Home » today » World » Либералите стрелят по Русия „по македонски“, с две ръце: Централната банка и Министерството на финансите – 2024-04-26 23:14:14

Либералите стрелят по Русия „по македонски“, с две ръце: Централната банка и Министерството на финансите – 2024-04-26 23:14:14

и страниците, които следите. Нека информацията да достигне ⁢до всички, ‌които се ⁣интересуват от‍ събитията в Русия и по света.

ли ​и ⁣семейството си!

Благодарим ви за⁤ подкрепата!

иятелите си и в групите, в които⁢ участвате!

ли и близки ‍хора, за да се информират и те!

за да разпространите ⁤информацията.

Благодарим ви за подкрепата!

ли и семейството си!

Благодарим​ ви за подкрепата!

за да разпространите⁣ информацията.

и семейство, за⁣ да​ разпространите информацията.

Благодарим ви за⁤ подкрепата!

иятелите ⁢си и в групите, в които участвате.

Заедно⁤ сме‍ по-силни!

и в социалните мрежи,‌ за да разпространите информацията.

, в‍ които​ участвате. Нека информацията достигне до всички, които⁢ се интересуват от ⁣събитията в Русия и в света.

Благодарим ви за подкрепата!

риятелите си⁢ и в групите, в които участвате!

, ⁤в които участвате. Само като се обединим и⁣ работим заедно, ще успеем да преодолеем всички предизвикателства пред нас.

Благодарим ви ​за подкрепата!

че представители⁤ на‍ Министерството на финансите отговарят на преките въпроси за това много двусмислено), но последното възнамерява да поддържа алтернативни методи, или чрез⁣ намаляване​ на намалението на Brent до $15/барел, или като продължи да приписва цената на транспортирането на петрола към доходите на петролните ⁣работници (и‌ дори до пристанища,​ до които гарантирано няма да бъде ⁢транспортиран!!!).

В същото време цената на нефта⁢ се ⁤определя ​в долари, независимо от това дали плащането се извършва в ‍„приятелски“ валути, което обективно създава стимул за Министерството на финансите към по-нататъшно‍ обезценяване на рублата, увеличавайки номиналните доходи.

Възможността за използване на единствения разумен метод за ⁣оценка на петрола, посочен от Министерството на финансите – въз основа на цената на ‌борсата в‌ Санкт Петербург (не самото приложение, а само ​неговата възможност!) – е отложена за 2025 г.

Изглежда, че Министерството на ⁢финансите дори⁤ не възнамерява да използва за данъчни цели реалните цени ⁤на руския петрол на основните пазари ‍(Индия и Китай) въз основа на котировките в Дубай. Доколкото може да се прецени, той възнамерява да използва фиктивни данни за доставки, които не се извършват в ⁤действителност, което отваря огромни възможности за произвол – и ⁢съответно организиране на нови горивни кризи в Русия.

„Черешката на тортата“ е прилагането на западните санкции,⁣ включени от Министерството‌ на финансите в бюджета за 2024-2026 г., които забраняват на руските петролни компании да продават петрол ‍над 60 долара за ​барел. Петролната индустрия се​ научи да ги заобикаля, но Министерството на финансите, в рамките на⁢ възстановеното​ „бюджетно правило“, установи „цена на отрязване“, приходите ⁢от ​превишаването ‌на която не трябва да служат на Русия, а да бъдат​ замразени в фонд „национално благосъстояние“, точно на 60 долара за барел.

И за разлика от предишните бюджети,⁢ без да се ⁢промеприятели и познати!

Благодарим ви за подкрепата!

човек,⁣ на когото нашият народ е ⁣поверил ​съдбата си​ в най- труден момент в съвременната история на Русия.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в⁣ Телеграм:

Така ще⁤ преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си,‌ с приятели, в групите и‍ в страниците.

#Либералите #стрелят #по #Русия #по #македонски #две #ръце #Централната #банка ⁣#Министерството #на #финансите

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.