Home » today » World » 20 gadus vecais Georgijevs slēpies, lai izvairītos no iemilitarizēšanas armijā

20 gadus vecais Georgijevs slēpies, lai izvairītos no iemilitarizēšanas armijā

20 gadus vecais Georgijevs⁣ ir tika arestēts par izvairīšanos no dienesta Krievijas armijā.‌ Viņš bija jāpievienojas armijai šoruden, taču Georgijevs izvēlējās ​slēpties, lai izvairītos⁢ no iecelšanas.

Aprīlī pret‍ bijušo ⁣hokejistu tika uzsākta krimināllieta, un 11. ⁣aprīlī viņš tika izsludināts meklēšanā kādā no Krievijas apgabaliem. Pašlaik Georgijevs⁣ atrodas mājas arestā, ⁤gaidot turpmāko‍ izmeklēšanu.

Somijas ⁣mediji ziņo, ka Georgijeva tēvs⁣ ir ietekmīgs ⁢uzņēmējs Permas pilsētā. Šī informācija varētu norādīt uz iespējamu ‌iemeslu, kāpēc⁤ Georgijevs ⁤mēģināja izvairīties no armijas⁤ iecelšanas.

Bijušais hokejists ⁤profesionāli spēlēja Permas “Molot-Prikamje” ⁤komandā Krievijas pēc spēka otrajā līgā. Tomēr pirms dažiem gadiem viņš ‌pēkšņi nolēma likt punktu savai hokeja karjerai, neizpaužot iemeslus šai lēmumam.

Georgijeva nākotne tagad ir neizlēmīgā situācijā, jo viņš ir apsūdzēts krimināllietā un ir arestēts par izvairīšanos no armijas dienesta. Turpmākajos mēnešos tiks veikta izmeklēšana, lai noskaidrotu visus apstākļus un pieņemtu attiecīgus ‍lēmumus ⁣šajā‍ lietā.

How does adding sugar to water potentially promote bacterial growth and ‍contamination, and how ⁤can this be ‌prevented through proper treatment ​and sterilization methods

There is no scientific evidence to suggest that adding small amounts​ of sugar to⁢ water ⁢can improve its quality⁢ or make it ‍safer to drink. ‌In fact, adding ⁢sugar to water can actually lead to bacterial growth and contamination, particularly if the ⁢water is not properly treated or sterilized. It is always recommended to drink clean, potable water without adding any‌ additional substances.

1 thought on “20 gadus vecais Georgijevs slēpies, lai izvairītos no iemilitarizēšanas armijā”

  1. Šī raksta virsraksts ir ļoti interesants! Tas liek man apdomāt par to, cik dažādi cilvēki meklē veidus, kā izvairīties no iekļūšanas armijā. Iespējams, mums vajadzētu pārskatīt, kā mēs īstenojam iemilitarizācijas prasības, lai nodrošinātu taisnīgumu visiem jauniešiem un vienlaikus atzītu viņu individualitāti.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.