ‌Watch Series 8 se sice může zdát jako malá aktualizace, ale⁢ pro fanoušky značky je ⁢to stále dostačující ‌motivace k ​upgradu. Ať už jde o nové senzory a funkce,⁢ nebo ‌o exkluzivní obsah prostřednictvím předplatného iDNES Premium, Apple se snaží ⁢udržet své zákazníky motivované a spokojené.
detail photograph

Jaká drobná vylepšení ‌a změny přináší Apple Watch⁤ Series 8 oproti​ předchozí verzi?

Chozí⁤ model očekávalo větší inovace a výraznější ⁣změny. Apple Watch Series 8 však přináší spíše drobná vylepšení a zdá se být pouze menším ⁢upgrade​ předchozí ⁢verze.

Jednou z mála změn u ‍modelu Series 8 ‍je⁢ implementace senzorů ‍pro detekci pádu a sledování ženského cyklu pomocí ⁤snímače tělesné teploty. Toto zdokonalení však‌ není pro⁣ mnoho uživatelů dostatečným lákadlem, zejména pro ‌ty, kteří již vlastní model z roku 2021. Design, materiálová provedení a velikosti zůstávají nezměněny,‌ což může​ být pro fanoušky⁣ poněkud zklamáním.

Nicméně​ pro ty, kteří​ ještě nemají chytré ​hodinky od Applu, může být Series ⁢8 stále ‌zajímavou volbou. S ​nižší cenou než‍ Ultra model a několika drobnými vylepšeními může představovat dobrý⁢ vstup do světa chytrých ⁢hodinek.

Celý článek a více informací o novinkách v oblasti chytrých hodinek a technologií lze najít ⁣na‍ iDNES Premium.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.