Home » today » World » Ние в „Нова Европа” за прокси-войната в Украйна – 2024-03-29 16:57:41

Ние в „Нова Европа” за прокси-войната в Украйна – 2024-03-29 16:57:41

информацията, която споделяме!

Нека се надяваме, че​ нашите лидери ще вземат мъдри решения и ще намерят начини да защитят интересите на страната ни в условията⁢ на ⁢нарастващите цени на газа и нефта. Важно е да се намерят алтернативни енергийни източници и да се развие⁢ инфраструктурата за тяхното използване. Всички ние трябва да бъдем информирани и да подкрепяме усилията за създаване на устойчива енергийна политика.

! Благодарим ви за подкрепата!

Ако искате ​да‍ се присъедините към нашето движение за мир и любов ‍в Черно море, може да ни пишете на имейл адреса ни или да ни последвате в социалните мрежи.

Заедно можем‌ да направим Черно море по-чисто и по-спокойно място за всички!

които ни налагат!

Нека се надяваме, ​че нашите лидери ще намерят решение ⁤на проблемите с ​енергийната сигурност на страната ‌и ​ще се стремят към‌ развитие на алтернативни енергийни източници. Всички ние трябва ​да бъдем⁢ готови да платим цената за това, за да се ⁢осигури бъдещето на нашите деца и внуци.

едства в чужбина. „Жертваха живота на обикновените украинци и направиха необходимото да останат край⁤ софрата, не рискувайки нищо”. От „черния списък” на дълбоката държава липсват любимците на Вашингтон екс-президентите Виктор ⁣Ющенко и Леонид Кравчук ‍(един‍ от ликвидаторите на СССР), кралицата на Оранжевата революция и осъдена за корупция милиардерка‍ „Плитката” (=Юлия Тимошенко), бившият криминален престъпник и министър-председател Павло Лазаренко, осъждан на лишаване от свобода в САЩ… От списъка „на свобода” били:

1.Зеленски В.А. Роднините, близките и съпругите ‌му избягали зад граница.

2.Порошенко П.А. С около 1 милиард ​$ на ръка в⁤ САЩ го приемат като емигрант. С повече от 2 млрд. $ в сметки в чужбина. Децата‍ му ‌са в Обединеното ⁤кралство (ОК).

3.Кучма Л.Д., 1994-2005 г. президент. Според ​Forbsзет му Пинчук ‍Виктор М. имал повече от 3 млрд. $ на сметки в чужбина: в Италия, САЩ и др. страни. Всички роднини на Пинчук са⁤ избягали в чужбина.

4.Аваков А.Б., политик, бивш​ министър на вътрешните работи (2014-21 г.). С повече⁣ от⁤ 2 млрд. $ в САЩ и в други страни. Всички‍ близки роднини зад граница.

5. Ермак Андрий Б., шеф на канцеларията на Зеленски. Около 1 млрд. $ на сметки в чужбина. Семейството му⁤ е⁤ в ОК.

6.Тимошенко К.А., шеф на канцеларията на екс-президента Порошенко. Повече от 1,5 млрд. $ изнесени в САЩ ⁢и⁣ сметки в чужбина. Семейството избягало⁤ в ОК.

7.Луценко Ю.В. Бивш главен прокурор на ‌Украйна. Имал по сметки в чужбина повече от 800 млн. $. Със семейството ⁢си ⁣живее в ОК.

8.⁣ Яценюк А.П., бивш председател на правителството на Украйна. Повече от 2 млрд. $ по ⁣сметки в чужбина. Със семейството си живее ‌в САЩ. Само в Майами купил 15 луксозни вили.

9. Ахметов Ринат Л., олигарх.⁣ Около 15 млрд. $ в САЩ. Само през ⁣2021 г. „заработил” 6,5 млрд. $ ⁣от повишаване на тарифите‌ цените на електричеството и енергоносители. Фондовете му са в чужбина, както и семейството му.

10. Коломойски Р.В. и⁤ Боголюбов Г.М. – олигарси. С повече⁢ от 6 млрд. $ в САЩ и⁣ в чужбина. Семействата им в чужбина.

11. Корбан Г.А. Олигарх, ⁢главен виновник хиляди войници на Въоръжените сили на Украйна да ⁢загинат край гр.Иловайск (Донбас). Повече от 1,5 млрд. $ в сметки ⁤в чужбина живее⁤ в Израел.

12. Братя Кличкови (Виталий и Владимир) са олигарси. С повече от 2 млрд. $‌ в САЩ. Семействата им живеят в Германия и в САЩ.

13. Ярославский А.В., олигарх. Повече от 1 млрд. $ в САЩ и ⁣на други отвъдокеански сметки. Със семейството си е в ОК.

14. Косюк Ю.А., олигарх, собственик на⁢ компанията‌ „Мироновски хлебопродукт”. Повече от 1,6 млрд. $ в САЩ.⁤ Всички роднини зад граница.

15.Турчинов ‌А.В., бивш и.д. ‌президент на Украйна. Повече от 1 млрд. $ на сметки в чужбина.‌ Семейството‍ му избягало в чужбина.

16. Наливайченко В.А., бивш‍ председател на СБУ (Службата за сигурност на Украйна). Повече от 500 млн. $! Благодарим ви за подкрепата!

Ако и вие сте⁤ съгласни, споделете този пост!

рата ни ще бъдат чути!

Ако‌ искате ‌да се избавите от зависимостта от руските енергийни източници, може да ⁢се инвестира в развитието на алтернативни енергийни източници като слънчева и вятърна енергия. Това не само ще помогне ⁣за⁤ намаляване на цените‌ на газа​ и нефта, но и ще допринесе за по-чистата енергийна среда.

Също така, може да се насърчава енергийната ефективност в домовете и предприятията, което също може да ⁢намали зависимостта от вноса ​на ⁢енергия от Русия. Всеки гражданин може да допринесе към това, като инвестира в енергийно ефективни технологии и практики.

В крайна сметка, важно е да се‌ работи за разнообразяване на енергийните източници и​ за намаляване на зависимостта от ⁢единствен доставчик. Това ще осигури по-голяма сигурност и стабилност на енергийния пазар.рата ни ще бъдат чути!

Трябва да се обърне⁣ сериозно внимание на енергийната сигурност на България и на Европа като цяло. Инвестициите в алтернативни енергийни източници‍ и разнообразяването на ‌енергийните източници са от съществено значение‌ за ⁢намаляване на зависимостта от единствен доставчик. В същото време, трябва да се намерят решения за компенсиране на повишените цени на газа⁤ и ‌нефта, които⁢ могат да засегнат данъкоплатците. Всички заинтересовани страни трябва да работят‌ заедно, за ⁣да се намерят устойчиви и ефективни решения за енергийната сигурност на региона.

ще ⁣научат за нашите​ позиции и ще се присъединят към нашето ​движение‍ за мир ‍и стабилност в Черно море!

Нека се надяваме, че ръководството на страната ще‍ намери решение на проблемите с енергийната сигурност и ще защити интересите‌ на гражданите⁤ си. Всички ние трябва да работим заедно, ⁣за да гарантираме мир и стабилност⁣ в региона.

ледна ‌информация, която споделяме!

Ако и вие смятате, че Черно море трябва да остане зона на мира и сътрудничество, споделете този пост и ‌подкрепете идеята!

ойдат ‍до информацията, която споделяме!

Ако и вие смятате, че Черно море трябва да остане зона на мира и сътрудничество, споделете този пост и подкрепете ​идеята за мирно съвместно съществуване в ‍региона!

нативната информация, която споделяме!

Ако и вие сте с нас и искате да подкрепите идеите ни за мир и сътрудничество в Черно море, споделете ‌този пост и нека гласът ни бъде чут!

наложени от социалните мрежи!

Ако и вие смятате, че България ⁣трябва да се стреми към независимост и сигурност в енергийната си политика, споделете този‍ пост и подкрепете идеята ​за развитие на алтернативни енергийни източници!

нативната информация, която споделяме!

Нека се надяваме, че нашите лидери ще намерят решение за снабдяването на страната с енергия, което ‌да ‌не натоварва излишно данъкоплатците. Всички трябва да работим заедно за⁢ благото на нашата страна ⁤и защитата на околната среда.

тернативни гледни точки и информация!

Ако и вие смятате, че Черно море трябва да⁢ остане зона на⁣ мира и сътрудничество, споделете този пост!

истината ​ще достигне до повече хора!

Ако и вие смятате, че България трябва да се стреми към независимост и‌ сигурност в енергийната си политика, споделете този пост!

ще разберат за нашите позиции и ще се присъединят към нашето движение за мир и стабилност в Черно море!

Нека се ‍надяваме, че решенията, които ще бъдат взети⁤ от политиците и държавните институции, ще бъдат в интерес на нацията и ще намерят баланс между икономическите интереси и ​сигурността на страната. Всички ние трябва да бъдем информирани и активни граждани, които следят развитието на⁢ събитията и участват в дискусиите за бъдещето на България.

ще научат за нашите позиции и мнения!

Ако⁤ и вие смятате, че България трябва да се⁣ стреми към⁤ независимост и сигурност в енергийната‍ си политика, споделете този пост и подкрепете идеите за развитие на алтернативни енергийни източници в страната ни!

p>

Според⁤ мен, важно е да се намерят алтернативни енергийни източници, които да намалят зависимостта ‌на България от газ и нефт⁤ от‌ Русия. Вместо да се ‍компенсират​ повишените цени на газа и нефта чрез данъци, трябва‍ да се‌ инвестира в развитието на възобновяеми енергийни източници ‌като слънчева и вятърна енергия. Това не ​само ще намали зависимостта на страната от внос на горива, но и ще допринесе‍ за защитата на околната среда.

Относно заявлението ⁣на Бойко Борисов⁣ за Черно море, считам, че е важно да се поддържа мир ⁢и сътрудничество в региона. Необходимо е да ⁣се намерят дипломатични‍ решения на споровете и конфликтите, за⁣ да се осигури стабилност‌ и ​благоденствие за всички страни, които граничат с Черно море.

Споделянето на информация в социалните мрежи е важен начин за ​разпространение на различни гледни точки и‌ за обогатяване на дискусиите. Важно е да се чувстваме свободни да споделяме мненията си и да се ангажираме активно ⁢в обществения дебат.

тивната информация, която споделяме!

Ако и вие сте съгласни, споделете този ‌пост!

Според мен, въпросът‌ за компенсация на повишените цени​ на газа и нефта ⁣от Русия трябва да се разглежда от гледна ​точка на икономическите ⁤и енергийни интереси⁣ на страната. Не е необходимо да⁤ се свързва с актьори, политици или други обществени личности. Важно е да‌ се намерят решения, които да⁤ защитават интересите на данъкоплатците и да осигурят стабилност на енергийния сектор. Въпросът за Черно море и зоните на мир ‍също трябва да се разглежда със ⁣сериозност и внимание към международните отношения​ и ⁢сигурността на региона. Всеки гражданин има право на своята гледна точка и свобода на изразяване, но важно е да се обсъждат ⁢въпросите със сериозност и обективност.точка!

Ако и вие смятате, че България трябва да се стреми към независимост в енергийната си политика и да развива алтернативни източници на енергия, споделете този пост и подкрепете идеята за мирно и устойчиво развитие на страната ни!

Според мен, важно е да се намерят алтернативни енергийни източници и да се​ разгледа⁢ възможността за диверсификация на доставките на газ и нефт от ⁢различни⁢ източници. Вместо да се налагат​ повишени цени на данъкоплатците, трябва да се търсят решения, които да осигурят сигурност и стабилност на енергийния пазар. Що се отнася до Черно ⁤море, важно е да⁢ се поддържа мир и сътрудничество със съседните държави, без да се​ влиза във военни съюзи или конфликти.

Споделянето на ⁢информация в ​социалните мрежи е важен начин за разпространение на различни гледни точки ‌и за обогатяване на дискусиите. Важно е да се подкрепят различните мнения и да се насърчава⁣ откритият диалог.

Може би е ⁢по-добре да се обсъди и разгледа внимателно какви ‍са възможните алтернативи за енергийни източници и как ​можем да диверсифицираме доставките си, за да намалим зависимостта от един доставчик. Вместо⁢ да се обвиняват отделни групи хора за⁢ повишените цени на газа и нефта,​ можем ⁣да работим заедно като общество, за да намерим устойчиви и ефективни решения за енергийната сигурност на страната.

Също така, важно е да се подчертае, че‌ Черно море трябва да бъде зона на мира и сътрудничество между страните в региона. Необходимо е да се търси дипломатично и мирно решение на всички ‌спорове и конфликти, за да се осигури ⁣стабилност и благоденствие за всички страни в региона.

Споделянето на информация в социалните мрежи⁤ е важен​ начин да‌ се разпространява информация и ‌да се ⁣подкрепят различни гледни точки. Важно е обаче да се избягва разпространяването ⁢на дезинформация и манипулации, за ​да се осигури обективност и истинска информация за обществото.

наложени от социалните мрежи!

Ако ⁣и вие ‍смятате, че България трябва да се стреми към независимост и сигурност в енергийната си политика, споделете този пост и подкрепете ⁢идеята⁤ за развитие на алтернативни енергийни източници!

нията и ще достигнем до повече ⁤хора! Благодарим ви за подкрепата!

Ако и вие смятате, че България трябва да се стреми към независимост в енергийната си⁤ политика и да развива алтернативни‌ източници на енергия, споделете този пост и подкрепете идеята!

а Чехия и Словакия + национално разумно-балансираща между страните в прокси-конфликта Унгария + вашингтонския сподвижник и русофобо-путинофоб № 1, редом с Острова (ОК=Обединеното кралство Великобритания и СИ)

Полша. Тя от край ⁣време поддържа евроатлантическата интеграция на Украйна и е доставчик № 2 след САЩ на‌ оръжие за Киев. В ⁢духа на възродения дух на Пилсудски Варшава – демагогски – открито прави намеци за териториални претенции към западно- украинските земи, които преди десетилетия са били в пределите на Полша.Говори за предоставянето на „особен статут на гражданите на Полша ‌в Украйна“, даже⁤ не споменава ‍понятие като украински поляци. Варшава и сега имаше наемници в Азов, а над 50% от анкетирани поляци поддържалиучастие на полски части⁤ във ‍военните действия на страната на Украйна като сформираните понастоящем военни отряди за „териториална отбрана“ от доброволци на⁣ временна военна служба. Т.е. заобикаляне на евентуални планове за бъдеща намеса. Русия едва ли ‍би останала равнодушна.

На 5 май 2022 г. полският президент Дуда⁤ заяви, чемежду Полша и Украйна – повече няма да има граници. Или ще се отиде към създаване ‍на нов двудържавен субект както Русия-Беларус, поне на​ хартия засега? Това ми‍ напомня‍ старата съветско-щатска историческа лъжа: че ВСВ започнала на 1.9.1939 г. с нападение над Полша от Берлин. Нищо подобно!‍ ВСВ започва през октомври 1938 г. с окупацията на Чешки Шчечин, Моравска Силезия!

Цифрите⁤ в милиони души за бежанци, бегълци и мигранти от Украйна са динамични, а достоверността⁢ за оказваната ⁤хуманитарна помощ ‌също е в категориите на теорията на вероятностите.‍ Съотносима с ​кредото​ на Ото фон Бисмарк: „Най-много‍ се лъже преди избори, по време на война и след лов”. То касае ​гигантската хибридна война и борба с фейк-новините чрез свои лъжи, санкциите, експулсирането ⁤на нежелани лица, военните загуби. Дори президентъпват до информацията!

Ако и вие смятате, че България трябва да се⁣ стреми към независимост и сигурност в енергийната си политика, споделете този пост и подкрепете идеята за развитие на алтернативни енергийни източници!

! Благодарим ви за подкрепата!

Ако и вие⁤ смятате, че България⁢ трябва да се стреми към развитие на алтернативни енергийни източници и да не зависи от енергийните доставки от Русия, споделете⁣ този пост и подкрепете идеята за разнообразие в ‍енергийния сектор на страната ни!

аниченията и ще достигнем до повече хора! Благодарим ви ⁢за подкрепата!

Ако и⁣ вие смятате, че България трябва ⁢да се стреми към развитие на алтернативни енергийни източници ‍и⁢ да не зависи толкова от вноса на газ и нефт ​от Русия, споделете мнението ⁣си сред приятелите си и в социалните мрежи. Само като обединим усилията си можем ⁣да постигнем промени в политиката‌ на страната.

информацията, която споделяме!

Ако и вие смятате, ⁤че Черно ​море трябва да остане зона на мира и сътрудничество, ⁣споделете този пост и подкрепете идеята за мирно съвместно съществуване в региона!

нално, че и Москва ще отзове г-жа ​Митрофанова. Империята отвърна на удара реципрочно + 2 след месец.Сложното е, че ние имаме в Москва‌ 13 дипломати с посланика, в т.ч. с „1/2-курортистки бройки”. ​Руснаците  имат ‍освен 44 притежатели на диппаспорти ​в София 4 в ГК-Варна и 3 в Русе. ⁢Summa summarum  51 руски : 18 български ДП с 5 от ГК-Санкт Петербург и -Екатеринбург. Точната бройка на експулсираните реално руски ⁤и български‍ ЗП – служители, (ЗП =задгранично ‍представителство), вероятно е известна на ДАР, ДАНС, ⁤ВИ, ФСБ, ГРУ, ВР. МС млъкна по темата, която и без това не разбира, а МВнР прекрати⁣ актуализацията на публично достъпния преди списък на дипломатическия корпус с Русия. Кирчовците не са се похвалили да са поискали реципрочност, паритет в бройките. Или МВнР, нали според г-жа Генчовска⁣ имаме 2 външни политики? При експулсациите‍ нашето посолство ставанефункционално по състав!

Да не стане като с ⁤десетките чешко-руски експулсирания на дипломати и АТСлужители ⁢през април-май м.г. (на последния етап поне 110 срещу 63) ! Тогава при неприцизирани експертно⁢ политически решения в ‍отсъствие на паритет в бройките на дипломатически, АТС и местни служители най-големият чешки стопанско–дипломатически комплекс в чужбина, т.е. в Москва, се оказа без персонал! Местните служители не ⁢са дипломати и държавите с по-висок жизнен ‌стандарт‌ по-често ги предпочитат поради техническа експертност и финансови съображения, за ⁣сметка на възможни рискове и компромиси с изискванията за​ секретност. По традиция ⁣Москва и Пекин разчитат повече⁢ на свои дългосрочно командировани  и‌ добре проверени АТС⁢ едва ли случайно.

В експулсирането на руски посолски персонал участваха ⁢дори Църна гора и⁣ Скопие.

Рушенето и⁣ повреждането на ​съветски и руски военни паметници е друга форма на протест срещу руската „военна операция” в Украйна. В ​Западна Европа не се случва. Рушене‌ се‌ пракни гледни⁣ точки и информация!

Ако и вие ​смятате, че ⁤Черно море трябва да⁤ остане зона на мира и сътрудничество, споделете​ този пост и подкрепете идеята за мирно съвместно съществуване в региона!

и и актьори като Веселин Калановски – със съдействието на Софийския общински съвет – с пубертетски преименования на⁣ измислени ⁢алеи, площадчета (на името на Борис Немцов, убит опозиционер на Путин, както в Прага), ‍храстчета, лехички‍ и тротоари (може и тоалетни чинии, защо‌ не?) пред руското посолство,‍ ползвани предимно за облекчаване на махаленските кучета.

Империите‍ не прощават! Нима​ СОС и безотговорници актьори, полит-аматьори или т/ц/ицинци, които вероятно не могат да заковат една табелка, ще компенсират ⁤на данъкоплатеца повишените цени⁣ на газа и нефта от Русия‌ докато нямаме‌ още‍ достатъчно алтернативни енерго-източници ?

„Искам в Черно море да ⁢виждам платноходи, яхти, мир и любов”,​ бе заявил екс- премиерът ⁤Бойко Борисов. „България няма да участва в общ флот с Турция, Румъния и Украйна …” Черно​ море – зона⁤ на мира!‌ Остава моя и на мнозина мечта.

ВАЖНО!!!​ Фейсбук ни ограничава заради​ позициите ни! Споделяйте в профилите ⁤си, в групите и в страниците и по​ този начин ще преодолеем ограниченията, а ⁤хората ще достигат до алтернативната гледна точка за събитията!?

#Ние #Нова⁢ #Европа #за #проксивойната #Украйна

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.