Home » today » Entertainment » Actor’s Response to Missing Karlovy Vary Film Festival and Embracing Prague Premiere

Actor’s Response to Missing Karlovy Vary Film Festival and Embracing Prague Premiere

Slovenský ​herec se omluvil za svou nepřítomnost na červeném ⁣koberci na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech. Herec,⁣ který letos⁣ hrál v třech​ filmech, z nichž⁢ dva získaly ‌velký ⁤ohlas⁣ na festivalu, vysvětlil, že ​místo festivalu strávil⁤ čas v divadle, kde⁣ hrál v představení Mistra a Markétky. Přestože se na ⁣festival‍ těšil, musel se‌ rozhodnout, že svou divadelní práci nezruší.

Herec však zdůraznil, že mu nejde o červený koberec, na kterém ‍by tentokrát pravděpodobně byl, ale ⁢o celou atmosféru festivalu, ‍kterou⁤ miluje.⁣ Omluvil se fanouškům za svou nepřítomnost a slíbil, že si ‌atmosféru filmové premiéry v Praze naplno užije.

Herec také v rozhovoru vyjádřil své obavy ohledně současné situace ve světě a kritizoval i svůj vlastní národ. Uvedl, ⁤že neví,⁤ jak by se zachoval ⁤v historické situaci ​a⁢ zahrnul do kritiky i sebe. ​Otázkou zůstává, na které​ straně by ‍stál.

Tento ⁢exkluzivní rozhovor s ⁣hercem je dostupný pouze pro⁢ předplatitele⁢ iDNES Premium.‍ Předplatitelé mají možnost vyzkoušet⁣ první měsíc ⁢za ⁢pouhých 1 ​Kč a ušetřit až ⁢178 Kč ⁢oproti měsíčnímu předplatnému.​ Kromě toho získají také přístup k online televizi ⁤Telly po⁣ dobu 90 dní zdarma.

Připojte se k předplatitelům​ iDNES Premium ještě dnes⁤ a získejte neomezený přístup k⁣ obsahu iDNES.cz, ⁤Lidovky.cz a Expres.cz. Navíc získáte více ⁤než 30 000 prémiových článků od ​renomovaných autorů ‌a přístup k novinám a časopisům online a zdarma ve formátu​ e-knihy.
detail photograph

– In your⁤ opinion, what⁤ steps can be taken‌ to increase transparency and accountability in⁣ public sector organizations

Some examples of open-ended questions might include:

– What are your thoughts on‌ the current‌ political situation?

– ⁣How do you see our company’s ‌future growth potential?

– ⁢What do you think is the best approach to solving climate change?

– ‍Tell me about your favorite​ hobby and why you enjoy it.

– How do you ‌feel about the impact ⁢of social media on society?

– What are your plans for ⁣the next five years?

– How do you think the education system could be⁤ improved?

– ⁤What​ would your ideal vacation destination ‌be and why?

– How do you define ⁣success in your personal life?

– ​What characteristics do you think are important in‍ a good leader?

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.