Home » today » News » a young man is seriously injured fighting for death

a young man is seriously injured fighting for death

Pranešimas apie incidentą Jonavoje, Virbalų gatvėje, buvo gautas spalio 11 d. 16.27 val. Pranešta, kad šioje vietoje esančioje garažų bendrijoje buvo peršautas vyras. Nuvykę pareigūnai rado 24-erių metų vyrą su šautine žaizda. Jis buvo išgabentas į Kauno klinikas ir operuotas. Šeštadienį apie vidurdienį medikai pranešė, kad nukentėjusiojo būklė išlieka sunki. 

[–>[–>

Po šaudynių sulaikyti keturi įtariamieji – 37-erių metų vyras, kuriam nustatytas 0,96 promilės (lengvas) girtumas, taip pat blaivūs 41-erių ir 42-ejų bei 44-erių metų vyrai. 

[–>

Tiek sulaikytieji, tiek nukentėję jaunuolis yra Jonavos gyventojai, tačiau jie nebuvo artimi draugai. Kriminalistai kol kas neturi patikimos versijos, kas vyko garažų bendrijoje ir kodėl kilo konfliktas. Turimais duomenimis, paleistas tik vienas šūvis, o kulka pataikė į krūtinės sritį. Tyrimui artimas šaltinis nurodė, kad ginklas greičiausiai buvo laikomas nelegaliai. 

[–>

Sekmadienį ikiteisminį tyrimą kontroliuojantis Kauno apygardos prokuroras ketina prašyti teismo leisti suimti mažiausiai du sulaikytuosius.  

2024-10-12 19:22:00


#young #man #injured #fighting #death

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.