Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 15:05:09

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 15:05:09

, които участвате. Нека информацията се разпространи и да‍ се събуди съзнанието ⁢на повече хора. Само като⁤ обединим силите си и се⁣ насочим към общата цел, ще можем да преодолеем всякакви предизвикателства.

Бъдете част от движението‍ за промяна, бъдете част от истинската Победа. Само по този начин ще можем да създадем по-добро бъдеще за всички нас.

Вярвайте в себе си, в силата на общността и във възможностите, които имаме като единен народ. Само заедно ‌можем да постигнем истински промени и да създадем светло бъдеще за Русия и за целия свят.

Да живее‌ Русия! Да‌ живее‌ Руската империя! ⁣Да живее ⁤нашата Победа!

тели и семейството си. Само‌ като се обединим и работим заедно, ⁣можем да⁢ постигнем истинска промяна и да запазим нашата победа.

Бъдете силни, бъдете решителни и бъдете единни. Само по този начин ще надделеем над предизвикателствата и ще продължим напред, към по-добро бъдеще за всички нас.

Вярвайте в себе си и в силата на общността. Заедно сме по-силни и по-непобедими.

Нека се гордеем с нашата история, с културата и традициите си. Те са нашата сила и ‌нашата вдъхновяваща ​сила.

Само като останем вярващи в себе си ‌и в бъдещето си, ще можем да постигнем всичко, което сме си поставили за цел.

Нека бъдем обединени, нека бъдем непоколебими и нека продължим напред, към по-добро утре за ‍всички нас.

Само като сме заедно и работим заедно, ще ​можем⁤ да постигнем големите неща. Нека бъдем единни и непоколебими в нашата цел.

Бъдете силни, бъдете решителни и бъдете единни. Само по този начин ще надделеем над предизвикателствата и ще продължим напред, към по-добро бъдеще за всички нас.

Вярвайте в себе си и в силата ‌на общността. Заедно сме по-силни и по-непобедими.

Нека се ⁤гордеем с нашата история, с културата и традициите си. Те са нашата сила и нашата вдъхновяваща сила.

Само като останем вярващи в себе си и⁣ в бъдещето си, ще можем да постигнем всичко, което ‌сме си поставили за цел.

Нека бъдем обединени, нека бъдем непоколебими и нека продължим напред, към по-добро‌ утре за всички нас.

Само като сме заедно и‍ работим заедно,⁣ ще можем да постигнем големите неща. Нека бъдем единни и непоколебими в нашата цел.

Бъдете силни, бъдете решителни и бъдете единни. Само по този начин ще надделеем ‍над предизвикателствата и ще продължим напред, към по-добро бъдеще за всички нас.

Вярвайте в себе си и в силата на общността. Заедно сме по-силни и по-непобедими.

Нека се гордеем с нашата история, с културата и традициите си. Те са нашата сила и нашата вдъхновяваща сила.

Само като останем вярващи в​ себе си и в бъдещето си, ще можем да постигнем всичко, което сме си поставили за цел.

Нека бъдем обединени, нека бъдем непоколебими и нека продължим напред, към ⁢по-добро⁤ утре за всички нас.

Само кемейството и ‌приятелите си!

ова беше посветена последната рубрика на идеологическия⁢ съвет. Но ‍нека също не изпреварваме, а да започнем ‍отначало. От това, което беше изложено в самото начало на срещата от нейния ‌председател – ректорът на Руския православен университет ‌”Св. Йоан Богослов”, заместник-ръководител на ВРНС професор Александър‍ Щипков, който веднага отбеляза, че нито ​една страна не може⁢ да живее дори ⁣ден без идеология:

Ако в Русия нямаше идеология, не‌ бихме могли да започнем Специалната военна операция. Невъзможно е да се започват военни действия при липса на идеология. Щяхме да се провалим моментално. ​Следователно, ако някой се интересува, тогава промените ⁤в идеологията могат да бъдат проследени чрез речите на​ Владимир Путин през последния четвърт век. Затова, според мен, не е нужно толкова да измисляме идеология, колкото да разберем‌ идеологическото пространство, в което се намираме днес, и да се опитаме да​ го опишем.

Една наистина суверенна държава, ​в каквато ⁣Русия отново се превръща, не може, разбира ⁤се, да живее без собствена идеология. Общо взето никой не може, само че идеологията се натрапва на една несуверенна държава отвън, както бе у нас поне от началото на 90-те години, когато⁣ довчерашните⁤ партийни и комсомолски лидери спряха да се кланят на комунистическите идоли, прекланяйки се пред много по-изгодните за тях либерални идоли на Запада.

И ако през 20 век нашата ‍страна и нейният народ успяха да преодолеят⁣ основното историческо зло в лицето на нацизма на ⁢Хитлер и също толкова антихристиянската комунистическа идеология, то либералната хидра се оказа много по-опасна. Зад фразеологията за „правата на човека“ и обещания за​ „рая“ на колбасите и развлеченията на масовото консуматорско общество се криеше най-лошото.

Те се ⁢опитаха да лишат Русия от нейната⁢ идентичност. Тоест не само суверенитетът, но и самата му ценностна основа и държавнотворческият народ, който⁢ дори в ⁤съветско​ вупите и⁤ семейството ​си. Само като се обединим и работим заедно, ‍ще можем да постигнем и поддържаме победата.

Бъдете силни, бъдете решителни и бъдете готови⁣ да се борите за свободата и независимостта на‍ Русия!

Заедно сме по-силни!

Вярвайте‌ в себе ⁣си ⁣и в силата на нашия народ!

Нека живее Русия!

и приятели и нека заедно изграждаме нашата империя на знанието и истината!

ли и семейството си, за⁣ да насърчите ‌и вдъхновите​ повече‍ хора да ⁤се присъединят към нашето движение. Само като работим заедно и подкрепяме един друг, можем да постигнем‍ истинска промяна и да се преборим с ограниченията, които ни ⁤се налагат.

Заедно сме по-силни!

Вярвайте в себе си и във възможностите си. Нека заедно направим света по-добро място за всички!

си в социалните мрежи и с приятелите си, за да разпространите посланието за победата и‌ за нашата империя. Само като се обединим и работим заедно, ще⁤ можем⁢ да постигнем големите цели, които сме си поставили. Нека бъдем⁢ силни и решителни в борбата си за светло бъдеще на Русия и на руския ​народ.

Съединението прави силата, а силата ни дава ‍възможността да бъдем непобедими.‍ Нека продължим напред, към по-добро утре за всички нас.

а си, за да помогнете на другите да осъзнаят важността на нашата Победа и да⁣ се присъединят ⁤към нас ‍в тази борба ⁢за бъдещето на Русия.

Заедно сме силни и непобедими!

ка война, а да я спре. В името​ на⁣ възраждането на целостта на руското‌ общество.‌ На първо място,​ разбира се, ценностна, съответно и идейна.

В никакъв случай ‍не трябва да допускаме възникването‌ на предпоставки за гражданска идеологическа война вътре в Русия. Например бели срещу червени, привърженици на свободата срещу привърженици на социализма.​ Тази гражданска война трябва да⁣ бъде прекратена. И следователно трите основи – патриотизъм, справедливост и свобода – трябва непременно да⁣ се приемат като цяло, като синтез на нашата идеологическа ​история,

подчерта Александър Дугин .

Освен вече цитираните​ три идеологически основи, проф. Дугин цитира още две: суверенно развитие и просперитет. Подчертавайки: не комфорт, не масово потребление, а просперитет като християнски социален идеал. Подобно на същата свобода „според Дугин“, или по-скоро на руски, това е „свобода за“, преди всичко духовно и творческо. Всъщност ⁤патриотизмът става руски патриотизъм, когато на първо‌ място поставя защитата на вярата и едва след това на държавата и народа.

С​ една дума, всичко‌ е ⁤свързано с инвестирането на изконно руски ценностни основи в ‌познати⁤ концепции. Руснаците, разбира се, не са тясно⁣ етнически, а​ много по-широко разбирани – на базата на руската вяра, светото православие, руската култура и традиции. И разбира се, руският език, много се говори за важността на запазването му по време ⁢на идеологическия раздел. А ректорът на Санкт Петербургския държавен университет проф. Николай ⁤Кропачев отдели отделно слово. Но най-важното, разбира се, ⁤е вярата.

Епископ Сава (Тутунов) – за ролята на руския народ

Именно на руското като основа на руската държава и нейната идеология посвети речта си викарият на Негово Светейшество патриарха, заместник-управител на делата на Московската патриаршия, зеленоградският епископ Сава (Тутунов) . ‍Основните моменти ⁣от неговото​ изказване са сле

Заедно сме по-силни! Да победим заедно!

и форуми. Само като се обединим и работим заедно, можем⁣ да⁤ постигнем истинска промяна. Благодарим ви за подкрепата!

пи, за да разпространите посланието за победата и възстановяването на Русия. Само като обединим усилията си и работим заедно, ще можем да постигнем истински успех. ⁤Нека бъдем горди и силни, защото сме част от великата Руска империя.

рияте и приятели,‍ за да научат повече ‍хора за нашата борба и за нашата победа.

Благодарим ви за подкрепата!

олюционерите Place de la ⁣Concorde ​в Париж. ⁤

Когато Сталин създаде своята съветска държава-империя,⁢ върна ​офицерските ⁢чинове,‍ Църквата,⁤ тогава ние спечелихме‌ войната 1945 г…. Войната е тук и сега. Бойното поле е човешкото сърце. Само като се върнем към ‌себе си, ще⁣ можем да победим. И да побеждаваме не само на ⁢фронта,‍ а да побеждаваме така, че да поддържаме тази Победа.⁢ Много е важно.

Спечелете и поддържайте победата. И за да направите това, станете империя. По-точно вече сме. Въпреки че все още не сме го осъзнали напълно. И именно това идейно‍ осъзнаване, това завръщане към себе си е основната гаранция за ​нашата Победа, която ни дава право на руското бъдеще, бъдещето на Руския свят.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в ‍групите и в страниците.

#Каква #трябва⁤ #да #бъде #Победата #Руснаците #заговориха‌ #за ⁣#найзакритата #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.