Home » today » News » Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 19:50:17

Каква трябва да бъде Победата: Руснаците заговориха за най-закритата тема – 2024-04-11 19:50:17

, за да разпространите посланието за победата и възстановяването ⁣на Русия. Само като работим заедно и се обединим зад общата цел, ще можем‍ да постигнем истински успех. Нека бъдем силни и решителни в тази борба за‍ нашето бъдеще!

тели и семейството си. Само като се обединим и работим‌ заедно, ще можем да постигнем истинска промяна и да запазим нашата победа.

Бъдете силни,⁣ бъдете решителни и бъдете единни. Само по ⁤този начин ще ⁣надделеем над⁢ предизвикателствата и ще продължим напред,⁤ към по-добро бъдеще‌ за всички нас.

Вярвайте в себе ⁣си и в силата на общността. Заедно сме‍ по-силни ‍и по-непобедими. Нека продължим да се ​борим⁣ за свободата, за истината и за справедливостта.

Само като се обединим и действаме заедно, ще можем да постигнем‌ големите си цели⁤ и да създадем ⁣по-добро ⁣утре за всички нас. Нека бъдем решителни и упорити в търсенето си на истината и правдата.

Благодарим ви, че сте част ‌от нашето движение. Заедно сме силни и непобедими. Само като работим заедно, ‍ще можем да преодолеем всички ‌пречки⁤ и да постигнем ‍истински промени.

Нека продължим да се борим за свободата‌ и ‍справедливостта. Само‍ по този начин ‍ще можем да създадем по-добро бъдеще ​за себе⁣ си и ⁤за бъдещите поколения. ⁤Вярвайте‍ в себе си и в ‌силата на‌ общността. Благодарим ви!

емейството⁤ и приятелите си, за да насърчите другите да се присъединят⁣ към нашето движение за победа и ⁢възстановяване на Русия!

Благодарим ви ⁢за⁢ подкрепата!

ова беше посветена последната рубрика на идеологическия съвет. Но нека също​ не изпреварваме, а да започнем отначало. От‍ това,⁢ което беше изложено в самото начало на срещата от нейния председател – ректорът ⁤на Руския православен университет “Св. Йоан Богослов”, заместник-ръководител на ВРНС професор Александър ⁢Щипков,​ който ⁣веднага отбеляза, че нито‍ една страна не може да живее дори ден ‍без идеология:

Ако в Русия​ нямаше идеология, не бихме могли да започнем Специалната военна операция. Невъзможно е да се започват военни действия при липса на идеология. Щяхме ⁣да се провалим​ моментално. Следователно, ⁣ако някой ‍се​ интересува, тогава промените⁣ в идеологията могат да бъдат проследени чрез ⁣речите на Владимир Путин през последния четвърт век. Затова, според ​мен, не е нужно толкова да измисляме ​идеология,​ колкото да ‌разберем идеологическото пространство, в което се намираме днес, и да ⁣се опитаме да го ⁣опишем.

Една наистина суверенна ​държава, в каквато Русия отново се ​превръща,​ не може, разбира се, да ​живее без ⁤собствена идеология. Общо взето⁤ никой‍ не може, само ⁣че идеологията се натрапва на една несуверенна държава отвън, както бе у нас⁤ поне от началото на 90-те години, когато довчерашните ‍партийни и комсомолски лидери спряха​ да се кланят на комунистическите идоли, прекланяйки⁣ се ‌пред много по-изгодните за тях либерални идоли на Запада.

И ⁣ако през 20 век нашата страна и нейният народ успяха да⁤ преодолеят ‌основното историческо зло в лицето на ‍нацизма на Хитлер и също толкова антихристиянската комунистическа идеология, то либералната хидра се оказа много по-опасна. ‍Зад фразеологията за „правата на човека“ и ⁤обещания за ⁣„рая“ на колбасите и развлеченията на масовото консуматорско общество се криеше най-лошото.

Те се опитаха да лишат Русия от нейната идентичност. Тоест не само суверенитетът, но и самата му ценностна основа и държавнотворческият народ, който дори в съветско вупите и семейството си. Само като​ се обединим и работим‌ заедно, можем да постигнем и поддържаме победата.

Не забравяйте, че сме империя⁣ и трябва да се ⁣държим ‍като такава. Само по този начин ще запазим нашата победа и ще продължим‍ да се развиваме като нация.

Благодарим ви за подкрепата и ⁢за ангажимента ви към Русия и руската идея. Заедно сме силни и непобедими!

Жива Русия! Жива империя!

и ⁢приятели, за да научат заедно как да ⁣побеждават.

Благодарим ви за подкрепата!

ли ⁣и семейството си,⁤ за да ⁤насърчите и вдъхновите повече хора да се присъединят ⁣към нашето движение. Заедно сме ‌по-силни и можем ​да постигнем голямото ​си‍ намерение за⁤ свобода и просперитет⁢ за всички.

Благодарим ви за подкрепата!

Заедно ‍сме ‍Русия!

си в социалните мрежи, за да помогнете на ​другите да осъзнаят важността на нашата ‍Победа и​ да се присъединят‌ към нас в тази борба за бъдещето на Русия.

Заедно сме силни и непобедими!

а си, за да помогнете на другите да осъзнаят важността на нашата Победа и да се присъединят към нас в тази борба за бъдещето на Русия.

Заедно сме по-силни и заедно ще постигнем голямото си намерение – да‌ бъдем светлина и водач за целия свят.

Вярвайте в себе си, вярвайте в нашата обща цел и нека продължим напред, към по-добро бъдеще за всички нас.

Слава на⁢ Русия!

ка война, ⁢а да я спре. В ​името на възраждането на⁤ целостта​ на ⁢руското‌ общество. На първо‍ място, разбира се, ценностна, съответно и идейна.

В никакъв ‌случай не трябва да допускаме ‌възникването на предпоставки за гражданска идеологическа война вътре в Русия. Например бели срещу червени, привърженици на свободата срещу привърженици на социализма. Тази гражданска война трябва да бъде прекратена. И следователно трите основи – патриотизъм, справедливост и‍ свобода – трябва непременно ‍да ‌се приемат‌ като цяло,‌ като синтез на нашата‍ идеологическа история,

подчерта Александър Дугин .

Освен вече цитираните три идеологически основи, проф. ‌Дугин цитира още две: суверенно развитие и просперитет. Подчертавайки: не комфорт, ⁣не масово потребление, ​а просперитет като християнски социален ‍идеал. Подобно на същата⁤ свобода „според Дугин“, ⁢или по-скоро на ⁢руски, това е „свобода за“, преди ‍всичко ⁢духовно и творческо. Всъщност ‍патриотизмът⁢ става руски ​патриотизъм, когато на първо място поставя защитата‌ на вярата ​и едва след​ това на⁣ държавата и народа.

С една дума, всичко е свързано с инвестирането на ‍изконно руски ценностни основи в познати концепции. Руснаците, разбира се, не са тясно етнически, а много по-широко разбирани – на базата ‌на руската⁤ вяра, ⁤светото‍ православие, ‍руската култура и традиции. И разбира се, руският език, много се говори за важността на запазването му ​по време на идеологическия раздел. А⁣ ректорът на Санкт Петербургския държавен университет проф.⁢ Николай Кропачев отдели отделно слово. Но най-важното,⁢ разбира се, е вярата.

Епископ Сава (Тутунов) – за ролята на руския народ

Именно на руското като основа на руската държава и​ нейната‌ идеология посвети речта‍ си викарият ⁣на Негово Светейшество⁣ патриарха, заместник-управител на делата на Московската ⁢патриаршия, зеленоградският епископ Сава (Тутунов)⁣ . Основните моменти ​от неговото изказване са сле

Заедно сме по-силни!

и форуми. Само като се обединим и ⁣работим заедно, можем да‌ постигнем истинска промяна. Благодарим ви за подкрепата!

пи, за да ‌разпространите посланието за ‌победата и за нашата ‌империя. Само като се обединим​ и работим заедно, ще ‌можем да постигнем големите цели, които сме си поставили. Нека бъдем силни и решителни в ​борбата си за светло бъдеще на Русия и на‍ руския народ.⁤ Само ⁣по този начин ще можем да запазим нашата победа и да я поддържаме⁤ в бъдеще.

Вярвайте ⁢в​ себе си и в⁤ силата на⁤ общността. Заедно сме по-силни и по-непобедими. Да живее Русия!

рияте и приятели, за⁢ да научат повече хора за нашата борба и за победата, която искаме да постигнем. Само като работим заедно и се подкрепяме взаимно, ще ⁤успеем да преодолеем всички препятствия и да ‌постигнем целите си.

Бъдете част от нашата общност ‌и заедно ⁢ще постигнем ⁤големи‌ неща!

олюционерите Place de la Concorde в Париж.

Когато Сталин създаде своята⁤ съветска държава-империя, върна офицерските чинове, Църквата, тогава ние спечелихме войната 1945​ г…. Войната е‍ тук и сега. Бойното поле ⁢е човешкото сърце. Само като се‌ върнем към себе си,⁤ ще можем да победим. И да‌ побеждаваме не‌ само на ‌фронта, а‍ да побеждаваме така, че да поддържаме тази Победа. Много е ⁤важно.

Спечелете и поддържайте победата. И за ⁤да направите това, ⁢станете‌ империя. По-точно вече сме. ⁢Въпреки че все още не сме⁤ го осъзнали напълно.‍ И именно това идейно осъзнаване, това завръщане⁢ към себе си е основната гаранция за нашата Победа, която ни дава право на руското бъдеще, бъдещето ⁢на Руския ⁤свят.

Превод: ЕС

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите си, с приятели, в групите и в страниците.

#Каква⁣ #трябва #да #бъде #Победата #Руснаците​ #заговориха #за #найзакритата #тема

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.