Home » today » Sport » Amazing Victory: Sparta Prague’s Journey to the Europa League

Amazing Victory: Sparta Prague’s Journey to the Europa League

bojovat ‌až ‍do konce. Bylo to náročné, ale nakonec jsme si to pohlídali.

Co říkáte na výkon soupeře?
Dinamo je silný tým, ⁢který nám v prvním zápase ukázal, že se nevzdává. Bylo jasné, že nás budou chtít potrápit i ​v odvetě. Musím uznat, ⁣že ⁢hráli dobře a ⁤byli nebezpeční. Ale my jsme se na ně dobře připravili a​ dokázali jsme je přehrát.

Co nás čeká v další fázi Evropské ligy?
Teď ještě nevím, na koho narazíme. Ale jedno‌ je jasné – čeká nás těžký soupeř.​ V Evropské lize jsou samí silní​ týmy a každý zápas bude náročný. Musíme se na to dobře připravit a pokračovat ve stejném duchu jako proti Dinamu.

Na závěr,⁢ co byste chtěl říct fanouškům?
Děkuji jim za podporu. Byli fantastičtí ‍a jejich povzbuzování nám dodávalo sílu. Doufám, že nás budou i nadále podporovat a že⁢ společně zažijeme ještě mnoho úspěchů.

Title: Coach Priske Delighted with Sparta⁣ Prague’s Victory in European League Qualifier

Subtitle: Priske praises team’s character and energy in ‌a thrilling match against Dinamo

Date: August 31, ‍2023

Sparta Prague’s head coach,⁣ Pavel Priske, expressed his delight and pride in his team’s ‌performance after their ‍victory against Dinamo‌ in ‍the European League⁢ qualifier. In an interview with iDNES.cz, Priske highlighted the ‌passion and energy he brings to the game, as well as the importance of the win for the club.

Throughout the match, Priske was seen constantly⁤ on the ⁣sidelines, directing ‌the team with ​decisive gestures. When asked by journalists if he felt more involved than usual, Priske replied, “Perhaps. It seemed like the match drew me in a lot.”⁤ He emphasized that ‌football is his passion and it is crucial for both⁢ players ‍and fans to see how ⁤much it means to him. Priske believes ‌that his presence on the bench allows⁢ him to transmit energy and encouragement to the players.

Regarding the significance of the victory over Dinamo, Priske stated, “I don’t think about myself. I‌ am proud to coach this team. In every aspect, it was an amazing match, and we achieved a
detail photograph

Jaké byly největší ‌výzvy během zápasu s Dynamem a jak jste se s nimi poprali

Dinamo jsme se museli poprat až do samého konce. Bylo to náročné, ale nakonec jsme obstáli.

Jak hodnotíte soupeřův výkon?

Dinamo se ukázalo jako silný tým, který nám v prvním zápase ‌předvedl, že se nevzdává.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.