Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 04:42:36

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 04:42:36

, за да разпространите ‍посланието за победата и възстановяването на Русия. Само ‍като се⁢ обединим и работим заедно, можем да постигнем истинска ‌промяна и да‍ се издигнем отново като велика империя. Нека бъдем горди и силни, защото сме руснаци и имаме силата да преодолеем всички предизвикателства‌ пред нас. Вярвайте в себе си ‌и в силата на нашия​ народ!

тели и⁣ семейството ​си.

Благодарим ви за подкрепата!

приятелите си и в групите, в които участвате. Нека информацията да достигне до ⁢всички, които се нуждаят от нея. Само като обединим усилията си и работим заедно, можем⁢ да постигнем истинска промяна. Благодарим ви за подкрепата!

ова беше посветена последната рубрика на идеологическия съвет. Но ⁤нека също не изпреварваме, а да започнем отначало. От това, което беше изложено⁢ в самото начало на срещата от ⁢нейния⁢ председател -⁤ ректорът на Руския православен​ университет ⁤”Св. Йоан Богослов”, заместник-ръководител на ​ВРНС професор Александър Щипков, който веднага​ отбеляза, че ​нито една страна не може да живее дори ‌ден без идеология:

Ако в Русия нямаше идеология, не бихме могли да започнем Специалната военна​ операция. Невъзможно е да се започват военни действия при ‌липса на идеология. Щяхме да се провалим ​моментално. Следователно, ако някой се интересува, тогава промените в идеологията могат да бъдат проследени чрез речите⁢ на ⁢Владимир ⁤Путин през последния четвърт век. Затова, според мен, не ‍е ​нужно толкова да измисляме идеология, колкото да разберем идеологическото пространство, в което се намираме днес, и да⁤ се опитаме да‍ го опишем.

Една наистина суверенна държава, в каквато ‌Русия отново се превръща, не може, разбира се, да живее без собствена идеология. Общо взето никой не може, ‍само че идеологията ⁣се натрапва на една⁤ несуверенна държава отвън, както бе у нас⁤ поне от ‍началото на ‍90-те години, когато довчерашните партийни и комсомолски лидери спряха да се кланят на комунистическите идоли, прекланяйки се​ пред много по-изгодните за тях⁣ либерални идоли на ⁣Запада.

И ако през 20​ век нашата страна и нейният народ успяха да преодолеят основното историческо зло‍ в лицето на нацизма на Хитлер и също толкова антихристиянската комунистическа ⁢идеология, то либералната ‍хидра ⁢се оказа много по-опасна. Зад фразеологията за „правата на човека“ и ‍обещания ‌за „рая“ на колбасите и развлеченията на масовото консуматорско общество се криеше най-лошото.

Те​ се опитаха да лишат Русия от нейната ⁣идентичност. Тоест не само суверенитетът, но и самата му ценностна основа и ⁤държавнотворческият народ, ⁣който дори ‌в съветско ‌вупите и семейството си. Само⁤ като се обединим и ​работим⁣ заедно, ‌можем да постигнем и поддържаме победата.

Не забравяйте, че сме империя и трябва да се държим ‌като такава. Само ‌по този начин​ ще запазим своята ⁤победа и ще продължим да се развиваме като‍ нация.

Благодарим ви⁣ за подкрепата и за вярата в нас. Заедно сме силни и ⁢непобедими!

Вярвайте в себе​ си и в силата на нашата империя. Заедно няма как да загубим!

и приятели и нека заедно изграждаме ⁣нашата империя ​на знанието и истината!

ли и семейството ‌си, за ⁢да насърчите и вдъхновите повече хора да се присъединят към нашето⁣ движение. Само като обединим усилията си и работим заедно, ще можем да постигнем истинска промяна и да ⁢създадем по-добро бъдеще ‌за всички ⁣нас.

Бъдете част от истинската промяна! Бъдете ‍част от Руската империя!

си в социалните мрежи и помогнете на идеите ​ни да се разпространят. Само като се обединим и работим заедно,​ ще постигнем истинска промяна. Благодарим ви за подкрепата!

а си, ⁣за да помогнете на другите да осъзнаят важността на ‍нашата Победа и да се присъединят към нас в тази борба за бъдещето ‍на Русия.

Нека заедно продължим напред и да се борим за нашите идеали и ценности!

ка война, а да я спре. В името на възраждането ⁣на целостта на руското общество. На ‌първо‍ място, разбира се, ценностна, съответно и идейна.

В никакъв случай не трябва ⁤да допускаме възникването на предпоставки за гражданска‌ идеологическа война вътре в Русия. Например бели срещу червени, привърженици на свободата срещу‌ привърженици на социализма. Тази гражданска война трябва ‍да бъде прекратена. И следователно трите основи – патриотизъм, справедливост и свобода – трябва непременно да се приемат като⁢ цяло, като синтез на‍ нашата идеологическа история,

подчерта Александър Дугин .

Освен‌ вече цитираните три ​идеологически основи, проф. Дугин цитира още две: суверенно⁣ развитие и просперитет.⁤ Подчертавайки: не комфорт, не масово потребление, а просперитет като християнски социален идеал. Подобно на същата свобода „според‍ Дугин“, ⁢или по-скоро на руски, това е „свобода за“, преди ⁢всичко ⁤духовно и творческо. Всъщност патриотизмът става ‍руски патриотизъм, когато на първо​ място поставя защитата на​ вярата и едва след това на държавата и народа.

С една дума, всичко е свързано ‍с инвестирането на изконно⁢ руски‌ ценностни основи в познати концепции. Руснаците, разбира се, не са тясно етнически,⁤ а много по-широко⁢ разбирани – на базата на руската вяра, светото православие, руската култура и традиции. И разбира ​се, руският ⁤език, много се говори за важността на ⁤запазването му по⁤ време на идеологическия раздел. А ректорът на Санкт​ Петербургския държавен университет проф. Николай Кропачев отдели отделно слово. Но най-важното, разбира се, е вярата.

Епископ Сава (Тутунов) – за ролята на руския народ

Именно ⁢на руското като‌ основа на руската държава⁣ и нейната⁢ идеология посвети речта си‌ викарият ‌на​ Негово Светейшество патриарха, заместник-управител на делата на Московската патриаршия, зеленоградският епископ Сава (Тутунов) . Основните моменти⁣ от неговото изказване са сле

Благодарим ви за подкрепата!

и форуми. ‌Нека информацията се разпространява и достига ⁤до‌ всички, които са готови да​ се присъединят към нашето движение. Само като ⁣обединим усилията си и работим заедно, ще постигнем истинска промяна и ще надминем всякакви предизвикателства.

Заедно сме по-силни!‍ Заедно ще победим!

Вярвайте ⁤в себе си и във възможностите си. Не се отказвайте и ⁣продължавайте ⁢напред, винаги с ясна цел и решителност. Само по този начин ще⁢ постигнем големите си цели и‌ ще създадем по-добро бъдеще за​ всички нас.

Благодарим ви, че сте част от нашето общество и че работите заедно с нас‌ към по-добро утре. Заедно сме сила, която няма да бъде победена!

Нека продължаваме напред, с вяра и⁣ решителност. Всичко е възможно, когато сме заедно!

пи, за да ⁢разпространите посланието за победата и възстановяването на Русия. Само като обединим силите си и ⁢работим заедно, ще​ можем да постигнем истински успех. Нека ⁢бъдем горди и силни, защото сме⁣ част от великата Руска империя!

рияте и⁢ близки хора, за да насърчите и вдъхновите повече хора‌ да се‌ присъединят ​към нашето движение. Заедно сме по-силни и можем да постигнем големи неща. Благодарим ви за подкрепата!

олюционерите Place de la Concorde в ⁢Париж.

Когато Сталин ⁢създаде своята съветска държава-империя,⁣ върна офицерските⁤ чинове, Църквата, тогава ние спечелихме⁤ войната 1945 ‍г…. Войната е тук и сега. Бойното поле е човешкото ⁢сърце. Само като ⁣се върнем ​към ‍себе си, ще можем‌ да победим. И да ⁣побеждаваме не⁢ само ‍на фронта, а да побеждаваме така,‍ че да поддържаме тази Победа. Много е важно.

Спечелете и ‍поддържайте победата. И ​за да направите това,‍ станете империя. По-точно ‍вече⁢ сме. Въпреки че все още⁤ не сме го осъзнали напълно. И ‌именно това ⁢идейно осъзнаване,‌ това завръщане към себе си е основната ​гаранция за нашата Победа, която ни⁢ дава право на руското бъдеще, бъдещето на Руския свят.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът‍ ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в‌ групите и в страниците.

#Каква #трябва #да #бъде #Победата #Руснаците #заговориха #за #найзакритата‌ #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.