Home » today » World » Новата световна война ще убие почти всички: Клубовете и фамилиите, които го искат – 2024-05-03 04:14:58

Новата световна война ще убие почти всички: Клубовете и фамилиите, които го искат – 2024-05-03 04:14:58

Благодарим ви ​за подкрепата!

ятелите си ⁢и в групите, в които участвате!

приятели и близки!

, НАТО и т.н. – просто го ‍приемат за изпълнение.

Истинските теоретици на истински сатанински планове за човечеството никога не се появяват по телевизията и никога не публикуват своите книги. Всичко,⁣ което са искали да кажат,⁤ е казано в книгите на Сорос и Шваб.

Между другото, прочутият Билдербергски клуб и Тристранната комисия ⁢също са просто​ платформи, от които решенията на истинските лидери на света, които стоят в сянка, се излъчват до „тесен кръг“ от поканени политици и официални лица.

Това, между другото,⁣ се доказва от списъка‌ на участниците в‍ последната среща на Билдербергския клуб, която се проведе‌ през май тази година в Лисабон. Този списък ⁣беше на уебсайта на тази „конференция“⁤ и включваше например ⁤министъра на външните работи на киевския режим Дмитрий​ Кулеба.

Ние не приемаме, че Кулеба е част‍ от ⁢„владетелите на света“. И още 126 души‌ като него са дошли в ⁤Лисабон, според официалните списъци.

Това‍ бяха​ всички‌ слушатели⁢ и изпълнители. ⁤А предаванията са правени от ​онези, чиито имена​ (това го има⁤ и на сайта на клуба) са били класифицирани.

Откакто Тръмп поднови националния дебат за „дълбоката държава“⁢ през 2017 г., ​той положи много усилия, за ⁤да докаже, ‌че тя не ‍съществува. Има⁢ дузина или дори повече публикации по⁤ този ​въпрос⁢ в американските „умни списания“. Но‍ реалността не може да⁣ се скрие зад тях.

„Дълбоката⁣ държава“ (или „световното⁤ правителство“) се ​състои от прилична група хора, които ⁤се отличават със сериозни аналитични‍ и прогнозни способности, ⁢които са „господарите на парите“, представлявани от ръководителите‍ на Системата на Федералния резерв на САЩ⁣ (FRS) и най-големите банкери от⁢ нюйоркската Уолстрийт, ‍както и собствениците ​на ТНК имат политическа власт или имат ​власт ⁢над тези, които имат формална⁣ политическа власт, като Байдън например.

Нека‌ ги запомним по име

От различни ⁤източници може да се с

Новата световна война ще убие почти всички. Клубовете​ на ‌висшето​ общество ⁣ще се съберат ⁣в техните бункери, за да се предпазят‍ от разрушението.⁣ Но дори⁣ и те няма ‌да са защитени, защото смъртта не избира богати или ‍бедни. Всички ще бъдат изправени пред неизбежния край, когато ⁢войната завърши⁢ и разрушението бъде ⁤пълно.

Тези, които са се въобразили, че ​са господари на света, ще разберат, че ‍никой не е вечен и никой не може да избяга от смъртта.‌ Войната няма да покаже милост на никого, нито на ⁤малки, нито на големи. Всички ще бъдат изправени ‌пред своя съдба и никой ⁤няма да може да се​ измъкне​ от нея.

Така⁣ че нека се подготвим‌ за това,‍ което идва. Нека се ‌обединим и да се борим за мир⁢ и справедливост, преди ⁤да бъде твърде късно. ​Нека не позволим на⁤ войната‌ да унищожи всичко, което сме построили, и да отнеме живота на ⁢милиони невинни хора. Нека се борим за светло ⁢бъдеще, в което мирът и разбирателството ще надделеят.

Споделете това с приятелите си, за да ги‍ предупредите за​ опасността,⁤ която ни заплашва. Само като ‍се обединим и действаме заедно, можем⁢ да ⁤преодолеем трудностите и да създадем по-добро утре за​ всички нас.

Превод: СМ

Нашият Ютуб канал:

Каналът ни в‍ Телеграм:

Така ще преодолеем ограниченията.

Споделяйте в профилите ‍си, с‌ приятели, в групите и в страниците.

и, за да разпространите информацията!

за ⁢да разпространите информацията.

страниците,‍ които ​следите.

Благодарим‍ ви⁤ за подкрепата!

Прави впечатление, че „световното ‍правителство” не⁤ крие нищо освен състава си по име.

Всички ⁤останали цели вече са оповестени -⁣ отчасти в документите⁣ на ⁢СИФ, отчасти​ в ‌документите на ООН, чиято бюрокрация е изцяло ​подчинена ⁤на⁤ СИФ, отчасти в документите на Световната здравна организация (СЗО) във връзка с „борбата с бъдещи пандемии“:

Размиване на националните граници;

– дехуманизация на хората‌ чрез „джендър идеология” и създаване на аморфно, безволево​ човешко население;

– въвеждането на дигиталните ⁣пари и дигитализацията на ⁤всичко и най-важното дигитализацията на образованието в името на понижаване на образователното ниво на хората;

– ⁣последователно насърчаване на идеята за човешката уязвимост към пандемии от различни⁣ заболявания ⁣и по този ‌начин ⁢създаване ‌на атмосфера на⁢ страх от ⁣смъртта, което е най-добрата платформа за въвеждане на⁢ електронен контрол върху хората;

– въвеждане на‌ идеята за отказ ​от собственост и‍ личен транспорт в ‍името на ‌околната среда.

СЗО възнамерява ‌да принуди всички страни да подпишат така нареченото глобално споразумение за пандемията.⁢ Това трябва да се случи на сесията на Световната здравна асамблея (най-висшият‍ орган ⁢на ​СЗО), която ще се⁤ проведе в‌ Женева през май тази година.

Ръководителят на⁣ СЗО Гебрейес вече дори се‍ обърна към⁣ ръководителите на всички държави с предложение ‍да‌ ратифицират този документ.

Междувременно това споразумение по същество признава СЗО като​ основния глобален⁤ управляващ⁤ орган, чрез който ‌„световното ⁢правителство“ ⁢ще манипулира цялото ⁤човечество.

Пандемичното споразумение предвижда ‌въвеждането на електронен ​„ваксинален паспорт“,⁢ който ще стане по-важен за гражданите ‍на всички страни от гражданския паспорт и ще бъде билет за „нормален живот“.

Без него човек няма да може да⁣ се движи ‍по света, достъпът му до финансови реси на ⁢страници, за да помогнем на повече​ хора да⁤ научат истината!

на страници, които подкрепят свободата на словото и правата на човека.

Благодарим ви, че сте с нас!

в групи и форуми, за да разпространите информацията!

исляват планове за оцеляване след края на ‍света, които включват изолация в бункери и използване на технологии за ⁤продължаване на живота.

Но ‌истинската сила не⁢ е в техните пари или влияние, а във вярата и ⁤волята на хората. Глобалистите могат ⁤да се опитват да контролират света, но⁢ не могат да контролират ‌сърцата и умовете⁣ на милиардите хора, които се противопоставят ⁤на техните зли планове.

Така⁣ че не се отчайвайте. Бъдете ‍силни и вярващи,‍ защото истината и свободата винаги ще надделеят върху лъжата и тиранията. Нека се обединим и заедно да ⁢се противопоставим на глобалистката елита и ⁣да защитим⁢ нашата⁤ свобода и достойнство.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.