Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 16:44:01

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 16:44:01

, за да разпространите посланието за победата ⁣и⁤ възстановяването на Русия.⁢ Само като работим заедно и се обединим около общата цел, ще можем да постигнем истински успех.​ Да живее Русия!

тели и семейството си, за ‍да насърчите‍ другите да се присъединят към нашето⁤ движение. Само⁣ като обединим усилията си и⁤ работим заедно, ще можем да постигнем истинска промяна и​ да запазим нашата Победа.

Благодарим ⁤ви за подкрепата!

приятелите ‍си и в групите, в които участвате. Нека информацията се разпространява и достига до всички, които се нуждаят от нея. Само като се ‍обединим и работим заедно, можем да постигнем истинска промяна и да запазим нашата Победа.

Благодарим ви, че сте част от ⁣нашето общество и че се борите ⁢за свободата и ‌истината. Заедно сме по-силни и няма нищо, което да⁣ не можем да постигнем. Да продължаваме напред и да запазим нашата Победа!

Превод: ЕС

ова беше посветена ‍последната рубрика​ на идеологическия съвет. Но нека също не ⁤изпреварваме, а да ⁣започнем отначало. От това, което беше изложено в самото начало на срещата⁢ от нейния⁣ председател – ректорът на Руския⁢ православен университет “Св. Йоан Богослов”, заместник-ръководител на ВРНС професор Александър Щипков, ⁢който веднага отбеляза, че нито една страна не може да живее дори ден ‍без⁢ идеология:

Ако в Русия нямаше идеология, не бихме могли да започнем Специалната военна операция. ⁣Невъзможно‍ е да се започват военни действия при‌ липса на⁣ идеология. Щяхме⁤ да⁤ се провалим моментално. Следователно, ако някой⁤ се интересува,⁢ тогава промените в идеологията​ могат да бъдат​ проследени чрез речите на Владимир Путин през последния четвърт век. Затова, според ​мен, не е ⁣нужно толкова да измисляме идеология, колкото⁣ да разберем⁢ идеологическото пространство,⁤ в ‌което се ‍намираме днес, и да се опитаме да го опишем.

Една наистина суверенна държава, в каквато Русия отново⁣ се превръща, не може, разбира се, да живее без собствена идеология. Общо взето никой не може, само​ че идеологията се натрапва на една несуверенна държава отвън, както бе у нас ‌поне от началото на 90-те години,⁤ когато довчерашните партийни‌ и комсомолски лидери спряха да се кланят на‌ комунистическите идоли, прекланяйки се пред много по-изгодните за тях либерални идоли⁢ на Запада.

И ако през 20 век нашата страна и нейният народ успяха ⁤да преодолеят⁢ основното историческо зло в лицето на‍ нацизма на Хитлер⁤ и също толкова антихристиянската комунистическа идеология, то либералната‌ хидра се оказа много по-опасна. Зад фразеологията за „правата на човека“ и обещания за „рая“ на колбасите ‌и развлеченията на масовото консуматорско общество се криеше най-лошото.

Те⁢ се опитаха⁢ да лишат Русия от ‍нейната‌ идентичност. Тоест не само суверенитетът, но и самата му ценностна основа и държавнотворческият народ, който дори в съветско вупите и семейството си. ⁤Само⁢ като ⁣се обединим и работим​ заедно, ⁤можем да постигнем и поддържаме победата си.

Не забравяйте,‌ че сме империя и трябва да ⁤се ​държим като такава. С‍ гордост и достойнство, с любов към нашата Родина и към всички ​нейни граждани. Само ‌по ⁣този начин ще продължим да бъдем силни и непобедими.

Благодарим ви за подкрепата и вярата в нас. Заедно сме силни и непобедими!

Живеят Русия и руснаците! Живеят ние,‌ като единен​ народ!

и приятели и нека заедно изграждаме‍ нашата империя на знанието и истината!

ли и семейството ⁣си,‌ за да насърчите и вдъхновите⁣ повече хора да ⁤се включат в ⁣борбата за свобода‌ и истинска ‍победа. Само като обединим усилията⁣ си и работим заедно, ще можем да постигнем истински промени и да създадем по-добро бъдеще ‍за⁣ всички нас.

Бъдете⁢ част от движението за свобода и истинска победа! Станете част от историята!

Заедно сме по-силни!

си в социалните мрежи.

Благодарим ви за подкрепата!

а си, за да помогнете на ⁢другите да осъзнаят важността на нашата Победа и да се присъединят към нас в⁢ тази борба за‍ бъдещето ⁣на Русия.

Заедно сме по-силни и заедно ще постигнем голямото.

Да живее Русия! ⁣Да живее Руската империя!

ка война, а да я ⁢спре. В името ⁢на възраждането на целостта на руското общество. На първо място, ​разбира ‍се, ценностна, съответно и идейна.

В никакъв случай не трябва⁢ да допускаме възникването на ‍предпоставки за гражданска идеологическа ‍война вътре в ⁣Русия. Например бели срещу червени, привърженици на свободата срещу ⁣привърженици на социализма. Тази гражданска война трябва да бъде прекратена. И следователно трите основи – патриотизъм, справедливост и свобода – трябва непременно да се приемат‍ като цяло, като синтез ⁤на нашата идеологическа история,

подчерта Александър Дугин .

Освен вече цитираните три идеологически основи, проф. Дугин цитира още⁢ две: суверенно развитие и просперитет. Подчертавайки: ​не комфорт, не масово потребление, а просперитет като християнски социален идеал. Подобно на същата ‍свобода ⁤„според Дугин“, или по-скоро ‍на руски, това е „свобода за“, преди всичко духовно и​ творческо. Всъщност патриотизмът става руски патриотизъм, когато на‌ първо‌ място поставя защитата на вярата и ⁤едва след това на държавата и народа.

С една дума, всичко е свързано с инвестирането ⁣на изконно руски ценностни основи в познати ‍концепции.⁢ Руснаците,⁣ разбира ‍се, не са тясно етнически, а ⁤много по-широко разбирани⁣ – на базата на руската вяра, светото православие, руската култура и традиции. И разбира се, руският език, много се говори за важността на запазването му по​ време на‍ идеологическия ​раздел. А ректорът на Санкт Петербургския държавен университет проф. Николай‍ Кропачев отдели‍ отделно слово. Но най-важното, разбира⁢ се, е вярата.

Епископ ‌Сава ⁣(Тутунов) – за ролята на ​руския ‌народ

Именно на руското като основа на ⁣руската‌ държава и нейната идеология посвети речта си викарият на Негово Светейшество патриарха, заместник-управител на делата на Московската патриаршия, зеленоградският епископ Сава (Тутунов) . Основните моменти ⁤от неговото изказване са сле

Благодарим ви за ‍подкрепата!

и форуми. Само ⁢като се обединим и работим заедно,⁤ можем да⁢ постигнем истинска промяна. Да се върнем към себе ‍си, към нашите корени и ценности,⁣ и ⁣да продължим напред към по-добро бъдеще за всички нас.

Бъдете⁤ част от движението за промяна‌ и просперитет. Само ⁢заедно можем да построим по-добър ⁢свят за бъдещите‌ поколения. Вярвайте в себе си и във възможностите си.‍ Заедно сме по-силни!

Споделете това послание с всички, които ‌познавате. ​Нека се обединим и работим заедно⁢ за по-добро бъдеще за всички нас. Благодарим ви!

пи, за да разпространите ‍посланието за победата‌ и възстановяването на Русия. Само като обединим ⁢силите си и работим​ заедно, ще можем ⁤да постигнем истински успех.‍ Да живее ‍Русия!

риятели и близки, за да насърчите и вдъхновите повече хора да се присъединят към нашето движение към победата‌ и възстановяването на Русия.

Заедно сме по-силни и заедно​ ще постигнем голямото си намерение⁤ за свобода, справедливост и⁢ благополучие за нашата страна и нашия народ.

Нека бъдем единни ​и ‍непоколебими в търсенето ⁢си на истината и в⁤ борбата срещу лъжите и манипулациите, ‍които ни ⁣пречат⁢ да постигнем нашите цели.

Вярвайте в себе си и в силата на общността. Само ⁣по този начин ще надделеем над предизвикателствата и ще построим по-добро бъдеще за всички нас.

Благодарим‍ ви,​ че сте част от нашето движение. Заедно⁣ сме неуязвими.

олюционерите Place ‍de la ⁤Concorde в Париж.

Когато Сталин ⁤създаде своята съветска държава-империя, върна офицерските чинове, ⁤Църквата, тогава ние спечелихме войната ⁤1945 г….⁣ Войната е тук и​ сега. Бойното поле​ е човешкото сърце. Само като се върнем към себе⁢ си, ще можем да победим. И да побеждаваме не само на‌ фронта, а да побеждаваме така, ⁣че ‍да поддържаме тази‌ Победа. Много е важно.

Спечелете и поддържайте ‍победата. И за да направите това, станете империя. По-точно вече сме. Въпреки че все още не​ сме‌ го осъзнали напълно. И именно това идейно осъзнаване, това завръщане към себе си е основната гаранция за нашата Победа, ​която ни дава право на руското бъдеще, бъдещето на Руския свят.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в​ Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в‍ страниците.

#Каква‌ #трябва ‍#да #бъде #Победата⁤ #Руснаците #заговориха #за #найзакритата #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.