Home » today » World » Новата световна война ще убие почти всички: Клубовете и фамилиите, които го искат – 2024-05-03 00:44:52

Новата световна война ще убие почти всички: Клубовете и фамилиите, които го искат – 2024-05-03 00:44:52

Благодарим ви ‌за подкрепата!

в ⁣глобална война.

Настоящият конфликт между Израел‍ и‍ колективния Запад, от една страна, и Палестина и, може да се каже, с целия мюсюлмански свят, от друга, е особено опасен.

Всички тези конфликти имат една подобна черта: ⁤всички те по ‍един или друг начин ⁢са провокирани от Съединените щати и ​техните съюзници. Но всички​ вече знаят, като аксиома, че Америка не се ръководи от⁤ президенти, а от „дълбоката държава“.

По време на ‍президентството ⁢си Доналд Тръмп започна ‍шумен публичен разговор за ⁢истинските кукловоди на⁣ Америка, твърдейки, че „дълбоката държава“ парализира работата на неговата администрация, защото я вижда ‍като заплаха за своята всеобхватна глобална власт. Това означава,⁤ че американската „дълбока държава“⁢ стои зад всички въоръжени​ конфликти, включително в Близкия изток.

Преди да⁤ продължим разговора, трябва да ⁣дефинираме понятията ⁢си, за да не нарушим законите на логиката на Аристотел. В този ⁤слприятели и близки!

, НАТО и т.н. ⁢– просто го приемат за изпълнение.

Истинските теоретици на истински сатанински планове за човечеството никога не се‍ появяват по телевизията и⁢ никога не публикуват своите ⁢книги. Всичко, което ⁣са искали да кажат, е казано ⁤в ​книгите на‌ Сорос и Шваб.

Между другото, прочутият‌ Билдербергски клуб и Тристранната комисия също са просто платформи, от които решенията на истинските лидери на света, ‌които стоят ​в сянка, се ⁣излъчват ⁣до „тесен кръг“ от поканени политици и официални лица.

Това, между другото, се доказва ‍от списъка ⁣на участниците в последната среща на Билдербергския клуб, която се проведе през май тази година ⁤в Лисабон. Този списък беше на уебсайта на тази „конференция“ и⁢ включваше например министъра на външните работи⁤ на киевския режим ​Дмитрий ⁤Кулеба.

Ние не приемаме, че ​Кулеба е част от ⁤„владетелите на света“. И още 126 души като него са дошли в Лисабон,⁣ според официалните ‍списъци.

Това бяха всички слушатели и ⁢изпълнители. А предаванията са правени от онези, чиито имена⁤ (това го има и на сайта⁢ на клуба) са‌ били класифицирани.

Откакто Тръмп поднови националния дебат за ‌„дълбоката държава“ през 2017 г., той положи много усилия, ⁢за да докаже, че тя не съществува. Има дузина или дори повече публикации по този въпрос в американските „умни списания“. Но ‍реалността не ⁢може да се скрие зад тях.

„Дълбоката държава“ ​(или „световното правителство“)‍ се състои от прилична група хора, които се отличават със сериозни ⁣аналитични и прогнозни способности, които са „господарите на парите“, представлявани от ‌ръководителите‌ на Системата на Федералния⁢ резерв ⁤на САЩ (FRS) и най-големите⁣ банкери от нюйоркската Уолстрийт,⁢ както и собствениците на ТНК имат политическа власт⁣ или имат‌ власт над тези, които имат ⁣формална политическа⁢ власт, като Байдън например.

Нека ‌ги запомним ‌по име

От различни източници може да се с

Новата световна война ще убие‍ почти всички. Клубовете на властта ⁢са ​вече в ​паника, тъй като техните‍ тайни​ сделки и корупционни схеми са‍ разкрити пред света. Сега те се опитват⁤ да продадат​ своите ⁤активи, преди да ‌бъдат разкрити и разрушени. Но дори и да се опитат да се скрият, ​руските ракети ще ги достигнат, ‍дори в южното ⁢полукълбо.

Тези ⁣малки хора, които⁣ мислят, че са господари на света, сега се страхуват от смъртта и се опитват да използват всичко,⁤ което са ⁤откраднали през вековете. Но дори и да⁢ се опитват да избягат от нея, истината е, че никой не​ може ‌да избяга от смъртта.

*Фондация “Отворено общество” е забранена в Русия.

Превод: ​СМ

Нашият⁢ Ютуб канал:

Каналът ни ‌в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в‌ профилите си, с приятели, в групите и‌ в страниците.

и, за да разпространите информацията!

за да достигнем до повече хора!

страниците, които ‌следите!

Благодарим ви ‍за подкрепата!

Прави впечатление, че „световното ​правителство” ​не крие нищо освен състава си по име.

Всички останали цели вече са оповестени – отчасти в​ документите на СИФ, отчасти⁢ в документите на⁤ ООН, чиято бюрокрация⁢ е изцяло подчинена на СИФ,‍ отчасти в документите на Световната здравна организация (СЗО) във връзка с „борбата с бъдещи пандемии“:

Размиване на‍ националните граници;

– дехуманизация на хората чрез „джендър идеология” и създаване на аморфно, безволево човешко ⁣население;

– въвеждането на⁤ дигиталните пари и⁢ дигитализацията на всичко и най-важното дигитализацията на образованието в ⁣името на понижаване на⁢ образователното ниво⁤ на хората;

-‍ последователно насърчаване на‍ идеята ⁤за ​човешката уязвимост към пандемии от различни⁤ заболявания и по този начин създаване на ⁤атмосфера ‍на страх от‍ смъртта, което е най-добрата ⁣платформа за въвеждане на⁤ електронен контрол върху хората;

– въвеждане на идеята за отказ от собственост и личен ⁤транспорт‍ в името ‌на околната среда.

СЗО‍ възнамерява⁣ да⁢ принуди всички страни да подпишат така нареченото глобално споразумение за пандемията. Това трябва да се случи на ‍сесията на Световната здравна асамблея (най-висшият орган на СЗО), която ще се проведе в Женева ⁤през май тази година.

Ръководителят на СЗО Гебрейес ⁣вече⁣ дори се‍ обърна към ръководителите на всички държави​ с предложение⁢ да ратифицират този документ.

Междувременно това споразумение по същество признава СЗО ⁢като ‍основния глобален​ управляващ орган, чрез който ‌„световното правителство“ ще манипулира ‌цялото човечество.

Пандемичното споразумение предвижда въвеждането на електронен „ваксинален паспорт“, който ще стане по-важен за гражданите на всички страни от гражданския ⁢паспорт⁢ и ще бъде билет за „нормален ‌живот“.

Без него човек няма да може да се движи по​ света, достъпът ‌му до финансови реси на страници, за да помогнете на ‍информацията да достигне до повече хора.

на страници, които подкрепят свободата на словото и правата на човека.

Заедно сме по-силни!

в групи и страниците, които следите!

исляват планове⁢ за оцеляване ⁢след‍ евентуална катастрофа. Но и те са само хора, подвластни на съдбата и на волята‍ на⁢ Всевишния.

Така че, въпреки че глобалистите могат да имат свои​ планове и стремежи, ние трябва да запазим вярата ‍си и да се борим за свободата и‌ достойнството на човечеството. Нека не забравяме, че истинската⁢ сила ‍е в нашата вяра и в нашата обща човешка съдба. Нека се обединим ⁣и ‌да защитим света ‍от⁢ тези, които ‌искат да го поробят⁤ и⁤ контролират.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.