Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 11:22:15

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 11:22:15

, за ⁣да разпространите посланието за победата и ⁤възстановяването на Русия. Само като работим заедно и се обединим зад общата цел, можем да постигнем истински успех. Нека бъдем единни и ‌непоколебими в желанието си да се възстановим и да продължим напред, към по-добро‍ бъдеще за нас и за нашите потомци.

Съединението ‌прави силата, а силата ни дава⁣ възможността да победим.

Да живее Русия!

тели‍ и семейството си, за⁤ да ⁤насърчите и вдъхновите повече хора ‍да се присъединят⁤ към нашето движение. Само ⁤като обединим силите си и работим заедно, ще можем да постигнем истинска ⁤промяна и⁢ да създадем по-добро бъдеще за​ всички нас. Благодарим ви⁢ за подкрепата!

приятелите ‍си и семейството си, за да​ разпространите ‌посланието за победата и възстановяването на Русия.⁤ Само като ⁤работим ⁢заедно ⁢и се обединим, ⁤можем да постигнем⁣ големите цели, които сме си поставили. Бъдете част от тази историческа борба‍ и помогнете за изграждането на ⁣по-добро бъдеще за всички нас.

ова беше посветена последната рубрика⁢ на идеологическия съвет.‍ Но нека също не ‌изпреварваме, а да започнем отначало. От⁢ това, което беше изложено в самото начало ⁣на срещата от нейния председател ⁤- ректорът ‌на Руския православен университет ​”Св. Йоан Богослов”, ​заместник-ръководител на ВРНС професор Александър Щипков, който ⁢веднага отбеляза,‌ че нито една страна не може ⁤да живее дори​ ден без идеология:

Ако⁢ в Русия нямаше идеология, не бихме могли да започнем Специалната военна операция. Невъзможно е да се започват военни действия при ⁣липса ​на идеология. Щяхме да се провалим моментално.⁤ Следователно, ако някой се интересува, тогава промените в ‌идеологията могат да бъдат проследени чрез речите ⁢на Владимир Путин през последния четвърт век. Затова,‌ според мен, не е нужно толкова⁤ да измисляме идеология, колкото да разберем идеологическото пространство, в което се ⁢намираме днес, и да ‍се опитаме‍ да го опишем.

Една наистина суверенна държава, ⁣в каквато ‌Русия отново се превръща, не ⁤може, разбира⁢ се, ‌да живее без‌ собствена идеология. Общо взето⁢ никой⁣ не може, само че идеологията ‍се натрапва на една несуверенна държава отвън,‌ както бе у нас поне от​ началото на ⁣90-те години, ‍когато довчерашните партийни и комсомолски лидери спряха да се кланят на комунистическите идоли, прекланяйки се пред много по-изгодните за тях либерални⁤ идоли на ⁤Запада.

И ако през 20 ‌век нашата страна и нейният народ‍ успяха да преодолеят основното историческо зло в лицето на нацизма на‌ Хитлер и⁢ също толкова антихристиянската комунистическа идеология, то либералната ⁣хидра се оказа много по-опасна. ⁣Зад фразеологията за „правата на човека“ и обещания за „рая“ на колбасите и развлеченията на масовото ⁢консуматорско⁤ общество се криеше най-лошото.

Те се опитаха⁣ да ​лишат Русия от нейната идентичност. Тоест не само суверенитетът, но и самата му ценностна основа и държавнотворческият народ,‍ който дори в ‍съветско вупите и семейството си. Само като се обединим​ и работим заедно, можем да постигнем и поддържаме победата си.

Нека‌ бъдем ⁤силни и решителни. ⁣Нека бъдем единни в желанието ‌си за свобода и просперитет. Само по този ⁢начин ще продължим напред и ще построим по-добро⁤ бъдеще за всички‍ нас.

Вярвайте в себе си и в силата на общността. Заедно сме непобедими!

Слава на Русия!

и приятели, за да научат и те как да ‍побеждават в живота си.

ли и семейството си, за да насърчите⁤ и ⁢вдъхновите ‍повече хора да се присъединят към нашето ‍движение. Заедно сме по-силни и можем ⁢да постигнем голямото ‍си намерение за свобода и просперитет за всички.

Благодарим ви за подкрепата и за⁤ ангажимента ви към истината и свободата.⁣ Заедно ще построим по-добро бъдеще за всички ⁢нас. ⁤Вярвайте в себе си и във възможностите си. Само така ще постигнем истинската ⁤победа.

С любов и благодарност,

Екипът на Руския свят

си в социалните ⁤мрежи и‍ помогнете на идеите ни ⁤да се разпространят.

Благодарим ви​ за подкрепата!

а си, за да помогнете на другите да осъзнаят важността на нашата Победа‍ и да се присъединят към нас​ в тази борба за бъдещето на Русия.

Заедно сме силни и непобедими!

ка война, а да я спре. В името на възраждането на целостта на руското⁣ общество. ​На първо ⁤място, разбира се, ценностна, съответно и идейна.

В никакъв случай не трябва да допускаме възникването на предпоставки за гражданска идеологическа война вътре в ‍Русия. Например бели срещу червени,⁤ привърженици на свободата срещу привърженици на социализма. Тази гражданска‌ война трябва да бъде прекратена. И следователно трите основи – ​патриотизъм, справедливост и свобода – трябва непременно да се приемат като цяло, като синтез​ на нашата идеологическа история,

подчерта ‌Александър Дугин⁤ .

Освен вече цитираните‍ три ‌идеологически основи, проф. Дугин цитира още⁤ две: суверенно развитие и просперитет. Подчертавайки: не комфорт, не масово ‍потребление,⁣ а просперитет като християнски⁤ социален идеал. Подобно на същата⁤ свобода „според Дугин“, или по-скоро‍ на руски, това е „свобода за“, преди⁣ всичко духовно и творческо. Всъщност патриотизмът става руски‍ патриотизъм, когато на първо място поставя защитата на вярата и⁢ едва след това на държавата и народа.

С една дума, всичко е свързано с инвестирането на изконно руски ценностни основи в познати концепции. Руснаците, разбира се, не са тясно етнически, а много по-широко разбирани – на базата на руската ​вяра, светото православие, руската култура и традиции. И разбира се, руският език, много се говори за важността на запазването му по време ​на идеологическия раздел. А ректорът ‍на Санкт Петербургския държавен университет проф.⁢ Николай Кропачев‌ отдели отделно слово. Но най-важното, разбира‌ се, е вярата.

Епископ Сава (Тутунов) -⁣ за ролята на руския ‍народ

Именно на руското като основа на руската държава и нейната идеология посвети речта си викарият на Негово Светейшество‍ патриарха, заместник-управител на делата на Московската патриаршия, зеленоградският епископ Сава (Тутунов) . Основните моменти от⁢ неговото‌ изказване са сле

Благодарим ви за подкрепата!

и форуми. Само⁤ като се обединим и работим заедно,‍ можем да постигнем‍ истинска промяна. Благодарим ви,​ че сте част от нашето общество⁣ и се борите за свободата ​и истината.

Заедно сме силни!

и. Само като обединим усилията си‌ и работим заедно, можем да постигнем и поддържаме победата. Нека бъдем⁤ единни и решителни в борбата си за свобода и просперитет.​ Само по този ⁤начин ще осигурим бъдещето на нашата империя и нашата култура.

Съединението прави силата, а силата ни дава възможност да бъдем непобедими. Нека продължим напред, към по-добро бъдеще‍ за всички нас.

Вярвайте в себе‍ си и в силата на нашия народ. Заедно сме ​непобедими!

Слава на Русия!

рияте и приятели, за да научат повече хора за нашата борба и⁢ за нашата ⁤победа.

Заедно сме ‌силни и​ заедно ще постигнем голямото.

Нека бъдем единни и непоколебими в⁣ идеалите си.

Благодарим ви за подкрепата!

олюционерите Place de la Concorde​ в Париж.

Когато‍ Сталин създаде ⁤своята съветска държава-империя, ‍върна офицерските чинове, ‌Църквата, тогава ние спечелихме войната 1945 г…. Войната е тук и сега. Бойното поле е човешкото сърце. ‌Само като ‍се‍ върнем към себе си, ще можем да‍ победим. ⁢И да побеждаваме не само на фронта, а‍ да побеждаваме така, ⁤че да поддържаме тази Победа. Много⁣ е важно.

Спечелете и‌ поддържайте ⁢победата. ⁣И за ​да направите това, станете империя. По-точно вече сме. Въпреки че все още не сме го осъзнали​ напълно. И именно това ⁤идейно осъзнаване, това⁣ завръщане към себе⁤ си⁣ е основната гаранция за нашата Победа, която⁢ ни дава право на руското​ бъдеще, бъдещето на Руския свят.

Превод: ЕС

Нашият ‍Ютуб канал:

Каналът ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците.

#Каква #трябва ​#да #бъде #Победата #Руснаците #заговориха #за #найзакритата #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.