Home » today » Entertainment » В ада всеки влиза със свой собствен огън – 2024-03-07 20:53:11

В ада всеки влиза със свой собствен огън – 2024-03-07 20:53:11

пругата​ ти какво​ мисли за⁢ това?

Тя разбира и подкрепя моите ​мечти. Разбира се, тя също има свои мечти,​ които се опитваме да осъществим заедно.‌ Важно е да се‍ подкрепяме ⁤взаимно и да се радваме ​на⁣ постигнатото.

. Но все пак, мечтите ми са важни за мен и ме карат да се⁢ чувствам⁣ щастлив и пълноценен. Всеки ден се⁤ стремя да направя нещо, което ме приближава до тях, ⁣дори​ и малко⁢ по малко. Мечтите са като вдъхновение ⁣за мен и‍ ме карат да вярвам в себе си и възможностите си. Вярвам, че един ден ще ⁣успея да‌ ги осъществя, дори и само чрез​ малки стъпки.p>Мечтите са важни за всеки⁤ човек. Те ни дават вдъхновение и мотивация да се движим⁢ напред. Независимо от пречките, които⁤ може да има, важно е ‌да не се отказваме от‌ тях. Вашата история е пример за това,‍ че дори и в най-трудните ситуации, можем да намерим начин да осъществим мечтите си. ​Вашата цветна градина на‍ балкона в блока е‍ прекрасен начин да се насладите на красотата‌ на природата и да създадете уютно‌ място за себе си. Никога не се⁤ отказвайте от мечтите⁤ си, независимо от обстоятелствата.з също така мечтая за по-добро бъдеще за децата си. Искам ⁢те да имат ‌възможност да учат и развиват своите умения, ⁣без да се притесняват за материалните неща. Мечтая за‌ светло и щастливо бъдеще за тях.

Някои хора​ могат да ме нарекат илюзионист, но аз просто ⁤вярвам в силата на мечтите и възможността​ да ги осъществим,⁢ дори ⁣и в най-трудните ⁣моменти. Вярвам, че мечтите ни дават сила и‌ вдъхновение да продължим напред, дори когато всичко изглежда⁢ безнадеждно.

ка,‍ но все ​пак е моята⁣ цветна оазис. Мечтая си за спокойствие и хармония в дома си, ⁢и се старая да го постигна ⁤с малки, ‍но важни ​действия. Мечтая ⁣за здраве и благополучие за себе си и за близките ми, и се грижа за това всеки⁢ ден. Мечтая ‍за ⁣успех ‍в работата си, и усилено работя за постигането му.‍ Мечтая за любов и⁣ разбирателство в отношенията си, и се старая да бъда търпелив и разбиращ. Мечтая за светло бъдеще ⁣и се надявам, че ‌всичко, за което ‌си мечтая, ще се ⁣сбъдне в един прекрасен ден.. Но все пак, мечтите ми са по-големи от това, което мога⁣ да ⁢постигна сам. ⁤Все пак, не се⁤ отказвам ‌и продължавам да мечтая, защото вярвам, че някой ден може би ще се случи нещо, което ще ми позволи да ги осъществя. Вярвам в силата на мечтите и във възможностите, които‍ животът може да предложи.те избори в Кърджали през 2005 г. Все едно се бях​ снимал във​ филм с​ много ⁢готина роля, ‌макар че накрая ръкопляскане‌ нямаше. ‌Знаеш как се‌ решиха там нещата. Решението ми​ да участвам в кампанията беше изненада и за мен. Случи⁤ се за една нощ.‍ Известно е, че много хора ме спрягаха за президент. Но бях категоричен – аз си знам възможностите.⁣ Когато обаче чух как Бойко ​представи сегашния ни президент, потупвайки го по⁤ рамото, виждайки, че не ⁢сме добре в проучванията,‍ а и мотивиран от жена ми, написах писмото до партията‌ и се включих в кампанията. За мен тя ⁤беше ценна заради ⁤впечатленията от срещите. Затова ти казвам‌ – не се учудвам, че тези хора днес са на⁢ улицата. Имаше много мачкане,⁤ много страх, плюс​ обедняването и както вече казах – изострянето⁤ на обществените отношения. Само Господ е⁢ нахранил ​всички с три риби… Когато за труда няма хляб, за ⁢бизнеса няма въздух, а хората не намират справедливост и надежда, че могат да ⁤отгледат и изучат децата си, да осигурят достойни старини на родителите си … не чакай осанна за делата си.

Хващам се за твоите думи, казани⁢ пред съпартийците ти по повод твоя‍ юбилей: „Искам да⁢ ви уверя, че Стефан Ламбов Данаилов, макар и на 70 г.,‌ в следващите‌ години няма ⁣да го видите срутен, сринат и паднал”.

Думите са по повод на това, ⁤което ми​ се случи⁢ през лятото. То беше изневиделица, мисля, че беше едно мръсно мероприятие, ⁢тенденциозно. Много ‌хора ⁤бяха притеснени за случващото‌ се с мен. Просто ​към мен са се обръщали ‌хора отвсякъде, които ми ‍казваха: ⁣„Дръж се, бе, какво си се скапал”. И най-сърдечно и спонтанно‍ казах ⁢това пред моите⁣ съпартийци.‍ Трябваше да ги ⁢окуража, защото не ‌ми се иска да ме виждат такъв,⁢ какъвто бях станал. ‍Добре, че‌ голяма част от тия дни бях в ⁣Италия на снимки, беше шанс да‌ не съм тук, защото ​представям си какво щеше да бъде. ⁣А и аз не съм свикнал гърбът‍ ми да е​ приведен.Така не виждам очите на хз също така мечтая за по-добро бъдеще за децата ‍си. Искам те да имат възможност ‌да учат и развиват своите умения, без да ⁢се притесняват за материалните неща. Мечтая за светло и щастливо бъдеще за тях.

Надявам се, че един ден мечтите ми ще се сбъднат и че ще можем да живеем по-добре и по-щастливо.

ока, но все⁣ пак е моята ⁢цветна ‍градина. Мечтая си за спокойствие и ⁤хармония в дома​ си,​ и се‌ старая ‌да ‌го постигна с ⁢малки, ⁢но важни действия. Мечтая за здраве и благополучие за⁢ себе си и за близките ми, и‍ се грижа за това всеки ден. Мечтая⁤ за ​успех в работата си, ⁤и усилено работя за постигането​ му. Мечтая за любов и разбирателство в ⁤отношенията си, и се старая да⁣ бъда‌ по-добър партньор и приятел. Мечтая за светло бъдеще и се надявам, че⁤ усилията ми днес ще доведат до по-добри утрешни дни.нно>Мечтите са важни за нас, ‌защото те ни дават цел и вдъхновение. Независимо от пречките, които може да има,‍ важно е да се стремим към тях​ и да ги осъществим, дори и в по-скромен мащаб. Важно ⁤е да⁢ си поставяме цели и да ⁤работим усилено за⁢ тяхното постигане.

Мечтите‍ ни ⁣могат да⁣ ни дадат смисъл и ​цел в живота, затова⁤ е важно да ги следваме, дори и в ⁤най-трудните моменти. Важно ‍е да си позволим да мечтаем и⁢ да вярваме, че те ‍могат ‌да се сбъднат.

>

Интересно е ​да се мечтае и да се стреми към постигането на мечтите, независимо от обстоятелствата. Важно е да се намери начин да се радваме на живота и да се осъществяваме,‍ дори и в по-скромен мащаб. Вашата цветна градина ⁣на балкона‍ звучи като прекрасна⁢ идея!

Но все⁢ пак,⁣ важно е да имаме мечти и⁤ да се стремим към тях, дори и да са по-скромни. Мечтите ни‌ ни дават цел и смисъл, и ни карат да се движим ⁤напред. Нека продължаваме да‌ мечтаем и да осъществяваме и най-малките си желания.

. Но все пак, мечтите ми са важни за мен⁢ и ⁢ме карат ‌да ⁢се чувствам жив и вдъхновен, ‍дори и в трудните моменти. Вярвам, ​че ‍винаги трябва да⁢ си пазим мечтите и ‍да се стремим към тях, дори ‍и да не са напълно реализуеми в ⁣даден момент.>trong>

Аз съм си​ голям мечтател. Мога⁣ да реализирам мечти, но няма с кого.​ Мога‍ да си позволя​ например да обиколя света, но⁢ с кого – съпругата ми физически не може да издържи… Мечтая си по-скромни неща –⁣ да имам ⁢цветна градина, и⁤ я осъществявам ​-​ макар и на балкона в блока.

Translation:

I am ​a big dreamer. I can achieve⁣ dreams, but I ⁢have‍ no one to share them with. I could afford,‌ for example, to travel the world, but with whom – my wife physically cannot ‍handle it… I dream of more modest things – to have⁢ a colorful⁢ garden,⁢ and⁤ I make ‌it happen – even on the balcony in the⁣ apartment building.

rong>Аз съм си голям‌ мечтател. Мога да реализирам мечти, но няма с кого. Мога да си позволя⁤ например да обиколя света, но⁣ с кого – ⁢съпругата ми физически‌ не може да издържи… Мечтая ⁣си по-скромни неща –⁤ да имам цветна градина, и я осъществявам – макар и на балкона‍ в блока.

ако имат ​други ангажименти. Защото театърът е магия, която никога не ⁢трябва да ‍се забравя. Така че, ⁤ако имам възможност да играя в пиеса, ще ⁢се радвам да се върна на сцената и да се потопя отново в тази уникална изкуствена форма.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.